Prøv Chapter lydbøger gratis i 40 dage

Chapters bedste kampagne lige nu er 40 dage gratis adgang til nye kunder. Selvfølgelig uden bindingsperiode.

Den hurtige konklusion

Vi kan konkludere, at Chapter er en både brugervenlig og familievenlig tjeneste, der rummer mange gode fortællinger. Derudover kan du se frem til at opleve offline underholdning.

Mht. medlemskaberne, så er det meget positivt, at der er taget højde for, at vi brugere har forskellige behov og ønsker.

Der er heller ikke noget at sige til priserne, som sammenlignet med andre tjenester er meget fair. Og så kan man da ikke klage over, at man får de første 40 dage helt gratis, vel? For at sætte prikken over i’et, så er der ingen binding.

App

Ja, Apple og Android

Gratis?

Ja. 40 dage

Vurdering

4.5 stjerne 38 px

Kort om Chapter lydbøger

Så er en ny lydbogs- og e-bogstjeneste braget ind på markedet. Navnet er Chapter.

Er du glad for lydbøger og / eller e-bøger, så har du med al sandsynlighed hørt om Chapter. De gik i luften i 2020 med en klar ambition om at udfordre markedet for lydbøger, og gøre det bare lidt bedre end de eksisterende tjenester. Og de kommer godt fra start!

Chapter er heller ikke gået vores næse forbi. Traditionen tro har vi testet og anmeldt tjenesten, så du kan få afklaret, om det er værd at downloade app’en, eller om du bør holde dig til de eksisterende tjenester såsom Mofibo og BookBeat.

På denne side bringer vi først og fremmest en masse facts om Chapter, hvad angår ejerforhold, ambitioner og målsætninger. Derudover vil vi komme ind på samtlige nævneværdige fordele og ulemper ved tjenesten. Dette brygger vi sammen til en stor anmeldelse, der naturligvis afsluttes med en konklusion.

For at sætte prikken over i’et afslører vi også, hvordan du kan få en 40 dages gratis prøveperiode til Chapter.

Facts om Chapter

Chapter er godt nok en ny tjeneste, men det ændrer ikke på, at vi allerede besidder masser af viden om det spændende foretagende. Faktisk er de mere end bare en lydbogs- og e-bogstjeneste, og vi har rigtig høje forventninger til dem. Læs videre for at få svar på, om de kan leve op til dem!

Chapter blev grundlagt i 2020 og har base i København NV. Ved behov for at kontakte kundeservice kan du altid skrive en mail til chapter@chapter.dk.

Chapters direktør er Jesper Siber, som har en håndfuld medarbejdere under sig. Du kan finde en komplet oversigt over medarbejderstablen på chapter.dk, hvor du også finder e-mailoplysninger på de enkelte medarbejdere.

Gratis prøveperiode: Prøv tjenesten i 40 dage uden beregning

Chapter er som bekendt en helt ny spiller på et konkurrencepræget marked, så de skal selvfølgelig lige vise deres værd.

Normalt lyder den gratis prøveperiode på 21 dage, men vi har ganske eksklusivt mulighed for at tilbyde dig gratis adgang i hele 40 dage. I 40 dage kan du altså lytte til alle de lydbøger og læse alle de e-bøger, som du overhovedet kan nå og har lyst til.

For at få adgang til det gode tilbud skal du ikke bruge en rabatkode, som du måske havde forestillet dig. Du skal blot benytte dig af vores unikke link, som fører dig til en side, hvor du kan oprette dig gratis og benytte dig af din forlængede prøveperiode.

Hvordan får jeg adgang til prøveperioden? Det gør du på følgende måde:

 1. Klik på vores unikke link
 2. Vælg det ønskede medlemskab (der er fire forskellige med forskelligt indhold)
 3. Nyd 40 dages læsning og lytning helt gratis

Efter endt prøveperiode er det helt op til dig, om du vil fortsætte (mod betaling), eller om du vil nyde dine lydbøger og e-bøger et andet sted. Der er ingen binding, uanset hvilket medlemskab du går med.

Dette elsker vi ved Chapter

Her på lydbogormen.dk holder vi som udgangspunkt af alt, hvad der har med lydbøger og e-bøger at gøre. Dermed ikke sagt, at vi er lige store tilhængere af alle tjenester.

Om ikke andet har vi testet Chapter, og vi har i den forbindelse forelsket os i flere ting ved tjenesten. Uden at afsløre alt for meget så tidligt i anmeldelsen, så vil vi gerne fremhæve noget af det, vi finder værdifuldt ved Chapter:

 1. Der er mulighed for en lang prøveperiode (40 dage i stedet for de klassiske 7 eller 14 dage)
 2. Der er medlemskaber for enhver smag og behov (både for enlige, par og familier)
 3. Du kan lytte offline, hvis du ønsker det
 4. Der er massevis af børnevenligt indhold

Vil du gerne kende til de øvrige fordele ved app’en? Så bliv på siden lidt endnu.

Den lange prøveperiode

Ja, som vi har nævnt et par gange allerede, så tilbyder Chapter en lang prøveperiode, hvor du kan teste tjenesten uden betaling og uden binding.

Hos mange andre tjenester får du kun 7 eller 14 dage til at teste deres platform, hvilket ikke altid er nok, når du har en travl hverdag. Med 40 dage til rådighed kan du teste app’en i ro og mag uden at skulle stresse over, at prøveperioden snart er forbi.

Vil du også gerne se, om Chapter er det rette match for dig, så opret dig i dag. Det tager ikke mange minutter.

Først med de nye fortællinger

Først hos Chapter, som de selv kalder det, handler om, at udbyderen lancerer en masse premierer på lydbøger og e-bøger.

I mange tilfælde vil Chapter bringe nye fortællinger mange dage og uger før konkurrerende tjenester. Du kan dermed lytte til de nye fortællinger før alle dine venner.

Har du efterhånden lyttet til alle de gode, gamle klassikere, så er det meget forventeligt, at du gerne vil prøve kræfter med nogle af de nye titler på markedet. Dette ønske kan du få indfriet hos Chapter, hvor der konstant kommer nye fortællinger til. Du bliver holdt opdateret via app’en.

Chapter kommer med personlige anbefalinger

Ikke nok med, at Chapter er først med mange af de nye fortællinger, så leverer de også personlige anbefalinger direkte til dig.

Via app’en har du bl.a. mulighed for at prioritere de forskellige kategorier efter dine præferencer. Du kan f.eks. prioritere kategorierne fagbøger, biografier og historie højest, hvis det er disse kategorier, der tiltaler dig mest.

Ved at angive dine foretrukne kategorier kan Chapter lettere guide dig i retningen af de mest interessante lydbøger og e-bøger. Gør dig derfor den tjeneste og angiv dine præferencer, så du kan få leveret anbefalinger i app’en.

Leder du efter en specifik titel eller forfatter, så kan du selvfølgelig også benytte dig af den smarte søgefunktion. Det er selvfølgelig muligt at søge efter både forfattere og titler, ligesom det er muligt at angive en specifik oplæser i søgeformularen. Og nej, du behøves ikke at have oprettet en bruger for at teste omtalte søgefunktion.

Brugervenlig platform

Chapter råder helt overordnet over to platforme; en hjemmeside og en app. Det vil sandsynligvis være app’en, du kommer til at bruge mest tid på, hvorfor det også er den, vi vil fokusere på i dette afsnit.

Om app’en kan vi sige, at den er yderst brugervenlig og funktionel.

App’en er helt gratis at downloade, og du kan nemt logge ind med din e-mail og dit kodeord. Disse oplysninger bør du ligge ind med, hvis du har oprettet dig via hjemmesiden.

I forbindelse med, at du logger ind via app’en for første gang, så vil du blive bedt om at rangere de forskellige kategorier i prioriteret rækkefølge. Du kan altid ændre dine præferencer på et senere tidspunkt, hvis du har fortrudt din prioritering.

Via app’en får du bl.a. et godt overblik over både genrer, nyheder, forfatternes anbefalinger og meget mere. Du har også mulighed for at søge efter bestemte titler.

Masser af gode lydbøger og e-bøger for familiens mindste

Chapter er ikke kun for de voksne.

Udbyderen har også sørget for, at dine børn kan læse og lytte til hyggelige, sjove og nervepirrende historier.

Chapter ønsker at medvirke til, at børn udvikler en livslang læse- og lyttelyst. Det gør de ved at forkæle børn og forældre med en masse børnevenligt indhold.

I kategorien med børneindhold finder du titler for både store og små børn. Og faktisk er mange af titlerne helt eksklusive – de er altså ikke at finde andre steder.

Dine børn kan bl.a. lade sig underholde med Gurli Gris, Pippi Langstrømpe og Ternet Ninja. Med disse titler – og mange andre – skal der nok blive ro på bagsædet.

Er planen, at tjenesten skal bruges af hele familien, så vil det være oplagt at tegne medlemskabet Chapter Family, der netop er skræddersyet til børnefamilier. Vi skal nok komme med en større introduktion til Chapter Family og alle de andre medlemskaber lidt senere.

Mulighed for offline lytning og læsning

De fleste af os er vant til at være online 24/7.

I nogle få situationer har du dog ikke adgang til internettet. Det kan f.eks. skyldes, at du befinder dig i et fly, at du befinder dig langt ude på landet eller et helt tredje sted uden internetdækning. Hvad end du står i den ene eller anden situation, så skal du vide, at du kan lytte og læse offline via Chapter.

For at nyde lydbøger og e-bøger offline er det dog en forudsætning, at du har downloadet indholdet, inden du går offline.

Skal du en tur sydpå i en uge eller to, så anbefaler vi, at du forbereder dig ved at downloade en bog eller to, inden du sætter kursen mod lufthavnen. Du kan evt. lige tjekke op på, at indholdet er downloadet korrekt.

Med offline læsning og lytning kan du med god samvittighed gå offline uden frygt for at komme til at kede dig.

Hvad er mindre positivt ved Chapter?

Vi har til dato ikke oplevet en e-bogs og lydbogstjeneste, som udelukkende bød på fordele. Der er altid en eller flere ulemper, og det er der også i dette tilfælde.

Men hvad er der så mindre positivt ved Chapter?

En af ulemperne handler om opsigelsen. Som det er nu, så skal du sende en mail til medlem@chapter.dk for at opsige dit medlemskab. Via mange andre tjenester kan du opsige dit medlemskab med ét klik via app’en, hvilket vi godt kunne savne her. Chapter er godt nok en fremragende tjeneste, men skulle man af den ene eller anden grund have lyst til at opsige, så kunne man godt ønske, at det var lettere.

Derudover er det en mindre ulempe, at du foreløbigt ikke kan betale med MobilePay. Det er en mulighed, som mange brugere har efterspurgt, og derfor er det også noget, der bliver arbejdet på at få indført.

Chapter medlemskaber

Chapter er for alle – lige fra enlige og par til traditionelle børnefamilier. Udbyderen ønsker at favne bredt og har derfor valgt at skabe fire forskellige medlemskaber. Der er tale om følgende medlemskaber:

 • Flex
 • One
 • Two
 • Family

Alene ud fra navnene på medlemskaberne får du en idé om, hvilke personer det enkelte medlemskab er rettet mod.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge det helt rigtige medlemskab, hvor antal brugere, lyttetid, månedlig pris og andre forhold matcher dine ønsker. Derfor vil vi i de kommende afsnit fortælle lidt om de forskellige medlemskaber. Du vil også kunne finde svar på, hvad henholdsvis Flex, One, Two og Family koster om måneden.

Og husk; uanset hvilken pakke du vælger, så er der ingen binding.

Chapter Flex

Chapter Flex er, som navnet antyder, det fleksible medlemskab, hvor der er mulighed for at tilkøbe ekstra timer.

Med Chapter Flex får du 12 timers forbrug hver måned. Bruger du ikke alle de tilgængelige timer i en given måned, så bliver de overskydende timer overført til næste måned. Flex tillader kun 1 bruger, hvorfor denne pakke er henvendt til dig, der ikke har brug for at dele medlemskabet med din partner og / eller børn.

Er 12 timer ikke nok for dig, så kan du tilkøbe 10 timer ekstra for 39 kr. Via mail vil du blive holdt opdateret omkring dit tidsforbrug, så du hele tiden har et overblik over, hvor meget læse- og lyttetid du har tilbage. Der arbejdes lige nu på, at man kan følge sit tidsforbrug direkte via app’en.

 • Antal brugere: 1
 • Forbrug pr. måned: 12 timer (med mulighed for at tilkøbe flere timer)
 • Binding: Ingen
 • Pris: 69 kr. / md.

Chapter One

Chapter One er også kun for 1 person / bruger.

Forskellen på Flex og One er, at du med One kan lytte og læse uden begrænsninger. Du bør derfor vælge denne pakke, hvis du indser, at 12 timer om måneden ikke er nok. Du kan altid op- eller nedgradere din pakke, hvis dine behov ændrer sig.

En anden fordel ved One – sammenlignet med Flex – er, at du kan få rabat på fysiske bøger på tales.dk. Du skal dog have været medlem i minimum én måned for at få glæde af denne rabatmulighed.

One er lidt dyrere end Flex, men med en pris på 99 kr. om måneden bør de fleste stadig kunne være med.

 • Antal brugere: 1
 • Forbrug pr. måned: Ubegrænset
 • Binding: Ingen
 • Pris: 99 kr. / md.

Chapter Two

Chapter Two er medlemskabet for dig, der gerne vil dele dit medlemskab med din partner, bror, mor eller roomie. Med Chapter Two lægges der nemlig op til, at 2 brugere kan lytte og læse samtidig. Antallet af brugere er faktisk den eneste forskel på One og Two – hvis man altså ser bort fra prisforskellen.

Chapter Two koster 149 kr. om måneden, så hvis man er 2, kan man slippe med 74,5 kr. pr. person om måneden. Der kan derfor være penge at spare, hvis man går sammen om denne pakke. Skulle den ene person på et tidspunkt springe fra, så kan du blot ændre medlemskab – fra Two til One.

 • Antal brugere: 2
 • Forbrug pr. måned: Ubegrænset
 • Binding: Ingen
 • Pris: 149 kr. / md.

Chapter Family

Chapter Family er, ikke så overraskende, tilegnet familier.

Med Chapter Family er det muligt at oprette op til 4 individuelle brugere, der kan tilgå app’en via 5 forskellige enheder. Bemærk, at brugerne skal tilhøre én og samme husstand. Det er derfor ikke muligt at dele medlemskabet med personer uden for husstanden.

Family pakken byder i øvrigt på ubegrænset forbrug, offline indhold og ikke mindst 50 % rabat på fysiske børnebøger. Vil du sikre fantastisk underholdning for hele familien, så vælg Chapter Family. Det koster kun 189 kr. om måneden svarende til 47,25 kr. pr. bruger om måneden ved 4 brugere.

 • Antal brugere: 4
 • Forbrug pr. måned: Ubegrænset
 • Binding: Ingen
 • Pris: 189 kr. / md.

Fordelsprogram

Chapter har selvfølgelig endnu flere overraskelser i ærmet. Ikke nok med, at de har mange fordelagtige medlemskaber og adskillige brugerfordele, så har de også lanceret et fordelsprogram. Dette program er sat i verden for at belønne de mange loyale medlemmer. Alle, der enten har valgt One, Two eller Family, har automatisk adgang til programmet.

Ved at være en del af fordelsprogrammet vil du kunne købe fysiske bøger til fordelagtige priser. Du får nemlig rabat på shoppen www.tales.dk – rabattens størrelse afhænger af, hvor længe du har været medlem. Bliv klogere på rabattrappen nedenfor:

 • Medlem over 1 måned: 5 % rabat
 • Medlem over 3 måneder: 7,5 % rabat
 • Medlem over 6 måneder: 10 % rabat

Derudover kan du med Chapter Family spare 50 % på børnebøger 6 gange om året. Du kan også forvente at blive inviteret til eksklusive bogmesser.

Ofte stillede spørgsmål om Chapter

Chapter har eksisteret i relativt kort tid – siden 2020.

Derfor er det meget naturligt, at der vil opstå nogle spørgsmål, som du måske ikke lige kan finde svar på via udbyderens hjemmeside.

Vi modtager jævnligt spørgsmål om forskellige tjenester. Det gælder også spørgsmål om Chapter. Vi har samlet op på spørgsmålene og vil i de kommende afsnit give dig svar på nogle af dine spørgsmål.

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt da udbyderens kundeservice. De vil også kunne hjælpe med diverse udfordringer vedr. app’en e.l.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Chapter tilbyder kun medlemskaber uden binding, hvorfor du vil kunne opsige dit medlemskab fra den ene måned til den anden. Du kan allerede opsige medlemskabet efter endt prøveperiode, hvis du ikke mener, at indholdet er godt nok.

Du kan opsige dit medlemskab på et hvilket som helst tidspunkt. Det vil altid blive opsagt ved månedens udløb, medmindre du har tegnet et årligt medlemskab.

Med et årligt medlemskab kan du spare 15 % årligt. Det er naturligvis fantastisk at spare penge, men du skal være opmærksom på, at du er bundet i seks måneder. Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, inden der er gået et år, så har du mulighed for at få tilbagebetalt dit tilgodehavende mod et mindre gebyr.

Du opsiger dit medlemskab ved at gøre følgende:

 1. Skriv en mail til medlem@chapter.dk
 2. Angiv teksten Opsigelse i emnefeltet
 3. Vent på, at kundeservice bekræfter, at dit medlemskab er sat til opsigelse

Hvordan downloader jeg app’en?

Det er lige så nemt og hurtigt at downloade Chapters app som alle andre apps.

App’en kan hentes gratis ned via App Store og Google Play. Efter endt download kan du logge ind via e-mail og adgangskode. Har du glemt din adgangskode, så kan du nulstille den.

Findes der en rabatkode til Chapter?

Når du opretter dig via chapter.dk, så er der lavet et felt, hvor du kan indtaste en rabatkode. Indtaster du rabatkoden og klikker på Indløs Rabat, så får du den givne rabat.

Det skal dog nævnes, at det på nuværende tidspunkt ikke er nødvendigt at indløse en rabatkode for at få den omtalte gratis prøveperiode.

Dukker der en rabatkode op, der er værd at dele, så skal vi nok være på pletten.

Konklusion

I vores anmeldelse af Chapter er vi nået hele vejen rundt. Vi har slået fast, hvilke fordele og ulemper der er ved tjenesten, og du bør derfor nu have en god idé om, hvad du kan forvente dig af tjenesten.

Vi kan konkludere, at Chapter er en både brugervenlig og familievenlig tjeneste, der rummer mange gode fortællinger. Derudover kan du se frem til at opleve offline underholdning. Mht. medlemskaberne, så er det meget positivt, at der er taget højde for, at vi brugere har forskellige behov og ønsker. Der er heller ikke noget at sige til priserne, som sammenlignet med andre tjenester er meget fair. Og så kan man da ikke klage over, at man får de første 40 dage helt gratis, vel? For at sætte prikken over i’et, så er der ingen binding.

Vi må til gengæld også konkludere, at app’en stadig har nogle mangler. Det er f.eks. ikke muligt at opsige sit abonnement direkte via app’en. Ydermere kan du heller ikke følge med i, hvor meget lytte- og læsetid du har tilbage. Slutteligt trækker det lidt ned, at du ikke kan betale via MobilePay.

Det gode:

 • Stort udvalg af lydbøger og e-bøger for både børn og voksne
 • Medlemskaber for enhver smag
 • Brugervenlig app
 • Gratis prøveperiode
 • Du kan lytte og læse offline
 • Der er ingen binding

Det dårlige:

 • Besværlig opsigelse (du kan kun opsige via mail)
 • Du kan ikke følge dit forbrug via app’en
 • Der er ikke mulighed for betaling via MobilePay (endnu)
0
DAGE GRATIS!

Lyt gratis til lydbøger

Se alle de lydbogstjenester, du kan lytte til kvit og frit. Få op til 45 dage gratis!