Anmeldelse af Fairytell

Bedste kampagne lige nu hos Fairytell er 14 dage gratis. Selvfølgelig uden bindingsperiode.

Anmeldelse af Fairytell

Fairytell er en eventyrlig verden af e-bøger og lydbøger til børn.

Med denne tjeneste er der mulighed for at læse og lytte til børnebøger digitalt. Den mulighed har mange tusinde danske børnefamilier allerede valgt at benytte sig af. Din familie kan også hoppe med på bølgen, hvis I længes efter rolige og hyggelige aftener i underholdningens tegn.

Fairytell og deres voksende udvalg af lydbøger og e-bøger henvender sig til børn i aldersgruppen 0-10 år. Befinder dine børn sig i denne aldersgruppe? Så bør du læse vores store anmeldelse af lydbogstjenesten. Lad os tage dig med på en rejse til børnenes univers.

Fairytell tilbyder

 • Gratis prøveperiode: Ja

 • Pris: 59,-/md.

 • Apps: Apple og Android

 • Vores vurdering: 3,5 Stjerner

Fairytell skiller sig ud fra mængden på mange forskellige måder. De har først og fremmest valgt at satse på en anden målgruppe end deres mange konkurrenter. Denne lydbogstjeneste henvender sig, som tidligere nævnt, til små og mellemstore børn, hvorfor den voksne lytter skal søge lydbøger et andet sted. Mofibo eller Bookbeat som kører en 45 dages gratis prøveperiode, vil formentlig falde i din smag, hvis du leder efter lydbøger til voksne. Både Mofibo og Bookbeat har også massevis af lydbøger til børn, men de er prissat en smule højere.

Vores vurdering

Lydbogormen.dk har testet og vurderet Fairytell, som har gjort sig fortjent til 3,5 stjerner. Fairytell byder lige nu på en gratis prøveperiode på 14 dage, som du bør benytte dig af, hvis du gerne vil blive klogere på, hvad udbyderen kan tilbyde af spændende underholdning. Efter endt prøveperiode vil du blive opkrævet 59 kr. om måneden, hvis du vælger at fortsætte som medlem. Du kan hente app’en med ét klik via Google Play og App Store. Læs vores anmeldelse til ende, hvis du er nysgerrig på tjenesten.

Komplet gennemgang

Fairytell.dk – selve hjemmesiden – blev stiftet d. 27. januar 2017 af Fairytell IVS med hovedbase i Danmark. Der er dermed tale om en dansk udbyder, som ønsker at tilbyde markedets bedste udvalg af lydbøger og e-bøger til de mindste lyttere og læsere. Fairytell har på ganske få år formået at finde sig til rette på et konkurrencepræget marked, hvor kun de stærkeste spillere overlever. Det har de gjort ved at satse alt på børnesegmentet.

Udbyderen har siden opstarten for få år siden lagt meget energi i alt fra design og funktionalitet til udvalg og service. Fairytell har dog ikke kun som ambition at levere et stort udvalg af lydbøger til det yngre segment. Deres mål er i lige så høj grad at få flere børn til at interesse sig for bøger og læsning. Det er nemlig et faktum, at børn, som interesserer sig for læsning i en tidlig alder, ofte klarer sig bedre som voksne. Fairytell tager dermed ansvar for dine børns fremtid ved at vække deres interesse for læsning.

Virksomheden har i den grad bevist, at der er rig mulighed for at kombinere både læring og underholdning. Dog er det dig som forælder, som skal skride til handling ved at oprette en bruger hos Fairytell og efterfølgende downloade app’en. Det vil du med sikkerhed ikke komme til at fortryde.

Oplev hundredevis af e-bøger og lydbøger til børn

Fairytell vil med al sandsynlighed blive dine børns foretrukne leverandør af e-bøger og lydbøger. Udbyderen kan i hvert fald byde på mange hundrede populære titler, som kan tilgås digitalt uanset tid og sted. Fairytells lydbøger hitter i øjeblikket stort hos børn i alderen 0-10 år, så mon ikke de også vil falde i din smag. Med denne lydbogstjeneste ved hånden løber man ikke tør for underholdning lige foreløbigt.

Er du nysgerrig efter at vide, hvad omtalte tjeneste egentlig har at byde på? Så lad os kort præsentere dig for de mest populære fortællinger fra sortimentet:

 • Snøvsen
 • Alfons Åberg
 • Prop & Berta
 • Rita og Krokodille
 • Peter Pedal
 • Frode – og alle de andre rødder
 • Otto er et næsehorn

Både du og dine børn har helt sikkert stiftet bekendtskab med alle ovennævnte historier. Der er nemlig tale om nogle vaskeægte klassikere, som fungerer glimrende som godnatlæsning. Du kan med god grund abonnere på tjenesten, hvad enten dine børn er mest til Alfons Åberg, Peter Pedal eller noget helt fjerde. Fairytell udvider tit og ofte udvalget med fantastiske nyheder. Dette vil du blive holdt opdateret omkring, hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet.

Fairytell forsøger at tilbyde alle de skøre, populære, kendte og sjove børnebøger på markedet. Fælles for alle børnebøgerne i sortimentet er, at de er blevet nøje udvalgt. Der er nemlig intet, som bliver overladt til tilfældighederne. Du kan evt. skrive ind til supporten, hvis du synes, at der mangler en eller flere børnebøger. Måske er du heldig at få dit ønske opfyldt.

Fairytell vægter kvalitet højere end kvantitet, hvorfor de kun lægger lydbøger og e-bøger op, som de mener er interessante for deres målgruppe. Ligeledes tages der højde for årstider og højtider. Teamet bag tjenesten gør generelt en stor indsats for at holde sig up-to-date med deres målgruppe og dennes interesser.

Få tilsendt de seneste nyheder og de bedste tilbud

Ønsker du at få tilsendt de seneste nyheder og de bedste tilbud? Så bør du tilmelde dig nyhedsbrevet på www.fairytell.dk – du finder tilmeldingsfeltet i bunden af hjemmesiden. For at abonnere på nyhedsbrevet skal du vel at mærke være registreret som medlem. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen, hvis du ønsker det. Det gør du ligeså via din profil.

Selvom der kan være god idé i at være tilmeldt nyhedsbrevet, så har du også mulighed for at følge med et andet sted. Fairytell er nemlig til stede på Facebook, hvor der jævnligt bliver delt nyheder vedr. lydbøger, funktioner, kampagner og meget andet. De har lige nu over 4.000 synes godt om fra personer, som nyder at følge med. Du bør også følge med og evt. skrive en anmeldelse, hvis du er aktiv på Facebook. Fairytell kan også anmeldes på Trustpilot.

Brugervenlig og veldesignet app

Fairytell har evnet at udvikle en yderst brugervenlig og veldesignet app, som kan hentes ned på langt de fleste digitale enheder. Denne app er selvfølgelig helt gratis og kan findes på både Google Play og App Store.

Fairytell app’en har en aktuel gennemsnitsbedømmelse på 4,8 ud af 5 stjerner på App Store. Dét bør fjerne enhver tvivl om, hvorvidt app’en er værd at downloade. App’en fra Fairytell bliver opdateret omkring 2-6 gange om året. For nyligt har tjenesten for eksempel været ude med et nyt design, ligesom man har implementeret muligheden for at betale via iTunes. Der bliver konstant videreudviklet på app’en for at gøre den så brugervenlig og tiltalende som overhovedet muligt.

Fairytell og deres anmelderroste app byder på en verden af fordele. Du og dine børn kan bl.a. glæde jer over følgende fordele:

 • I får ubegrænset adgang til det store sortiment af børnebøger (e-bøger og lydbøger)
 • I har mulighed for at bruge tjenesten på 5 forskellige enheder
 • I kan lytte og læse offline
 • I er sikret en tryg og sjov oplevelse

Der findes mange muligheder med denne smarte lydbogstjeneste. Som forælder kan du selvfølgelig lade dine børn lytte til de mange lydbøger for sig selv, men du har også mulighed for at læse højt i forbindelse med, at barnet skal puttes e.l. Dine børn vil med garanti elske at udforske det kæmpestore univers, som kun bliver større og større.

Kom godt i gang med Fairytell

Fairytell har gjort det både nemt, hurtigt og ikke mindst gratis at oprette en bruger. Du bliver nemlig forkælet med en 14 dages gratis prøveperiode, hvis du tilmelder dig netop nu. For at komme i gang med at lytte til lydbøger til børn helt gratis skal du gøre følgende:

 1. Klik dig ind på www.fairytell.dk
 2. Klik på tilmeld i hovedmenuen
 3. Gennemgå første trin (oprettelse – navn, efternavn, e-mailadresse m.v.)
 4. Gennemgå andet trin (betaling)
 5. Gennemgå tredje og sidste trin (bekræftelse)
 6. Download app’en og log ind (brug den valgte e-mailadresse og adgangskode)

Hvad angår betalingen, så kan du tilkoble et hvilket som helst betalingskort. Bemærk, at du selvfølgelig har mulighed for at ændre betalingskort, hvis du ønsker det. Det kan du gøre under din brugerprofil. Klik blot på min profil. Du har også mulighed for at indtaste og indløse en værdikode i forbindelse med oprettelsen.

Fairytell har valgt at strikke deres forretning sådan sammen, at alle abonnementer betales forud hver måned. Der er ingen binding, hvorfor du altid kan afmelde dig, hvis du har fortrudt oprettelsen eller blot ønsker at spare penge. Du skal endnu en gang klikke på min profil, hvor afmeldelse er en mulighed. Kommer du på et tidspunkt til at fortryde, at du har afmeldt dit abonnement, så kan du altid tilmelde dig igen. Dét sikrer frihed og tryghed.

Lyt til lydbøger til børn offline

Fairytell kommer med et helt fantastisk tilbud til dig; lyt til lydbøger offline.

Det er takket være denne funktion muligt at lytte til lydbøger uanset tid og sted. Man behøver nemlig ikke at have adgang til en internetforbindelse. Der kan lyttes på flyet, i bussen, i toget, på stranden og alle andre steder for den sags skyld. Man skal blot huske at medbringe sin smartphone eller tablet og sørge for, at enhederne er ladet helt op. Tag evt. en powerbank med på farten, hvis dine børns enheder jævnligt løber tør for strøm på ubelejlige tidspunkter.

Hvordan lytter jeg til lydbøger offline? Dét er næste store spørgsmål. I dette tilfælde skal du blot gøre følgende for at lytte offline:

 1. Åbn app’en
 2. Søg efter den ønskede lydbog eller e-bog
 3. Markér bogen som favorit (klik på stjerneikonet under den givne bog)

Ønsker du at downloade de ønskede lydbøger ned på andre smartphones og tablets, skal du blot klikke på min profil -> offline bøger -> hent favoritter. Mere besværligt behøver det ikke at være. Husk at du altid kan slette en eller flere downloads, hvis du løber tør for kapacitet på din enhed. Du klikker blot på offline bøger -> slet offline bøger.

Da app’en fungerer både online og offline, kan du og dine børn lytte til sjove og skøre lydbøger i hele verden. Der er derfor al mulig god grund til at tage tjenesten med på rejsen. Så er du i hvert fald sikret kvalitetsunderholdning til dine børn. Man må aldrig gå ned på god underholdning, når man rejser med børn.

Hvordan finder og indløser jeg en værdikode?

Lydbogormen.dk ligger på nuværende tidspunkt ikke inde med værdikoder til tjenesten, men vi giver dig naturligvis besked, hvis vi skulle falde over gyldige værdikoder. Indtil da må du nøjes med det gode tilbud om at prøve tjenesten gratis i 14 dage.

Har du fundet en værdikode til den omtalte lydbogstjeneste, så kan du indløse den med det samme. Du skal blot huske at indløse din værdikode, når du opretter en bruger. Kan du ikke få din værdikode til at virke, så kan du skrive eller ringe til supportafdelingen, som gerne vil assistere dig. Ligeledes kan du få hjælp til at tilkoble dit betalingskort, hvis dette skulle volde dig besvær.

Fast lav pris og auto-login

Fairytell har valgt at køre med en fast lav pris lydende på 59 kr. om måneden. Det er en meget beskeden pris sammenlignet med andre lydbogstjenester. Med en så lav abonnementspris mener vi, at alle børnefamilier kan være med. Dét skal tjenesten have stor ros for.

Foruden at tilbyde en fast lav pris byder de på en smart auto-login funktion. Fairytell husker dit login, så du slipper for at indtaste både e-mailadresse og adgangskode, hver gang du får lyst til at lytte til en lydbog med dine børn. Det er endvidere en stor fordel, at man ikke kun kan logge ind på én enhed, men på hele fem enheder. Dette giver mulighed for, at de mindste i familien alle kan nyde underholdning på samme tid.

Det gode:

 • Ingen binding
 • Overkommelig abonnementspris på 59 kr./md.
 • Mulighed for at lytte og læse offline
 • Veludviklet app
 • Mulighed for at opsige med ét klik

Det dårlige:

 • 14 dages gratis prøveperiode er i underkanten i 2021
 • Begrænset udvalg (dog udvides der konstant)
 • Ikke mulighed for at opleve det komplette udvalg inden oprettelse
0
DAGE GRATIS!

Lyt gratis til lydbøger

Se alle de lydbogstjenester, du kan lytte til kvit og frit. Få op til 45 dage gratis!