Prøv Nick Stories gratis i 14 dage

Nick Stories bedste kampagne lige nu er 14 dage gratis adgang til nye kunder. Selvfølgelig uden bindingsperiode.

Nick Stories gratis

Den hurtige konklusion

Konklusionen er klar; Nick Stories er et ægte paradis for børn og barnlige sjæle.

Med over 700 titler, der bl.a. tæller Paw Patrol, Rasmus Klump og Ninja Turtles, så er vi overbeviste om, at dine børn ikke vil komme til at mangle underholdning. Vi kan også konkludere, at tjenesten kommer med masser af lækre funktioner såsom offline-brug, favorit-funktion, bogmærke-funktion osv.

Derudover er det en fordel, at Nick Stories kan bruges på fem forskellige enheder, og at prisen kun er 39 kr. pr. måned. Det er lige nu en af de billigste lydbogstjenester overhovedet.

App

Ja, Apple og Android

Gratis?

Ja. 14 dage

Vurdering

anmeldelse 3,5 stjerner

Kort om Nick Stories

I 2019 blev danske børn og deres forældre præsenteret for en stor og glædelig nyhed; Nick Stories Danmark.

Der er tale om en seriøs konkurrent til Fairytell, der – ligesom Nick Stories – fokuserer på at levere fantastiske lytte- og læseoplevelser for samfundets mindste.

Denne anmeldelse af Nick Stories er for dig, der er på udkig efter oplevelsesværdige lydbøger og e-bøger til dine børn. Det er en oplagt mulighed for at få de små væk fra computeren og spillekonsollen. Med lydbøger og e-bøger tilegnet børn er der rig mulighed for både at lære noget og blive underholdt på samme tid.

Vi har testet og undersøgt Nick Stories på alle tænkelige parametre, lige fra udvalg og funktioner til design og kampagner, hvorfor vi nu kan skrive en reel anmeldelse.

Hvad end du blot er på udkig efter en gratis prøveperiode, eller om du vil læse en anmeldelse af tjenesten, så er du kommet til de rigtige. Vi leverer nemlig begge dele her på undersiden.

Nick Stories 14 dage

Kort om Nick Stories

Rent juridisk er Nick Stories en del af VIMN Nordic filial af VIMN Nordic AB Sverige, der i skrivende stund har base på Flæsketorvet i København V.

Som du måske har regnet ud, ud fra navnet og logoet, så er det Nickelodeon, der står bag den nye børnebogstjeneste ved navn Nick Stories. Er dit barn derfor vild med Nickelodeon og indholdet herfra, så kan du være næsten 100 % sikker på, at denne tjeneste også vil falde i god jord hos barnet. Og skulle du være i tvivl, så er Nickelodeon en tv-kanal, der har vist spilleserier og tegnefilm siden 1977.

Med Nick Stories ønsker virksomheden bag at give børn og børnefamilier en ny måde at læse og høre eventyrlige fortællinger. Dette tiltag skal være med til at gøre børn mere interesserede i at læse og lære nyt.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at både bogudvalget og teknologien bag tjenesten er udviklet i samarbejde med en tæt konkurrent ved navn Fairytell.

Prøv gratis i 14 dage

Nick Stories er som bekendt sat i verden af populære Nickelodeon, hvilket i sig selv er noget af et kvalitetsstempel. Alene på baggrund af dette faktum kan vi dog ikke love, at tjenesten er noget for dig og dine børn.

For at blive afklaret omkring, om Nick Stories er det rette match for din familie, så har vi et godt råd; gør brug af den gratis prøveperiode.

Nick Stories har en spændende kampagne, hvor man i 14 dage kan prøve tjenesten helt gratis og uforpligtende. Hvis man inden for 14 dage finder ud af, at der ikke er et match, så kan man blot opsige sit abonnement. Alternativt vil man blive faktureret 39 kr. om måneden.

Der er ingen tvang eller binding, hvorfor det er helt op til dig, om du vil fortsætte som medlem efter endt prøveperiode.

Der er eventyrligt mange fordele ved Nick Stories

Nick Stories burde måske – med deres lancering i 2019 – være et par år bagud de gamle og klassiske lydbogstjenester. Det er dog ikke noget, man mærker, når man dykker ned i tjenesten og sammenligner den med nogle af de nærmeste konkurrenter. Selv Fairytell, der har været på markedet siden 2017, har svært ved at følge med.

I de næste mange afsnit vil vi gennemgå fordelene for dig, så du allerede på forhånd ved, hvad der er i vente af underholdning, funktioner m.v.

Få adgang til over 700 børnebøger

Nick Stories drives ikke af hvem som helst. Bag tjenesten står Nickelodeon nemlig.

Nickelodeon har en stor plads i de flestes børns hjerter, og derfor er forventningerne til deres nye tjeneste – Nick Stories – på forhånd også stor.

Men hvad skal vi forvente os af udvalget?

Meget er sket siden, at tjenesten gik i luften i Danmark i 2019. På daværende tidspunkt lød udvalget på lidt over 400 børnebøger. I skrivende stund har man som medlem adgang til flere end 700 lydbøger og e-bøger til børn. Når du læser denne anmeldelse, er det ikke usandsynligt, at dette tal er endnu højere. Vi ved i hvert fald, at der arbejdes hårdt på at få endnu flere titler online.

Vi kan naturligvis ikke nævne alle 700 titler her, men nedenfor finder du en kort liste over nogle af de udvalgte historier fra Nick Stories:

 • Postmand Per
 • Paw Patrol
 • Ninja Turtles
 • Rasmus Klump
 • Peter Pedal
 • Dora
 • Thomas Tog

Hvad end du har små eller mellemstore børn, så er vi sikre på, at der findes underholdning, der passer til dit barns alder. Den primære målgruppe er dog børn under 10 år, men ældre børn og deres forældre har naturligvis også mulighed for at lytte og læse de mange historier.

Gå offline med Nick Stories

For at surfe dig igennem udvalget og for at downloade bøgerne, så skal du have internetadgang. Men når indholdet først er downloadet ned på en smartphone eller tablet, så er det muligt at lytte offline.

For at downloade en bog skal du blot klikke på download-knappen i bogafspilleren. Når du har lyttet til bogen, kan du med ét klik slette den igen, så den ikke optager unødig plads på din enhed.

At kunne læse og lytte til lydbøger og e-bøger offline er virkelig praktisk, idet der kan være situationer, hvor man ikke har internetadgang. Det kan f.eks. være i flyet, i bilen eller på stranden.

En overkommelig månedlig pris

De første 14 dage får du helt kvit og frit med den gratis prøveperiode, men hvad så bagefter?

Bagefter bliver du opkrævet den overkommelige sum af 39 kr. pr. måned. For en meget beskeden sum får du altså adgang til over 700 børnebøger. Det er billigt, ikke?

Op til fem forskellige enheder

Med en aktiv profil hos Nick Stories kan man tilgå tjenesten fra fem forskellige enheder. Det er en fordel, hvis man skiftevis vil bruge smartphone og tablet alt efter situationen. Det er især smart, hvis man har to eller flere børn, der alle gerne vil lytte og læse sjove fortællinger.

Ønsker din familie at få adgang til tjenesten via mere end fem forskellige enheder, så kontakt da venligst kundeservice via support@nickstories.dk. Vi er sikre på, at de vil kunne hjælpe jer.

Nick Stories virker i hele verden

Endnu en smart ting ved Nick Stories er, at børnebogstjenesten kan bruges i hele verden.

Modsat mange streamingtjenester, der kun kan bruges i Danmark, så vil dine børn kunne nyde lydbøger og e-bøger, uanset hvor I rejser hen. Tag f.eks. Nick Stories med på skiferie til Norge, solferie til Tyrkiet eller storbyferie til USA.

For at kunne bruge tjenesten i udlandet er det naturligvis et krav, at man enten har internetadgang eller alternativt har downloadet de ønskede bøger inden afrejse.

Der er ingen øvre grænse for, hvor mange lydbøger og e-bøger man kan downloade, så bare giv den gas – så længe der er hukommelsesplads på enheden.

Intuitiv og veldesignet app

Som vi nævnte tidligere, så er selve app’en udviklet i tæt samarbejde med danske Fairytell. Netop Fairytell har efterhånden en del års erfaring inden for denne branche, hvorfor dette samarbejde naturligvis har ført en masse godt med sig.

App’en, der kan downloades via både App Store og Google Play, er ifølge os, både pæn, moderne og yderst funktionel.

Nick Stories app’en byder bl.a. på følgende funktioner:

 • Offline-brug (du kan lytte og læse uden internetadgang – kræver download af indholdet)
 • Favorit-funktion (du kan stjernemærke dine favoritter)
 • Bogmærke-funktion (du kan bogmærke bøger)
 • Login-husker (det er kun nødvendigt at logge ind én gang pr. enhed)

… og tonsvis af andre funktioner!

Er der noget negativt at sige om Nick Stories?

Ja, det er der – selvfølgelig.

Ingen apps og tjenester til lytning og læsning af e-bøger og lydbøger er perfekte.

Vi har dog svært ved at komme på mange gode grunde til ikke at give Nick Stories en chance.

En af ulemperne ved tjenesten er dog, at den kun henvender sig til børn i aldersgruppen 0-10 år. Her kunne man godt have ønsket sig, at de også havde taget de lidt ældre børn i aldersgruppen 11-14 år med. På sigt kan det dog være, at der kommer flere titler til de lidt større børn.

Derudover er det en lille – men almindelig – ulempe, at man er nødt til at indtaste sine kreditkortoplysninger for at få glæde af prøveperioden på 14 dage. Det betyder nemlig, at der er risiko for, at man glemmer at afmelde sit abonnement, inden prøveperioden er ovre.

Konklusion

Konklusionen er klar; Nick Stories er et ægte paradis for børn og barnlige sjæle.

Med over 700 titler, der bl.a. tæller Paw Patrol, Rasmus Klump og Ninja Turtles, så er vi overbeviste om, at dine børn ikke vil komme til at mangle underholdning. Vi kan også konkludere, at tjenesten kommer med masser af lækre funktioner såsom offline-brug, favorit-funktion, bogmærke-funktion osv. Derudover er det en fordel, at Nick Stories kan bruges på fem forskellige enheder, og at prisen kun er 39 kr. pr. måned. Det er lige nu en af de billigste lydbogstjenester overhovedet.

Konklusionen er, at der ikke er mange ulemper ved tjenesten. I princippet fungerer den lidt som en “børnemenu” i markedet af lydbogstjenester, forstået på den måde, at med den meget præcise målretning heller ikke er et ret stort udvlag af lydbøger. Vi ønsker os kun, at der er et lidt større udvalg af bøger til store børn, og at man kan få en gratis prøveperiode uden at skulle udlevere sine kreditkortoplysninger.

Så som generelt produkt for lydbøger, har Nick Stories selvsagt nogle områder det ikke dækker, og det koster på karakteren. Er du udelukkende på kig efter en udbyder til de aller yngste, kan du lægge en stjerne oveni.

Det gode:

 • Over 700 børnebøger (lydbøger og e-bøger)
 • Kan bruges offline
 • Gratis adgang i 14 dage
 • Kun 39 kr. pr. måned
 • Simpel og pæn app
 • Brug på fem forskellige enheder

Det dårlige:

 • Der er ikke meget indhold for de større børn (11-14 år)
 • Du skal indtaste dine kreditkortoplysninger for at prøve tjenesten gratis
0
DAGE GRATIS!

Lyt gratis til lydbøger

Se alle de lydbogstjenester, du kan lytte til kvit og frit. Få op til 45 dage gratis!