Prøv Pickatale 30 dage gratis

Bedste kampagne hos Pickatale lige nu er 30 dage gratis adgang til nye kunder. Selvfølgelig uden bindingsperiode.

Den hurtige konklusion

Pickatales’ let navigérbare app og muligheden for at lytte offline gør, at der er gode anvendelsesmuligheder for de små, når man er på farten. Brugervenligheden har vi heller ikke noget at udsætte på, og de unikke quizzer er et plus.

Kvalitetsmæsigt lægger Pickatale sig i samme felt som resten af udbyderne af lydbøgerne til børn, men de er prissat en smule højre, efter den gratis prøveperiode, hvilket trækker en smule ned. Til gengæld er det et kvalitetsprodukt, som kan opveje prisen.

Vi vil anbefale at tage en gratis prøveperiode og selv prøve nogle af Pickatales’ unikke Features.

App

Ja, Apple og Android

Gratis?

Ja. 30 dage

Vurdering

Kort om Pickatale

Pickatale er en af de nyere læse- og lydbogsapps, der bliver snakket om her, der og alle vegne. Interessen er især stor blandt de danske børnefamilier, idet app’en og tjenesten er tilegnet børn og barnlige sjæle.

Pickatale er en direkte konkurrent til både Nick Stories og Fairytell, som ligeledes henvender sig til familiens mindste medlemmer. Vil du også gerne vide, om Pickatale kan slå de øvrige tjenester på parametre som udvalg, brugervenlighed og pris, så er du kommet til de rigtige. Vi har nemlig testet app’en og er nu klar til at offentliggøre vores anmeldelse.

Uden at afsløre alt for meget, så kan vi allerede nu fortælle, at udbyderens indholdsbibliotek indeholder mange af børnenes favoritter, og at det lige nu er muligt at få et gratis prøvemedlemskab. For mere info bør du læse hele anmeldelsen.

Om Pickatale

Pickatale er et norsk foretagende, som er grundlagt af nordmanden Sigbjørn Dugal, som i dag er bosiddende i Kina. Selve virksomheden opererer under navnet Pickatale AS og har i skrivende stund base i Oslo i Norge. Tjenesten, Pickatale, er, ifølge virksomheden selv, sat i verden for at fremme børns læseglæde.

Pickatale er tilstede på det danske marked (via pickatale.dk og den danske app), men har også opnået stor synlighed på både det svenske, kinesiske, norske, britiske og mange andre markeder. Siden virksomheden blev stiftet i 2013 er det kun gået én vej; fremad – der berettes om stor vækst på flere markeder.

Sigbjørn Dugal har som sagt grundlagt tjenesten, men virksomheden ledes i dag af Espen Viskjer, som er CEO (administrerende direktør).

Kampagne: Besøg børnenes digitale bibliotek gratis i 30 dage

Pickatale er et nyt og spændende tiltag, som alle børnefamilier bør give en chance. Der er masser at hente ved at læse vores anmeldelse og guide til app’en, men for en dybere indsigt bør du oprette dig og prøve app’en selv.

Netop det med at give app’en en ærlig chance kan du og dine børn lige nu gøre helt uden at betale en krone. Med den aktuelle kampagne fra Pickatale kan du nemlig læse og lytte til lydbøger helt gratis i 30 dage. Først efter endt prøveperiode vil du blive faktureret på månedlig basis, medmindre du afslutter dit medlemskab.

Sådan får du en gratis prøveperiode:

 1. Besøg pickatale.dk via vores link
 2. Klik på knappen Klik her for at prøve gratis
 3. Opret en konto

For en god ordens skyld skal det nævnes, at det ikke er nødvendigt at indtaste en rabatkode / kampagnekode for at få adgang til prøvemedlemskabet.

Det positive ved Pickatale

Pickatale er ikke blevet en succes på en lang række udenlandske markeder uden grund. Den store popularitet kommer sig af de mange unikke feautures og det særlige udvalg, som mange børn og deres forældre elsker. Efter vores test af app’en har vi også fået øjnene op for de mange positive sider ved tjenesten. Disse vil vi derfor fremhæve i de næste underafsnit.

Underholdende bøger og quizzer i tusindvis

Pickatale er kendt som børnenes digitale bibliotek, fordi de har tusindvis af børnebøger og quizzer i deres univers. På deres hjemmeside (pickatale.dk) finder du menupunktet biblioteket, der sender dig til udbyderens store indholdsunivers. Udvalget består af både danske og engelske bøger fordelt på en lang række spændende kategorier.

Overordnet set kan du opleve følgende underholdningskategorier:

 • Disney (Iron Man, Star Wars, Captain America osv.)
 • Kendte og folkekære figurer (Rasmus Klump, Peter Pedal, Alfons Åberg osv.)
 • Faktabøger (masser af viden om rovdyr, fyrtårne, sørøvere osv.)
 • Dyreriget (historier med dyr i fokus)
 • Verden og universet (viden om de længste togrejser, højeste bjerge osv.)
 • Engelske bøger (oplagte for barnet, der er begyndt at få engelskundervisning)

I biblioteket finder du lige nu over 1.000 forskellige børnebøger. Derved er der udsigt til mange underholdende og lærerige stunder.

Innovativ kombination af læring og underholdning

Pickatale er ikke kun en fantastisk kilde til underholdning, men også til læring. Børnene bliver først og fremmest bedre til at koncentrere sig og fokusere på én ting, ligesom der er udsigt til at skabe højere læseglæde.

Børnenes hukommelse udfordres ved hjælp af de sjove quizzer, hvor børnene skal vise, hvor meget de har lært af bøgerne. Der er også rig mulighed for at gøre barnet mere tryg ved det engelske sprog ved at dykke ned i nogle af de adskillige engelsksprogede bøger.

Der kan lyttes og læses offline

Pickatale er en app, som fungerer såvel online som offline.

Skal barnet kunne læse eller lytte uden internetadgang, så er det dog en forudsætning, at en eller flere bøger er blevet downloadet. For at downloade en bog skal man blot klikke på det lille downloadikon, som er tilstede under samtlige titler. Du kan downloade så mange bøger, som du vil, og du vil let kunne få adgang til de downloadede titler via dit personlige bibliotek.

Pæn og overskuelig app

Selve app’en er også svær ikke at holde af. Pickatale oplyser, at den er udviklet i samarbejde med både børn, forældre og undervisere, og det har tilsyneladende været den helt rigtige strategi. Vi oplever nemlig en app, der er let og overskuelig at navigere i, hvad end man bruger en smartphone eller tablet.

Klikker du dig ind på en titel, så vil du blive præsenteret for alle vigtige specifikationer i form af sprog, lyttetid, anbefalet alder og en kort beskrivelse. Pickatale er ligeledes søde til at fremhæve relaterede bøger, som sandsynligvis vil fange barnets interesse.

Det negative ved Pickatale

Ja, vi kommer nok ikke udenom, at der også er en række ulemper ved Pickatale. Der skal dog ikke meget spalteplads til at beskrive de negative sider, da der er ganske få af dem. Ønsker du at vide, hvilke mindre gode sider der er ved app’en, så læs med herunder.

Dyrere end de tætteste konkurrenter

Pickatale er dyrere end både Nick Stories og Fairytell, som vi betragter som udbyderens tætteste konkurrenter. 79 kr. om måneden er dog en pris, som de fleste forældre kan og er villige til at betale, hvis det kan gavne børnenes udvikling. Du skal derfor gøre op med dig selv, om de 79 kr. om måneden ikke er meget godt givet ud.

Du skal registrere dit betalingskort for at starte din gratis prøveperiode

En anden lille ulempe ved app’en omhandler selve oprettelsen og prøveperioden. For at prøve Pickatale gratis i 30 dage, så er det nemlig en betingelse, at man registrerer et betalingskort. Vælger du at stoppe dit medlemskab efter endt prøveperiode, så vil der ikke blive opkrævet betaling. Det kræver dog, at du melder fra i rette tid.

Hvad koster Pickatale efter endt prøveperiode?

Efter endt prøveperiode vil du skulle betale for adgangen til app’en. Prisen afhænger af, om du vælger den ene eller anden type abonnement. I forbindelse med oprettelsen bliver du nemlig spurgt om, hvilken abonnementstype du vil foretrække. Der er lige nu følgende muligheder:

 • Månedligt abonnement – 79 kr. om måneden
 • Årligt abonnement – 588 kr. om året (svarende til 49 kr. om måneden)

Der er mange penge at spare med det årlige abonnement, hvorfor du med fordel kan vælge dette, hvis du oplever, at dine børn er vilde med Pickatale.

Sådan downloader du app’en fra Pickatale

Pickatale app’en er både nem, hurtig og ikke mindst gratis at downloade. Lige nu kan den downloades to steder – henholdsvis på Google Play og App Store. I begge tilfælde skal du blot gøre følgende for at downloade app’en:

 1. Åbn Google Play eller App Store via din smartphone eller tablet
 2. Søg efter Pickatale
 3. Klik på downloadknappen

Typisk vil det ikke tage mere end et minut eller to at downloade applikationen.

Konklusion

Så hvad kan vi konkludere ud fra vores test?

Pickatale er efter vores vurdering et rigtig godt alternativ til de mange andre læse- og lytteapplikationer – især dem, der er henvendt til børn.

Konklusionen er, at alt fra udvalg til brugervenlighed og features går op i en højere enhed. Vi lægger bl.a. mærke til, at applikationen byder på fordele som offline lytning, gratis prøveperiode, ingen binding og unikke quizzer. Vi kan på den negative front dog også konkludere, at tjenesten er dyrere end konkurrenterne, og at indtastning af kreditkortoplysninger er et krav for at få et gratis prøvemedlemskab.

Det gode:

 • Biblioteket rummer en verden af sjove børnebøger (over 1.000 forskellige)
 • Du får gratis adgang i 30 dage (velkomsttilbud)
 • Det er muligt at lytte offline
 • App’en er let at navigere i
 • Der er ingen binding
 • Der tilbydes foruden bøger også sjove quizzer
 • Bøgerne er interaktive

Det dårlige:

 • Den månedlige pris er høj sammenlignet med konkurrenterne
 • Det er ikke muligt at prøve tjenesten gratis uden registrering af et betalingskort