Mofibo: 14 dage gratis

Mofibo tilbyder 14 dages ubegrænset adgang til samtlige lydbøger for 0 kr. Her kan du altså opleve nogle af tidens mest populære krimier, børnebøger, selvbiografier og meget andet uden at skulle betale en eneste krone.

gratis lydbøger

Der er selvfølgelig grænser for, hvor mange lydbøger du kan nå at lytte i prøveperioden, så efter de 30 dage med Mofibo gratis, bestemmer du selv, om du vil fortsætte med at være medlem, eller om du vil prøve andre tjenester. Du skal, ifald du fortsætter som medlem, betale 129 kr. pr. måned for fortsat at have adgang til tjenesten. Du kan opsige din aftale med ét klik. Mofibo, som er en del af Storytel, står til din rådighed, hvis du har brug for hjælp.

 • Antal dage gratis: 30
 • Antal bøger gratis: Ubegrænset

Læs vores anmeldelse af Mofibo her

Saxo Premium: 30 dage gratis

Saxo Premium er også hoppet med på bølgen med de gratis lydbøger. Her har vi altså endnu en pragtfuld mulighed for at blive underholdt helt gratis. Du kan allerede inden oprettelsen danne dig et overblik over de mange tilgængelige titler. Dermed kan du få et indtryk af, om der er nogle lydbøger efter din smag.

Du kommer i gang ved at oprette en bruger, downloade den brugervenlige app og logge ind på din bruger. Saxo Premium app’en er at finde via både App Store og Google Play. Saxo Premium forkæler dig med gratis e-bøger og lydbøger de første 30 dage. Derefter koster medlemskabet 99 kr. om måneden. Da tjenesten konstant bliver opdateret med nye lydbøger og anden underholdning, er der god idé i at fortsætte medlemskabet. Du skulle jo nødig gå glip af de mange bestsellers, som kan læses og lyttes til via tjenesten.

 • Antal dage gratis: 30
 • Antal bøger gratis: Ubegrænset

Læs Saxo Premium anmeldelse her

Nextory: 30 dage gratis

Nextory er en anden udbyder af lydbøger, hvor du kan få en gratis prøve. Her er der 30 dage til dig, hvis du er smart og bruger dette link

Nextory har været en del af branchen fra start, hvilket har givet dem masser af erfaring i, hvad brugerne vil have. En af de ting er et stort og voksende udvalg. Alle de mange tusinde titler er samlet på én platform, hvorfra man let kan få adgang til spændende titler, hvad enten man er til e-bøger eller lydbøger.

Sammenlignet med bl.a. Mofibo og Saxo Premium, så er Nextory ikke en revolutionerende tjeneste. Der er ikke desto mindre tale om en kvalitetsorienteret tjeneste, der leverer gode lyd- og læseoplevelser for både børn og voksne. Foruden et stort udvalg af titler, så bider vi mærke i, at der ikke er nogen former for binding, at man kan tilgå downloadet indhold offline, og at oprettelsen foregår nemt og smertefrit.

Læs vores Nextory anmeldelse her

Audible: 30 dage gratis

Audible er også værd at stifte bekendtskab med, hvis man er på jagt efter gratis lydbøger. De har nemlig disket op med noget af et tilbud. Audible tilbyder lige nu et 30 dages gratis medlemskab til alle nye kunder. I prøveperioden kan du dog kun lytte til én lydbog uden at skulle opgradere din konto.

audible logo

Med kun én gratis lydbog skal du altså tænke dig godt om. Du kan oprette dig på under 3 minutter og dermed hurtigt komme i gang med prøveperioden. Efter endt prøveperiode kan du vælge at fortsætte som betalende medlem. Det koster kun $14,95 om måneden.

Der er ingen binding på aftalen, hvorfor du altid kan stoppe dit medlemskab, hvis du ønsker det. Bemærk at det betalte medlemskab også har visse begrænsninger. Du får nemlig ikke ubegrænset adgang til lydbøger, som du kan opleve hos andre udbydere.

 • Antal dage gratis: 30
 • Antal bøger gratis: 1

Læs vores Audible anmeldelse her

Bogreolen: 7 dage gratis

Bogreolen står også klar med et godt tilbud til dig; 7 dages gratis brug af tjenesten. Du har i prøveperioden mulighed for at shoppe bøger, e-bøger og lydbøger til indkøbspris. Der er faktisk mulighed for at handle på siden uden at være medlem, men ikke til de samme attraktive priser som gælder for registrerede brugere.

Shopper du ofte nye lydbøger og anden underholdning, bør du derfor beholde dit medlemskab efter de 7 dage. Bogreolen binder dig ikke til noget. Du kan derfor hurtigt stoppe dit medlemskab, hvis du ikke er tilfreds med udvalget, brugervenligheden eller noget helt tredje. Læs evt. hvad andre har at sige om tjenesten via trustpilot.dk og sociale medier.

 • Antal dage gratis: 7
 • Antal bøger gratis: Ingen (dog mulighed for at købe lydbøger til indkøbspris)

Læs vores anmeldelse af Bogreolen her

Fairytell: 1 måned gratis

Fairytell, som henvender sig til børn og barnlige sjæle, skal selvfølgelig også fremhæves. Tjenesten kan nemlig testes helt gratis en måned! Du skal blot klikke dig gennem de tre oprettelsestrin – så er du i gang!

Efter oprettelsen kan du og dine børn opleve de mange henrivende børnebøger, som kan downloades med ét klik. Fairytell App’en er naturligvis gratis. Download den og glæd dig over muligheden for at kunne lytte på ferien.

Fairytell og deres gratis lydbøger vil være som skabt for dine børn, ifald dine børn befinder sig i aldersgruppen 0-10 år. Man kan bl.a. opleve Rasmus Klump, Alfons Åberg, Snøvsen og mange flere. Tilmeld dig evt. deres nyhedsbrev for at få besked om nye tilbud og bogudgivelser. Det gælder jo om at følge med.

 • Antal dage gratis: 14
 • Antal bøger gratis: Ubegrænset

Læs vores anmeldelse af Fairytell her

Storytel (nu Mofibo): gratis prøveperiode i 14 dage

For god ordens skyld kører navnet Storytel ikke længere sit eget løb i Danmark. Storytel har nemlig slået pjalterne sammen med Mofibo, så nu kan du få det bedste fra begge verdener! Det eneste du skal gøre for at få glæde af tilbuddet er at oprette en konto. Du skal i den anledning indtaste din e-mailadresse, et selvvagt kodeord og acceptere de aktuelle brugerbetingelser.

storytel gratis prøveperiode

Når du tilmelder dig, skal du desuden indtaste dine betalingsoplysninger, så der automatisk kan blive trukket penge på din konto, hvis du vælger at fortsætte som medlem. Du kan dog sagtens stoppe dit medlemskab efter de 14 dage, men de 129,- pr. måned er stadig en skarp pris.

Slår du til nu, så kan du med det samme gå i krig med titusindvis af lydbøger og e-bøger. Dette kan du vel at bemærke gøre uden at bruge penge. Vær dog opmærksom på, at du automatisk overgår til et normalt abonnement efter prøveperioden, hvis du ikke aktivt går ind og stopper medlemskabet. Gør evt. brug af den gratis prøveperiode i forbindelse med en ferie e.l.

 • Antal dage gratis: 14
 • Antal bøger gratis: Ubegrænset

Læs vores anmeldelse af Storytel her

eReolen (biblioteket)

Der er naturligvis også mulighed for at få fingrene i gratis lydbøger på dansk og engelsk via biblioteket.

På eReolen finder du de danske bibliotekers udbud af lydbøger, netlydbøger og e-bøger. Du får nemt og hurtigt adgang til eReolen ved at indtaste dit lånernummer, adgangskode og vælge bibliotek. Er du ikke allerede oprettet som bruger? Så skal du tage fat i dit lokale bibliotek, som kan hjælpe dig med dette.

Da både lydbøger og e-bøger hører under kategorien digital underholdning, kan du naturligvis downloade bøgerne online. Undersøg dog i første omgang, om dette tilbud er tilgængeligt i din kommune.

Den downloadede lydbog vil som udgangspunkt blive slettet automatisk efter en måned. Du har dog mulighed for at genlåne lydbogen, hvis du ikke blev færdig eller gerne vil lytte til den igen. Med dette tilbud har du endelig mulighed for at få noget for dine skattekroner. Det skal du selvfølgelig benytte dig af.

 • Antal dage gratis: Ubegrænset
 • Antal bøger gratis: Ubegrænset

Se eReolens udvalg af lydbøger her

DR

DR giver dig ikke kun mulighed for at se og lytte til radio og tv helt gratis, men også til at lytte til lydbøger. Tjenesten finansieres som bekendt gennem medielicensen, hvorfor du og alle andre bidrager økonomisk til tjenesten. Derfor kan du med god samvittighed lytte til nogle af deres mange gratis lydbøger. Udvalget er ikke lige så stort som hos de mange specialiserede udbydere, men der er da mange spændende titler på listen.

DR kommer formentlig til at gøre sig endnu mere i lydbøger og e-bøger i fremtiden. Det bliver trods alt mere og mere almindeligt at lytte og læse bøger digitalt. Følg med god grund med på dr.dk, hvis du ikke vil gå glip af de seneste udgivelser. Tjenesten bliver konstant opdateret med nyt indhold.

 • Antal dage gratis: Ubegrænset
 • Antal bøger gratis: Ubegrænset

Lydbøger hos DR

Gratis lydbøger online: Sådan fungerer det

De fleste udbydere tilbyder gratis lydbøger i større eller mindre omfang.

Der er dog stor forskel på, hvor mange dage man kan få gratis, og hvad man reelt skal gøre for at få fingrene i det fantastiske tilbud. Derfor er det ikke helt underordnet, om man vælger den ene eller anden udbyder. Her på siden får du en række udvalgte gratis tilbud fra danske og udenlandske udbydere af lydbøger online.

Hvis du er nået så langt som hertil, er du med garanti interesseret i at spare mange penge på underholdning! I så fald bør du fortsætte læsningen her på siden, og gøre brug af vores råd. Det bugner nemlig med gratis underholdning på nettet.

Det er ikke raketvidenskab at få fingrene i en gratis lydbog. I langt de fleste tilfælde kan man nemlig nøjes med at oprette en bruger, hvilket ikke tager mange minutter. Det er nemt at oprette en konto, da man typisk kan registrere sig gennem de sociale medier eller ved brug af ens e-mail. Bemærk at du kan komme ud for enten at skulle bekræfte din tilmelding via e-mail og / eller telefon. Dette er en helt almindelig sikkerhedsforanstaltning.

Når du har oprettet og bekræftet din konto, kan du kigge nærmere på de mange gratis lydbøger, som typisk er inddelt i et utal af kategorier. Har du allerede bestemt dig for, hvilken lydbog du vil lytte til, så søg efter bogen ved at indtaste forfatternavn, titel og evt. andre oplysninger i søgefeltet. Når den ønskede lydbog er fundet, kan du med det samme hente den ned på din computer, tablet eller smartphone. Dette kan enten foregå via hjemmesiden eller app’en. De fleste foretrækker at bruge en app til dette, men valget er dit.

Gratis lydbøger findes altså, men man er typisk begrænset af, at man kun kan downloade xx bøger eller bruge tjenesten gratis i xx dage. Du bør derfor have en plan for, hvad du vil gøre efter endt prøveperiode. Vil du fortsætte dit medlemskab, eller vil du finde en anden tjeneste? Du skal, ifald du vil stoppe medlemskabet, huske at gøre det i tide. Man bliver nemlig typisk faktureret for en måned ad gangen. Opsiger du ikke medlemskabet, vil det automatisk blive forlænget.

Disse lydbøger står i høj kurs

Der bliver hentet rigtig mange gratis lydbøger for tiden – på mange forskellige sprog og vidt forskellige genrer. Der er dog nogle sprog og genrer, som går igen. De fleste foretrækker gratis lydbøger på dansk, men der kan også downloades lydbøger på engelsk, svensk m.v. Af populære genrer er det uundgåeligt at fremhæve følgende:

 • Krimi
 • Erotik
 • Biografier
 • Fantasy
 • Spænding

På listen over de mest downloadede lydbøger finder man bl.a. en lang række erotiske noveller. Er du til erotik og kærlighed? I så fald skal du da opleve nogle af de mange gratis erotiske noveller på nettet.

Gør brug af de mange gratis tjenester og find din foretrukne

Gratis lydbøger er muligvis ikke et revolutionerende tilbud. Det er ikke desto mindre et tilbud, som man bør takke ja til, hvis man finder det hyggeligt og rart at lytte til en lydbog efter en lang arbejdsdag, i forbindelse med en lang togtur etc. Du har trods alt ikke noget at miste ved at takke ja til en gratis prøveperiode. For din egen skyld bør du dog vente med at aktivere din prøveperiode til, at du har tid til at lytte. Går du nogle travle uger i møde, kan det være en idé at udskyde prøveperioden.

I denne guide har vi præsenteret dig for en masse gratis tjenester, som du kan gøre brug af via din digitale enhed. Du kan i princippet oprette dig hos samtlige udbydere, så du kan finde svar på, hvad de enkelte udbydere har at byde på. Dette skal du gøre for at snævre dig ind på, hvilken udbyder af lydbøger, som tiltaler dig mest. Tag i den forbindelse højde for udvalg, kundeservice m.v. Der er jo ingen grund til at gå på kompromis.

Da det kan være dyrt at være betalende medlem hos flere udbydere på samme tid, bør du afmelde de medlemskaber, som du ikke får brugt i hverdagen. De fleste har kun adgang til én tjeneste, men det er selvfølgelig tilladt at bruge flere tjenester.

Som regel kan man afmelde sig med ét klik, mens man i andre tilfælde skal gennem et lidt mere krævende forløb. Kan du ikke finde afmeldingsknappen? Så skal du ikke tøve med at kontakte kundeservice skriftligt eller telefonisk. Det bør være let at afmelde et medlemskab, men det er det desværre ikke altid. Husk at være opmærksom på vilkårene omkring binding og afmeldelse. Typisk er der ingen binding.

Gratis lydbøger til børn og voksne…

…sådan lyder tidens bedste tilbud. I en verden hvor alting koster noget på den ene eller anden måde, er det befriende, at man kan dykke ned i en verden af gratis lydbøger. Det kan de fleste bogorme nikke genkendende til.

Hvordan henter du så gratis lydbøger, og hvilken udbyder skal du vælge? Disse og mange flere spørgsmål håber vi, du fik svar på i denne guide. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere!

God fornøjelse!

Summary
Gratis lydbøger: Her er de tjenester, du kan lytte kvit og frit i 2020
Article Name
Gratis lydbøger: Her er de tjenester, du kan lytte kvit og frit i 2020
Description
Nettet bugner med lydbøger. Både betalte og gratis. Hvis du vil, kan du lytte til gratis lydbøger resten af dine dage. Her får det komplette overblik!
Author
Publisher Name
Lydbogormen
Publisher Logo