Anmeldelse af Bogreolen (nu Tales Premium)

Bogreolen.dk er et digitalt paradis for dig, som sætter pris på at læse og lytte til bøger i hverdagen. Forhandleren byder nemlig på et ret stort udvalg af både fysiske og digitale bøger på dansk og engelsk. Der er noget for enhver smag på denne side, men vi kunne dog godt savne en app til boglytningen.

Bogreolen tilbyder

 • Gratis prøveperiode: Ja

 • Pris: 79,-/md.

 • Apps: Ingen

 • Vores vurdering: 3 Stjerner

Bogreolen kunne meget vel være det rette valg for dig, som søger det største udvalg af danske lydbøger. Bogreolen har nemlig, modsat mange af de konkurrerende udbydere, satset stort på det danske marked, hvorfor du kan dykke ned i et hav af dansksprogede lydbøger m.v.

79 kr. er en meget beskeden månedlig pris – ikke mindst taget det store udvalg og den sublime service i betragtning. Dog er det selvfølgelig vigtigt at pointere, at du skal købe hver enkelt lydbog. Lydbøgerne kan dog købes til indkøbspris, hvorfor dine udgifter til underholdning vil være begrænsede, hvis du har et forholdsvist lavt forbrug af lydbøger. Bogreolen har ligesom de fleste andre tjenester valgt at tilbyde en gratis prøveperiode – dog kun på 14 dage. Der er ingen binding.

Om Bogreolen

Bogreolen.dk er, ifølge egne ord, landets førende boghandel med sit imponerende udvalg på intet færre end 6,5 millioner danske og engelske bøger, e-bøger og lydbøger. Forhandleren tilgodeser også dig, som er på udkig efter spil og oplevelsesgaver. Med virksomhedens tætte samarbejde med store forlag som Gyldendal, Politikens forlag, People’s Press og Tellerup kan de altid tilbyde de nyeste og mest eftertragtede titler på bogmarkedet.

Virksomheden er hverken den største eller ældste forhandler af lydbøger, men er alligevel et interessant bekendtskab. Vi vil med denne anmeldelse på lydbogormen.dk forsøge at gøre dig klogere på, om denne udbyder af lydbøger er den rette for dig.

Shop lydbøger til indkøbspris

For blot 79 kr. pr. måned har du mulighed for at shoppe bøger, lydbøger og meget mere til indkøbspris. Bogreolen.dk har kvittet avancen, således at du kan få fingrene i alle de eftertragtede bogtitler til skarpe priser. Foruden de mange e-bøger og lydbøger til indkøbspris får du adgang til en masse gratis indhold. I øjeblikket kan du downloade over 1.000 e-bøger og lydbøger helt gratis.

Bogreolen.dk byder dig velkommen på en moderne, brugervenlig og sikker hjemmeside, hvorpå du kan finde alt inden for bøger og underholdning. I hovedmenuen præsenteres du for bøger, e-bøger, lydbøger, spil og oplevelser. Du bliver altså først og fremmest bedt om at vælge kategori, hvorefter du vil få fremvist en lang række lister og genrer. Du kan for eksempel vælge danske lydbøger eller lydbøger på tilbud, afhængig af hvad du er på udkig efter.

Den danske virksomhed har også udviklet en meget intuitiv søgefunktion, så du hurtigt kan søge efter den ønskede titel, forfatter eller noget helt tredje. Det er svært at sætte en finger på hjemmesiden, hvad angår brugervenlighed og design. Alt er nemlig helt åbenlyst tænkt ned til mindste detalje. Ergo er du sikret en god oplevelse. Brugervenligheden er vel at mærke høj, hvad enten du besøger hjemmesiden via smartphone, tablet eller laptop, da siden automatisk tilpasses din skærm.

Bogreolen.dk og deres enorme udvalg af lydbøger kan i øjeblikket kun opleves via hjemmesiden, idet virksomheden endnu ikke har været ude med en egentlig app. Det trækker selvfølgelig ned i den samlede bedømmelse, idet en app til lydbogsoplæsning efterhånden er blevet et must. Det er dog ikke utænkeligt, at der vil blive udviklet og udgivet en app inden for en overskuelig årrække. Som en lille trøst kan du købe den ønskede lydbog via hjemmesiden, hvorefter du kan downloade den ned på din smartphone eller tablet. Dog er dette lidt omstændeligt, men det vil vi komme yderligere ind på i guiden. Vi lader dig selvfølgelig vide, hvis der på et tidspunkt bliver lanceret en app. Indtil videre kan vi ikke gøre andet end at krydse fingre for, at den er på vej.

Du kan med få klik oprette og logge ind på din personlige bruger. Når du er logget ind, kan du danne dig et godt overblik over mine bøger, mine ordrer, mine anmeldelser, mine oplysninger, medlemskab og nyhedsbrev. Her kan du altså ikke blot downloade købte e-bøger og lydbøger, men også finde dine tidligere anmeldelser og rette dine eksisterende oplysninger.

Bogreolen.dk har haft held med at skabe en meget simpel startside, hvor du straks bliver præsenteret for dine muligheder. Der er takket være den høje brugervenlighed ikke noget at tage fejl af. Via selvsamme startside kan du i øvrigt afmelde dit medlemskab, hvis du mod forventning ikke ønsker at være medlem længere. Afmeldingen sker med blot ét klik. Husk at du altid kan tilmelde dig igen, hvis du får lyst.

Kom godt i gang med Bogreolen.dk

Bogreolen.dk er, bedømt på hjemmesiden, en ret ukompliceret tjeneste, hvor man kan oprette sig og nyde timevis af underholdning uden at skulle forholde sig til krævende oprettelsestrin e.l. I dette afsnit gør vi dig klogere på, hvordan du kommer godt i gang med en af landets mest populære underholdningstjenester inden for lydbøger. For at tage hul på din 14 dages gratis prøveperiode skal du gøre følgende:

 1. Besøg Bogreolen.dk via din browser
 2. Klik på bliv medlem og derefter prøv gratis i en uge
 3. Vælg kundetype og indtast dine adresseoplysninger. Der er mulighed for at handle som privat eller virksomhed. Du kan evt. oprette to brugere, hvis du ønsker at handle som både privatkunde og erhvervskunde. Dobbelttjek desuden at du har indtastet de rigtige oplysninger – dog kan de sagtens ændres senere ved behov.
 4. Indtast leveringsoplysninger. I dette trin skal du indtaste / bekræfte dine leveringsoplysninger og desuden vælge den ønskede leveringsmetode. Da der er tale om et medlemskab, vil levering på e-mail være obligatorisk.
 5. Vælg betalingsmetode og indtast dine kortoplysninger. Slutteligt skal du vælge den ønskede betalingsmetode. Det oplagte valg er betaling via betalingskort, hvor man kan vælge mellem de mange udbredte korttyper. Den første uge er som sagt gratis, men du skal under alle omstændigheder indtaste dine betalingsoplysninger for at oprette det ønskede medlemskab. Der er ingen krav om, at du skal fortsætte dit medlemskab efter endt prøveperiode.

Udvalget af lydbøger

Bogreolen.dk sælger som bekendt meget andet end lydbøger, men der er, med et udvalg på over 60.000 lydbøger, ingen fare for, at du løber tør for underholdning lige foreløbigt.

De mange lydbøger er fordelt på genrer som litteratur og fiktion, studie, sundhed, historie og samfund, fantasy og meget mere. Du kan danne dig et overblik over de mange repræsenterede genrer i menuen til venstre. Der er for eksempel flere end 25.000 lydbøger inden for kategorien litteratur og fiktion. Der er vel at mærke tale om lydbøger, som du kan købe til indkøbspris og dermed spare en masse penge. Udbyderen har ikke kun gjort det muligt at sortere efter genrer. I sidemenuen kan du også sortere efter pris, anmeldelser, formater, sprog m.v. Du kan med god grund benytte dig af disse sorteringsmuligheder, når du skal på jagt efter den helt rette lydbog. Det kan trods alt være svært at overskue 60.000 lydbøger. Bemærk, at udvalget bliver udvidet med nye titler hver eneste dag. Der er derfor god grund til at følge med.

Som tidligere nævnt kan lydbøgerne og de øvrige materialer købes til indkøbspris. Der er dog også nogle lydbøger, som kan downloades helt gratis. Disse er naturligvis at finde under kategorien gratis lydbøger. Du kan også forkæle dig selv med spændende e-bøger uden at skulle have penge op af lommen. Med andre ord behøver god underholdning ikke at koste en formue. Bogreolen.dk gør generelt meget for at forkæle deres mange tusinde glade medlemmer med fordele og gode tilbud.

Prisen på et Bogreolen.dk-abonnement

Prisen for et Bogreolen.dk-abonnement hører til blandt de laveste på markedet. Prisen er nemlig blot 79 kr. om måneden. Til sammenligning koster Saxo Premium og Storytel henholdsvis 99 og 129 kr. om måneden. Du får altså tilbudt et meget billigt medlemskab her.

Bogreolen.dk skiller sig dog ud fra mængden, idet du ikke får ubegrænset adgang til lydbøger og anden underholdning. Du skal derimod købe hver enkelt lydbog til en fordelagtig pris – i form af indkøbsprisen. Desværre kan dine udgifter dermed hurtigt ende med at blive noget højere end ved de andre udbydere af lydbøger.

Lær at bruge Bogreolen.dk

Sådan kommer du i gang

Bogreolen.dk og deres attraktive priser på lydbøger er forbeholdt registrerede brugere. Det første, du skal gøre, er derfor at oprette en bruger. Du kan, ved at følge vores førnævnte guide, oprette dig på under 5 minutter. Hav i den anledning din email-indbakke åben, så du hurtigt kan bekræfte oprettelsen, når du bliver bedt om det. Du bestemmer selv, om du vil oprette dig via den ene eller anden digitale enhed.

Du kan kort efter oprettelsen logge ind med din e-mailadresse og valgte adgangskode. Herefter vil du blive viderestillet til din personlige startside, hvor du kan finde dine indkøbte lydbøger, dine oplysninger og meget andet. Det er også herfra, at du kan klikke dig videre til det voksende udvalg af lydbøger m.v. Du kan via de mange søgemuligheder finde en interessant lydbog. Under de enkelte lydbøger finder du oplysninger om titel, forfatter, afspilningstid, sprog, udgivelse, format og meget mere. Når du finder den rette lydbog, klikker du blot på læg i kurv, hvorefter du kan bekræfte og afslutte din ordre. Bemærk, at du kan købe den ønskede lydbog på afbetaling, hvis du ikke har penge på kontoen i øjeblikket.

Sådan finder du en bestemt bog

Bogreolen.dk har gjort det let som en leg at finde en bestemt bog. Du kan nemlig blot benytte dig af den intelligente søgefunktion, som er placeret øverst i højre hjørne. Via denne funktion kan du søge efter titel, forfatter eller ISBN. Du kan som regel nøjes med at oplyse én af disse tre ting.

Du kan selvfølgelig også bare vælge kategori og forfatter – og derigennem finde den ønskede lydbog. Under de enkelte kategorier kan du sortere de repræsenterede bøger efter nyeste, pris, bedømmelse og populære. Jo dybere du dykker ned, desto lettere bliver det at finde den ønskede bog.

Bogreolen.dk hjælper også gerne dig, som leder efter en hæsblæsende lydbog, men ikke har lagt dig fast på en bestemt. De kan i den anledning henvise dig til deres mange lister over bestsellers m.v. Du bør også følge med via forhandlerens blog og sociale medier, så du ikke går glip af de seneste nyheder og anbefalinger. Bogreolen har for eksempel gjort det til en vane at kåre månedens lydbog. Her vil du altså blive præsenteret for en must-read bog.

Sådan køber du en lydbog

Det kræver ikke særlig teknisk viden at købe en lydbog via den omtalte tjeneste. Det foregår nemlig helt simpelt ved, at du finder den ønskede lydbog og lægger den i din digitale indkøbskurv. Herfra skal du blot følge de få trin vedr. betaling m.v. Straks efter købet vil du finde din lydbog under mine bøger. Du har dermed mulighed for at lytte til den samme lydbog igen og igen – hvis du lyster. Det tager ikke mange minutter at købe og downloade en lydbog via Bogreolen.dk.

Offline-tilstand

Bogreolen.dk kan ikke tilgås offline, men du har til gengæld mulighed for at hente deres lydbøger ned, så du kan lytte til dem, når du er offline. Det kræver dog, at du følger deres lidt komplicerede guide.

Sådan downloader du lydbøger til offline-tilstand

Hvordan du skal overføre din lydbog eller e-bog afhænger af, hvilken enhed bogen skal overføres til. Bogreolen har udarbejdet forskellige guides til at overføre bøger til henholdsvis tablets, laptops, kindles, mp3-afspillere m.v. Det varierer altså lidt, hvor besværligt det rent faktisk er. Det er ikke desto mindre ærgerligt, at man skal gennemgå en masse trin for at downloade den ønskede lydbog eller e-bog til offline-afspilning. Hos de fleste andre udbydere af lydbøger kan man læse og lytte offline via en app – hvilket desværre ikke er en mulighed hos denne udbyder.

Problemer med at downloade en bestemt bog?

Det sker næppe, at du oplever problemer, men hvis uheldet skulle være ude, så er der naturligvis hjælp at hente. Der kan som sagt opstå forskellige problemer, som bør løses i samråd med teamet bag tjenesten.

Forhandleren besvarer som udgangspunkt alle henvendelser inden for 24 timer. Det kræver blot, at du tager kontakt via e-mail på support@bogreolen.dk eller via kontaktformularen. Du har også mulighed for at ringe til kundeservice, hvis du har spørgsmål eller på anden vis har brug for hjælp.

Gode supportmuligheder

Bogreolen yder en super service, som man som medlem ikke kan andet end at glæde sig over. Hjælpen er ikke mere end et opkald, e-mail eller besked væk. Kundeservice har åbent alle hverdage, hvor der svares på både skriftlige og telefoniske henvendelser.

Du kan også søge svar via selvbetjeningssiden, hvor du kan gennemgå de mange besvarelser inden for betaling, generelt, levering og meget andet. Måske finder du svaret på dit spørgsmål, så du slipper for at skrive en e-mail eller løfte telefonrøret. Selvbetjening er ofte den bedste vej til hurtig hjælp.

Bliv anmelder

Bogreolen.dk vil gerne gøre din drøm om at blive anmelder til virkelighed. Du har i hvert fald mulighed for at bedømme både e-bøger og lydbøger via hjemmesiden. Du skal blot besøge den specifikke produktside, klikke på bedøm bogen og derefter gå i gang med at skrive din anmeldelse. Foruden at give stjerner fra 1 til 5 kan du skrive din mening om bogen – selvfølgelig uden at afsløre alt for meget.

Du kan også gøre som flere end 4.000 andre danskere – anmelde tjenesten via trustpilot.dk. Bogreolen.dk har i øjeblikket 9,1 ud af 10 stjerner baseret på mange tusinde anmeldelser. Her skal du dog tage udgangspunkt i din oplevelse med tjenesten og ikke oplevelsen med din seneste lydbog e.l.

Konklusion

Hvad kan vi konkludere ud fra vores test og undersøgelse af tjenesten?

Vi kan konkludere, at udbyderen gør det godt på rigtig mange parametre, dog uden at være decideret prangende. Det er for eksempel en nævneværdig mangel, at der ikke er nogen app, og hentning af lydbøger til smartphone, tablet og lignende er også for besværligt sammenlignet med andre services. Den manglende app er uden tvivl det punkt, som har trukket mest ned i vores anmeldelse. Bogreolen.dk har dog stadig fortjent at klemme sig op på 3 ud af 5 stjerner.

Bogreolen.dk vinder over en række andre tjenester på punktet udvalg. Denne udbyder har nemlig et uimodståeligt udvalg af lydbøger og anden underholdning til stærkt reducerede priser. Det er måske lidt af en ulempe, at man som udgangspunkt altid skal betale for at få adgang til en lydbog. Dog er det bestemt værd at tage med, at lydbøgerne kan handles til indkøbspriser. Der udbydes tilmed masser af gratis lydbøger.

Foruden ovenstående skal udbyderen have ros for at prioritere brugervenlighed og service højt. Det er nemlig pærelet at finde rundt på hjemmesiden, som er spækket med hjælpefunktioner. Det er desuden altid muligt at få fat i kundeservice, hvis man nu skulle opleve problemer. Derudover er det et stort plus, at man kan stoppe sit medlemskab med ét klik. Det er med til at sikre maksimal frihed og tryghed.

Det gode:

 • Stort udvalg (over 60.000 lydbøger)
 • Over 1.000 gratis lydbøger
 • Masser af dansk indhold
 • Brugervenlig hjemmeside med personlig startside
 • Beskeden medlemspris på 79 kr. pr. måned

Det dårlige:

 • Ingen app
 • Besværligt at overføre indhold til smartphone og tablet
0
DAGE GRATIS!

Lyt gratis til lydbøger

Se alle de lydbogstjenester, du kan lytte til kvit og frit. Få op til 45 dage gratis!