Tales Premium: prøv 30 dage gratis

Tales Premium (tidligere Bogreolen) er en løsning for dig, der nyder at bruge din fritid på at læse e-bøger og lytte til lydbøger. Med dette medlemskab kan du nemlig lytte og læse helt uden begrænsninger. Du får desuden en masse eksklusive fordele, som vi vil gennemgå i denne guide.

VIGTIGT: Hos Tales skal du bruge bonuskoden LYDBOGORMEN30 for at indløse de 30 dage, og det kan du først indtaste i trin 2 af tilmeldingsprocessen – dvs. efter du kar klikket “Start prøveperiode”.

Tales premium Gratis 30 dage

Den hurtige konklusion på Tales Premium

Tales skiller sig ud fra de fleste andre udbydere af lydbøger og e-bøger på abonnement, idet denne udbyder også forhandler almindelige bøger og spil via deres webshop.

Tales Premium, der er udbyderens bogmedlemskab, har dog bestemt sin berettigelse på markedet. Med fordele som gratis prøveperiode, ubegrænset lytning og læsning, ingen binding og masser af rabatter ser vi mange gode grunde til at give Tales Premium en chance.

Mindre positivt er det, at Tales Premium ikke kan opsiges online de første 48 timer i forbindelse med prøveperioden. De mange fordele opvejer dog de få ulemper med flere længder.

App

Ja, Apple og Android

Gratis?

Ja. 30 dage

Vurdering

4 stjerner anmeldelse

Kort om Tales Premium

Rabatkode til Tales Premium

For at få forlænge prøveperioden fra 14 til 30 dage på Tales Premium skal du bruge rabatkoden LYDBOGORMEN30

Bemærk at denne rabatkode er tilegnet nye brugere, og at det ikke er muligt at indløse mere end én rabatkode.
Sådan indløser du din rabatkode:

1. Klik dig ind på tales.dk/premium
2. Klik på Tilmeld Tales Premium
3. Indtast dit navn, e-mailadresse og adgangskode
4. Læs og acceptér handelsbetingelserne, medlemsbetingelserne og persondatapolitik
5. Klik på Har du en kampagnekode? og indtast LYDBOGORMEN30
6. Klik på Start prøveperiode
7. Nyd de tusindvis af lydbøger og e-bøger

Anmeldelse af Tales Premium

For dig, der kan lytte til lydbøger og læse e-bøger i timevis hver dag, er det selvfølgelig relevant at vide, om der er nogle begrænsninger i forhold til antal lytte- og læsetimer. Lad os da bare med det samme slå fast, at der ikke er nogle begrænsninger. Som medlem får du nemlig adgang til ubegrænset lytning og læsning. Føler du derfor for at lytte til lydbøger eller læse e-bøger fra morgen til aften, så står det dig frit for.

Hvor meget du får for pengene afhænger derfor suverænt af, hvor meget du får læst og lyttet i løbet af måneden. Medlemskabet, der efter endt prøveperiode, koster 99 kr. om måneden, er dog hurtigt tjent hjem, hvis blot du lytter til eller læser et par e-bøger eller lydbøger hver måned.

Er du nysgerrig efter at høre, hvilket indhold Tales Premium byder på, så hop direkte til næste afsnit.

Dette kan du læse og lytte til som Tales Premium medlem

Tales Premium byder på et meget bredt udvalg af lydbøger og e-bøger. Udvalget er ikke lige så stort, som det du kan opleve hos nogle af de førende udbydere, men det er tilstrækkeligt stort til, at du ikke løber tør for læsestof lige foreløbigt.

Via app’en venter der dig tusindvis af populære lydbøger og e-bøger. Rigtig mange af disse er dansksprogede, men du kan også nyde bøger på engelsk, svensk, tysk, spansk og mange andre sprog, hvis du foretrækker det.

Nyd bl.a. lydbøger og e-bøger i følgende genrer:

 • Skønlitteratur
 • Krimi og spænding
 • Biografier
 • Børn og unge
 • Krop og sind
 • Hobby og fritid
 • Business og læring
 • Historie og samfund
 • Kunst og kultur
 • … og mange andre!

Hvad end du læser eller lytter for at blive klogere eller for at blive underholdt, så kan du finde indhold via Tales Premium, der indfrier dine ønsker. Der er nemlig noget for enhver smag, og der bliver hele tiden tilføjet nyt indhold til app’en.

Du kan bl.a. glæde dig til at nyde lydbøger og e-bøger, der er skrevet af forfattere som Jussi Adler-Olsen, Ken Follett, Delia Owens og Max Seeck.

Du får også rabatter og gratis fragt med Tales Premium

De fleste vælger at blive en del af Tales Premium for at få adgang til de mange tusinde lydbøger og e-bøger, der kan lyttes til og læses uden begrænsninger. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at der også er mange andre fordele ved at være medlem af Tales Premium. Netop disse fordele vil vi kigge nærmere på i dette afsnit.

De øvrige fordele tæller bl.a. følgende:

 • Rabat på bøger og spil – Lige nu kan du købe over 12 mio. bøger og spil til medlemspris. Er du derfor en rigtig læsehest, og / eller nyder du at spille spil med familien, så er der udsigt til at spare mange penge. Du får desuden gratis fragt, når du bestiller bøger og spil via webshoppen.
 • Rabat på kulturoplevelser og gastronomi – Foruden besparelser på bøger og spil, så kan du som medlem spare mange penge på kulturoplevelser og gastronomi. Du får nemlig adgang til en lang række af eksklusive rabatter.

Vil du gerne tage del i de mange fordele, så tilmeld dig Tales Premium i dag. Det vil du næppe komme til at fortryde.

Hvad koster medlemskabet efter endt prøveperiode?

Prøveperioden varer, desværre, ikke evigt.

I skrivende stund kan du kun være gratis medlem i enten 14 eller 30 dage. Herefter skal du betale en fast månedlig pris for dit medlemskab, hvis du vil fortsætte med at lytte til lydbøger og e-bøger via platformen.

Prisen for Tales Premium er 99 kr. pr. måned. Det er nogenlunde den samme pris, som konkurrerende tjenester opkræver, så spørgsmålet er bare, hvor du får mest for pengene.

Om 99 kr. er dyrt eller billigt er relativt. Hvis du er en trofast lytter / læser og dermed får maksimal glæde af dit medlemskab, så er pengene givet godt ud. Er du mindre aktiv, så er værdien selvsagt mindre.

Er du ikke interesseret i at fortsætte dit medlemskab efter endt prøveperiode, så kan du nemt og hurtigt opsige dit medlemskab. Læs videre for at få svar på, hvordan du håndterer opsigelsen.

Sådan downloader du Tales app’en

Tales Premium tilgås via Tales’ moderne og brugervenlige app. Denne app kan downloades gratis via både App Store og Google Play. Det betyder, at du kan få app’en, hvad end du ejer en iPhone eller en Android telefon.

Download af app’en:

 1. Søg efter Tales via App Store eller Google Play
 2. Klik på Hent eller Installer, alt efter hvor du henter app’en
 3. Vent et par minutter (ventetiden afhænger bl.a. af din internetforbindelse)
 4. Log ind via app’en og dyk ned i det gode indhold

For at få glæde af app’en skal du på forhånd have oprettet en Tales Premium konto. Det kan du nemt gøre via udbyderens hjemmeside.

Du kan til enhver tid opsige både dit medlemskab og slette app’en, hvis du ikke længere ønsker at bruge Tales Premium.

Tales Premium er et medlemskab uden binding

Tales Premium udmærker sig bl.a. ved at være et bogmedlemskab uden binding. Udbyderen håber naturligvis, at du har lyst til at forblive medlem i mange måneder og år, men ønsker du af den ene eller anden grund at opsige dit medlemskab, så kan du nemt gøre dette.

Der opereres ikke med nogen som helst bindingsperiode – heller ikke i prøveperioden. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du ikke opsiger dit medlemskab, inden prøveperioden er ovre, så vil der automatisk blive opkrævet betaling for den kommende måned. Det er derfor vigtigt, at du aktivt går ind og opsiger dit medlemskab, hvis du ikke ønsker at blive betalende medlem.

Tales har tusindvis af glade kunder

Tales er en velrenommeret virksomhed, der ikke kun kan prale med at have en høj kundetilfredshed, men også med at have vundet flere priser. Tales er bl.a. blevet kåret som Årets E-handler inden for kategorien Bøger i 2021 – PriceRunner stod bag denne prisuddeling.

Men hvad siger tidligere og nuværende kunder / medlemmer om Tales? Det kan du finde svar på ved at suse forbi Trustpilot. Her har over 9.000 tidligere og nuværende kunder valgt at dele deres oplevelse. Kunderne er overvejende glade, og udbyderen roses bl.a. for hurtig levering, brugervenlig hjemmeside, flink kundeservice m.v.

Tag dine e-bøger og lydbøger med på farten

Tales Premium er ikke kun et bogmedlemskab, du kan få glæde af, når du befinder dig inden for hjemmets fire vægge. Det er også oplagt at tage dette bogmedlemskab med på farten. For at kunne gøre dette skal du blot downloade app’en ned på din smartphone og tablet, som du så selvfølgelig skal medbringe på turen.

Du kan med app’en ved hånden lytte til lydbøger og læse e-bøger på farten, hvad end turen foregår via bus, tog, fly eller noget helt fjerde.

Tales’ kundeservice – Sådan kommer du i kontakt med udbyderen

Du kan komme i kontakt med Tales’ kundeservice ved at udfylde deres kontaktformular eller ved at sende en mail direkte til info@tales.dk. Svartiden kan variere alt efter travlhed, men som udgangspunkt kan du forvente en hurtig og flink tilbagemelding.

Opsigelse af Tales Premium

Ønsker du ikke længere at være medlem af Tales Premium, så kan du selvfølgelig uden problemer opsige dit medlemskab. Det kan du vel at mærke gøre på under to minutter via udbyderens hjemmeside.

Sådan gør du:

 1. Log ind via www.tales.dk
 2. Klik på Min profil
 3. Klik på Mit Abonnement
 4. Klik på Opsig abonnement

Hvis du har tilmeldt dig via App Store eller Google Play, så er fremgangsmåden en lidt anden.

Hvis du mod forventning har problemer med at opsige dit medlemskab, så kontakt kundeservice. Så kan de gøre det manuelt.

Du kan altid tilmelde dig Tales Premium igen, hvis du har fortrudt, at du har opsagt dit medlemskab, men det er ikke muligt at gøre brug af prøveperioden igen.

Konklusion

Tales skiller sig ud fra de fleste andre udbydere af lydbøger og e-bøger på abonnement, idet denne udbyder også forhandler almindelige bøger og spil via deres webshop.

Tales Premium, der er udbyderens bogmedlemskab, har dog bestemt sin berettigelse på markedet. Med fordele som gratis prøveperiode, ubegrænset lytning og læsning, ingen binding og masser af rabatter ser vi mange gode grunde til at give Tales Premium en chance.

Mindre positivt er det, at Tales Premium har automatisk fornyelse, og at medlemskabet ikke kan opsiges online de første 48 timer i forbindelse med prøveperioden.

De mange fordele opvejer dog de få ulemper med flere længder.

Det gode:

 • Du kan lytte og læse uden begrænsninger
 • Udvalget består af tusindvis af lydbøger og e-bøger
 • Du kan prøve tjenesten gratis i 30 dage
 • Der er ingen binding
 • Du får rabatter på bøger, spil, gastronomi m.v.
 • App’en er meget brugervenlig

Det dårlige:

 • Du kan ikke opsige dit medlemskab de første 48 timer på nettet
 • Dit medlemskab fornys automatisk (en ulempe, hvis du ved en fejl glemmer at opsige medlemskabet)
0
DAGE GRATIS!

Prøv Bookbeat i dag

Med BookBeat får du en imponerende 45 dage gratis prøveperiode.