Få 50% rabat på Hej Albert i 3 måneder!

Selvom vi primært skriver om lydbøger, skal vi lige et smut forbi Hej Albert, som er et super spændende produkt til online læring af matematik for familiens yngste.

Hej Albert er som udgangspunkt ikke en gratis tjeneste, men det betyder ikke, at du skal have pengepungen frem med det samme. Lige nu er der mulighed for at prøve tjenesten til 50% rabat i 3 måneder!

Bemærk at links i denne artikel udbetaler en kommission til Lydbogormen, hvis du opretter en bruger derigennem. Det bliver ikke dyrere for dig, men du støtter sidens drift og vores mål om at levere godt indhold og gode tilbud.

hej albert anmeldelse

Den hurtige konklusion

Hej Albert har budt velkommen til over 275.000 familier siden opstarten, og det er i sig selv noget af en bedrift. Nogle familier har fået større glæde af tjenesten end andre, men det er vores generelle konklusion, at tjenesten bestemt har sin berettigelse.

Hej Albert skal have et klap på skulderen for at rette deres digitale undervisning mod både store og små børn. Det betyder nemlig, at uanset hvor gamle børnene i husstanden er, så vil de kunne udvikle deres evner ved at bruge tjenesten.

Kort om Hej Albert

Hej Albert er en af de tjenester, man bare skal kende, hvis man har et eller flere børn i aldersgruppen 3-16 år. Der er nemlig tale om en af tidens mest populære matematiktjenester, der foreløbigt er blevet brugt af mere end 275.000 familier. Søger du også en digital matematiklærer på vegne af dine børn, der kan skabe nysgerrighed og sikre værdifuld viden, så er du landet på den rigtige side.

Hej Albert er efterhånden til stede på en lang række markeder. Det gælder ikke blot det norske og det svenske marked, men også det danske marked. I denne anmeldelse, som vi snart tager hul på, skal det handle om den danske version af Hej Albert (eller også bare kendt som Albert).

Hvad er der særligt ved denne matematiktjeneste? Hvad koster et medlemskab? Hvem er tjenesten henvendt til? Hvor og hvordan downloader jeg app’en? Hvem står bag tjenesten? Disse spørgsmål – og mange andre – vil blive besvaret på denne underside.

Vil du vide alt, hvad der er værd at vide om Hej Albert, så fortsæt læsningen.

Hej albert gratis

Børnenes digitale matematiklærer

Hej Albert er et svensk foretagende, der gik i luften i 2015. Tjenesten – og firmaet bag – blev stiftet af de svenske barndomsvenner Arta Mandegari og Salman Eskandari, der ved siden af deres studie på Sveriges Tekniske Universitet ydede matematikhjælp til børn fra forstæderne. Dette gjorde de primært om aftenen og i weekenden, når de ikke selv havde hovederne begravet i de tunge bøger.

Efter endt studie gik de to svenske venner hver deres vej, men nogle år senere – i 2015 – valgte de at tage en stor chance. Både Arta Mandegari og Salman Eskandari valgte at forlade deres forhenværende arbejdsplads, så de kunne gå all-in på deres fælles projekt; Hej Albert.

Albert er i dag en digital matematiklærer med fart over feltet. Albert er til stede i mange lande og har fornøjelsen af at hjælpe både små og store børn med at blive bedre til matematik.

Tjenesten drives af firmaet eEducation Albert AB, der har base i Göteborg i Sverige. Der findes dog som bekendt en dansk version af tjenesten (og en dansk hjemmeside). Den danske hjemmeside kan besøges på hejalbert.dk. Langt det meste indhold er oversat til dansk, men der er fortsat enkelte fejl og mangler.

Prøv Hej Albert gratis

Albert er som udgangspunkt ikke en gratis tjeneste, men det betyder ikke, at du skal have pengepungen frem med det samme. Lige nu er der mulighed for at prøve tjenesten helt gratis, så hvis du gerne vil teste tjenesten sammen med dit barn, så har du rig mulighed for det.

Det er via hejalbert.dk, at man kan holde sig up-to-date med, hvilke kampagner der kører lige nu. Hej Albert har i forbindelse med opstarten kørt med en gratis prøveperiode, men om dette tilbud er kommet for at blive vides ikke. Derfor giver det god mening at gøre brug af tilbuddet, inden det er for sent.

Når din prøveperiode udløber, så skal du beslutte dig for, om du vil fortsætte som medlem (mod betaling), eller om du vil bruge en anden læringstjeneste. I de kommende afsnit vil vi dykke ned i, hvilke forskellige medlemskaber du kan vælge imellem. Lige nu har du tre forskellige muligheder.

Bemærk, at du automatisk går fra gratis medlem til betalende medlem, hvis du ikke foretager dig noget. Dit medlemskab skal manuelt opsiges, hvis du ikke ønsker at fortsætte som bruger efter endt prøveperiode.

Hej Albert byder på tre forskellige medlemskaber

Hej Albert lever af betalende brugere, og derfor vil det også være nødvendigt at gå over til et betalt medlemskab, når ens prøveperiode udløber. Heldigvis er der rig mulighed for at blive medlem uden at skulle betale et større beløb.

I skrivende stund kan du vælge imellem tre forskellige medlemskaber.

Du kan vælge imellem følgende:

 • Albert BASIS
 • Albert PLUS
 • Albert

Læs mere om disse medlemskaber i de kommende underafsnit.

Albert BASIS

Albert BASIS er det mindste – og på samme tid det billigste – medlemskab.

Dette medlemskab er tilegnet den lille familie med ét barn. Med dette medlemskab opnås der nemlig kun adgang for 1 bruger. Endvidere gives der kun adgang til Albert Junior (matematik).

Hver måned sendes der en aktivitetsrapport via mail. Dermed får du et godt indblik i barnets udvikling. Der er dog tale om en mindre detaljeret aktivitetsrapport. Ønskes en mere detaljeret rapport, så skal du vælge et af de andre medlemskaber.

Prisen for Albert BASIS er blot 69 kr. om måneden.

 • Bruger: 1
 • Indhold: Albert Junior
 • Aktivitetsrapport: Mindre detaljeret
 • Pris: 69 kr. pr. måned

Albert PLUS

Albert PLUS er i skrivende stund tjenestens mest populære medlemskab. Dette medlemskab er det oplagte for den lidt større familie, idet der kan være tilknyttet op til 4 brugere. Du kan dermed give alle dine børn adgang til det store læringsunivers. Derudover byder dette medlemskab på den fordel, at man får daglige aktivitetsrapporter. Du får dermed et stort og detaljeret indblik i dine børns udvikling. Det vil du ikke gå glip af, vel?

Albert PLUS giver selvfølgelig adgang til både Albert Junior og Albert Code. Prisen for alt dette er i øvrigt kun 109 kr. pr. måned.

 • Bruger: 4
 • Indhold: Albert Junior og Albert Code
 • Aktivitetsrapport: Meget detaljeret
 • Pris: 109 kr. pr. måned

Albert

Albert er det tredje og sidste medlemskab. Dette medlemskab er ligesom Albert BASIS tilegnet den mindre familie. Medlemskabet skiller sig dog en smule ud fra Albert BASIS ved at give adgang til både Albert Junior og Albert Code. Derudover får du med dette medlemskab en detaljeret aktivitetsrapport fra hjemmesiden.

Med disse fordele medfølger også en lidt højere pris. Prisen er nemlig 95 kr. om måneden.

 • Bruger: 1
 • Indhold: Albert Junior og Albert Code
 • Aktivitetsrapport: Meget detaljeret
 • Pris: 95 kr. pr. måned

Digital læring for både store og små børn

Hej Albert er ikke bare en læringstjeneste som alle andre.

Hej Albert sætter ganske rigtigt fokus på den digitale læring, men de har valgt at specialisere sig – ved at sætte fokus på matematik og programmering. Matematik er et fag, der volder rigtig mange børn og unge problemer, hvorfor behovet for sådanne tjenester er stort. Det er også med til at forklare, hvorfor Hej Albert bruges af så mange familier verden over.

Og ja, så skiller Hej Albert sig ud fra mængden ved ikke kun at være tilegnet enten store børn eller små børn. Den digitale matematiklærer kan hjælpe alle børn i aldersgruppen 3-16 år.

Små børn (3-9 år)

Børn bliver præsenteret for matematikkens verden i en tidlig alder. Dét er en god ting, men faktum er, at mange børn har tendens til at miste motivationen, hvis undervisningen ikke er fængende og inspirerende. Det er en udfordring, da lysten til at lære matematik i en tidlig alder kan gøre det fremtidige undervisningsliv meget lettere.

Hej Albert byder på leg og læring i et miljø, der passer perfekt til de mindre børn i aldersgruppen 3-9 år. Den digitale matematiklærer er udviklet af erfarne lærere, forskere og pædagoger, så intet er overladt til tilfældighederne.

Hej Albert er af den overbevisning, at børn lærer bedst, hvis de føler sig underholdt og trygge. Tjenesten byder derfor på masser af sjove opgaver for de mindste børn, og den digitale matematiklærer sørger for at give barnet positiv feedback, der ikke kun øger motivationen, men som også har en positiv indvirkning på barnets selvtillid.

Foruden en masse sjove opgaver inden for matematik, så kan barnet – via Albert Code – lære grundlaget for programmering. Formålet med Albert Code er at udvikle barnets logiske tænkning, og det gøres bl.a. gennem puslespil og andre opgaver. Dette er et godt bevis på, at man sagtens kan både lege og lære på samme tid.

Opret jer i dag, hvis I gerne vil se nærmere på de mange interaktive øvelser, spil og puslespil.

Større børn (10-16 år)

Det er muligvis lettere at overbevise mindre børn om, at det er sjovt at lære, men det er en kendsgerning, at Hej Albert også henvender sig til større børn i aldersgruppen 10-16 år. Her er niveauet selvfølgelig skruet lidt op, men konceptet er fortsat det samme; det skal være sjovt at besøge matematikkens verden.

Hej Albert kan hjælpe større børn med op til flere værdifulde ting. Ikke nok med, at man kan forbedre karaktererne i matematik, så får man også udfordret evnerne, ligesom man får styrket selvtilliden. Det er blot nogle af de mange gode grunde til at give Hej Albert en chance.

Børnene får adgang til det store indholdsunivers, der byder på masser af animerede lektioner. Øvelserne er tilpasset de forskellige klassetrin, og der er rig mulighed for at følge læreplanen.

Lige nu byder platformen på mange hundrede videolektioner, der dykker ned i alt fra matematiske begreber til matematiske formler. Uanset hvad man har brug for hjælp til at lære, så er hjælpen nær.

Som forælder kan man glæde sig over, at man på en nem og overskuelig måde kan følge barnets udvikling. Du kan bl.a. følge med i, hvilke øvelser der er udført, og hvilke emner dit barn har valgt at gå til bunds med.

Hej Albert er ikke kun tilegnet de børn og unge, der ønsker højere karakterer i folkeskolen. Tjenesten er i lige så høj grad tilegnet de unge mennesker, der ønsker at styrke deres evner, inden de skal tage hul på en spændende gymnasietid. Hej Albert vil derfor også være noget for dit barn, hvis han eller hun befinder sig i aldersgruppen 10-16 år.

Brugt af over 275.000 familier

275.000 familier… så mange familier har stiftet bekendtskab med Hej Albert indtil videre!

Det er godt nok kun en brøkdel af disse familier, der er danske, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at den danske version af tjenesten vinder frem. Derfor er det store spørgsmål, om din familie ikke også skal give tjenesten en chance?

At investere i sine børns udvikling og kompetencer er noget af det bedste, man kan gøre, og derfor er pengene til visse læringstjenester også givet godt ud. For mellem 69 og 109 kr. pr. måned er der sørget for skræddersyet lektiehjælp til børnene i husstanden. Det ville koste markant mere at hyre en privat lektiehjælper, så måske er denne tjeneste et ret godt alternativ.

Hej Albert er, som tjeneste, konstant i udvikling, hvorfor du kan forvente, at tjenesten bliver udvidet med endnu flere sjove og lærerige opgaver og features i fremtiden. Hop med på bølgen i dag og gør både dig selv og din guldklump en tjeneste.

Sådan bliver du medlem af Albert

Lyder Hej Albert som en tjeneste efter dit barns smag? Og er du villig til at investere i dit barns udvikling og fremtid? Så bør du slet ikke være i tvivl om, at et medlemskab hos Hej Albert er alle pengene værd. Har du allerede taget en beslutning om at blive medlem, så kan du oprette dig i dag. Det tager ikke mange minutter.

Det er muligt at oprette sig på to forskellige måder. Det mest oplagte er at oprette sig via tjenestens danske hjemmeside (hejalbert.dk), men det er også muligt at oprette sig i app’en. Vælger du sidstnævnte mulighed, så skal du være bekendt med, at abonnementet håndteres af App Store eller Google Play (og priserne kan være højere gennem disse udbydere).

Sådan opretter du en konto hos Albert:

 1. Besøg hejalbert.dk (klik på vores link på denne underside og støt os)
 2. Klik på Bliv medlem eller Vælg dit medlemskab
 3. Vælg det ønskede medlemskab (Albert BASIS, Albert PLUS eller Albert)
 4. Indtast e-mailadresse og ønsket kode
 5. Klik på Fortsæt
 6. Indtast dine betalingsoplysninger (du kan betale med gængse betalingskort)
 7. Klik på Aktivér mit medlemskab
 8. Tag læringstjenesten i brug

Opsigelse af abonnement

Lever tjenesten ikke op til jeres forventninger? Står I over for en længere ferie, der ikke skal stå i matematikkens tegn? Ønsker I af andre årsager at opsige jeres abonnement? I så fald skal I være bekendt med, at det er nemt og hurtigt.

Hvordan du skal gribe det an afhænger af, om du har købt dit abonnement via tjenestens hjemmeside, eller om du har gjort det via enten Google Play eller App Store. I alle tre tilfælde skal du selv opsige abonnementet, det kan kundeservice ikke gøre for dig.

Opsigelse af abonnement via hjemmesiden:

 1. Besøg hejalbert.dk
 2. Klik på Log ind
 3. Klik på Medlemskab og konto
 4. Klik på Opsig medlemskab
 5. Angiv årsagen til, at du ønsker at opsige dit abonnement
 6. Du får umiddelbart efter tilsendt en bekræftelsesmail

Det ér som udgangspunkt let at opsige abonnementet, men det er desværre en kendsgerning, at nogle brugere har oplevet problemer med opsigelsesdelen. Via Trustpilot kan man f.eks. finde eksempler på brugere, der er blevet opkrævet betaling, efter de har opsagt deres medlemskab. Dette er selvfølgelig ikke normal procedure, men det er værd at være opmærksom på.

Download af app’en

Hej Albert app’en kan selvfølgelig downloades helt gratis – og hurtigt.

Du kan hente app’en ned på din smartphone og / eller tablet, og det kan du gøre via både App Store og Google Play. Søg blot på Albert eller Albert Junior – så skal app’en nok dukke op i resultaterne.

For at få maksimal glæde af app’en skal du huske at downloade den nyeste version, og du bør desuden opdatere app’en, når det er muligt.

Konklusion

Som tidligere nævnt har Hej Albert har budt velkommen til over 275.000 familier siden opstarten, og det er i sig selv noget af en bedrift. Nogle familier har fået større glæde af tjenesten end andre, men det er vores generelle konklusion, at tjenesten bestemt har sin berettigelse.

Hej Albert skal have et klap på skulderen for at rette deres digitale undervisning mod både store og små børn. Det betyder nemlig, at uanset hvor gamle børnene i husstanden er, så vil de kunne udvikle deres evner ved at bruge tjenesten.

Tjenesten er som bekendt skabt i samarbejde med både pædagoger, lærere og forskere, og det skinner tydeligt igennem. Opgaverne er nemlig tilpasset børnenes niveau, og så er der tilsat et element af leg og underholdning, der er med til at opretholde den høje motivation.

Hej Albert er ikke nogen fejlfri tjeneste, men i det store hele er vi begejstrede for deres digitale læringsunivers. Derfor synes vi også, at du skal give den en chance. Du vil næppe fortryde det.

Det gode:

 • Masser af øvelser, spil og puslespil for både store og små børn (3-16 år)
 • Gratis prøveperiode
 • Over 275.000 familier har vist tillid til Hej Albert
 • Der er et medlemskab for enhver familie
 • Det er let at oprette sig
 • Forældrene får tilsendt overskuelige og brugbare aktivitetsrapporter
 • Prisen er meget fair (69-109 kr. pr. måned alt efter valg af medlemskab)
 • Der kan være op til 4 brugere tilknyttet ét medlemskab

Det dårlige:

 • Du skal indtaste dine betalingsoplysninger ifm. oprettelsen (trods tilbud om gratis prøveperiode)
 • Dit gratis prøvemedlemskab overgår automatisk til et betalt medlemskab (hvis du ikke opsiger det)
 • Noget af indholdet er ikke oversat til dansk