Plusbog Streaming lydbøger

Prøv 30 dage gratis

Plusbog byder ikke kun på et stort udvalg af bøger (i skrivende stund har forhandleren over 250.000 titler). Plusbog er også din genvej til nogle af de mest populære, sjoveste, mest tankevækkende og mest velskrevne e-bøger og lydbøger på markedet.

Den hurtige konklusion på Plusbog Streaming

Plusbog har ikke har deres egen tjeneste til læsning af e-bøger og lytning af lydbøger. Til gengæld samarbejder de med Bookmate, der hører til blandt de bedre tjenester på markedet.

Med Plusbog Streaming får du adgang til ubegrænset lytning og læsning af lydbøger og e-bøger, og det er vores indtryk, at du får meget for pengene. Plusbog / Bookmate byder på masser af bestsellers, nyheder og fængende titler i adskillige genrer og på mange sprog.

Det er ligeledes et plus, at der kan opnås gratis adgang til Plusbog Streaming / Bookmate i 30 dage. Mindre positivt er det, at det er nødvendigt at indtaste kreditkortoplysninger, og at der sker automatisk fornyelse.

Plusbog har en meget høj kundetilfredshed, og derfor er det da også sandsynligt, at du vil føle dig rigtig godt tilpas hos denne tjeneste. De tager sig af deres kunder, og de er lette at komme i kontakt med.

Da Lydbogormens primære fokus er lydbøger lander vi på 3,5 stjerne. Hvis du også er en almindelig bogorm og kan udnytte hele pakken Plusbog tilbyder, kan du lægge en stjerne ekstra til karakteren.

App

Ja, Apple og Android

Gratis?

Ja. 30 dage

Vurdering

anmeldelse 3,5 stjerner

Kort om Plusbog Streaming

Plusbog skiller sig ud fra traditionelle udbydere af e-bøger og lydbøger. Det hænger sammen med, at Plusbog oprindeligt ikke tilbød e-bøger og lydbøger. Det er fortsat ret nyt, at denne form for indhold er blevet en del af udbyderens sortiment.

Plusbog har i bund og grund et meget simpelt koncept; salg af billige bøger på nettet.

Via www.plusbog.dk præsenteres de læse- og lytteglade kunder for intet mindre end 250.000 bøger fordelt på et utal af genrer, forfattere, sprog m.v. Plusbog er foruden at være en bogforhandler også en bogklub. Du har nemlig mulighed for at blive medlem og opnå en masse fordele som store rabatter, mulighed for forudbestilling før alle andre, gratis gaver og meget mere.

Plusbog drives af Plusbog.dk ApS, der har base i 8800 Viborg i det midtjyske. Plusbog.dk ApS er desuden en del af Freeway-koncernen, der også administrerer brands som Dating.dk, Room Service m.fl.

Plusbog.dk ApS har Morten Ludvig Wagner siddende som direktør og har desuden 25+ medarbejdere beskæftiget i Viborg. Vil du vide mere om Plusbog og de mange fordele ved denne tjeneste? Så læs videre.

Rabatkode til Plusbog

De fleste udbydere af e-bøger og lydbøger opererer med rabatkoder, og Plusbog er selvfølgelig ingen undtagelse. Gennem ganske let research fandt vi frem til en gyldig rabatkode til platformen – en rabatkode, som du med fordel kan indløse i dag.

Med denne rabatkode kan du opnå gratis medlemskab i en begrænset periode. Rabatkoden, du skal indtaste og indløse, er sensommer21. Vi skal nok holde dig opdateret via denne underside, hvis udbyderen ændrer på rabatkoden.

Sådan indløser du din rabatkode hos Plusbog:

 1. Klik dig ind på www.plusbog.dk (brug vores link)
 2. Klik på Fri streaming i hovedmenuen
 3. Klik på Ja tak, bliv Plusbog Streaming medlem nu
 4. Klik på Tilføj rabatkode
 5. Indsæt din rabatkode og klik på Anvend
 6. Klik på Gå til kassen
 7. Indtast dine kontaktoplysninger (navn, adresse, telefonnummer m.v.)
 8. Klik på Opret mit medlemskab
 9. Indtast betalingsoplysninger (det skal du gøre, selvom du indløser en rabatkode og opnår gratis medlemskab i en periode)
 10. Klik på Godkend og betal
 11. Nyd en verden af e-bøger og lydbøger via Bookmate (med Plusbog Streaming medlemskabet får du adgang til Bookmate)

Har du brug for hjælp til indløsning af rabatkoder, så kontakt Plusbog via deres livechat (inden for deres åbningstider).

Prøv Plusbog Streaming gratis i 30 dage

Ønsker du gratis adgang til streaming af lydbøger og e-bøger i 30 dage? I så fald skal du tegne et Plusbog Streaming medlemskab. Dette medlemskab giver dig nemlig adgang til Bookmate i 30 dage. Plusbog har ikke deres egen app, hvorfor læsningen og lytningen sker via Bookmate.

Leveringen sker umiddelbart efter købet af medlemskabet. Det betyder, at du vil kunne komme i gang med at læse og lytte til forskellige lydbøger og e-bøger allerede i dag. Følg blot guiden fra det forrige afsnit, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør brug af det fornemme tilbud.

Fra i dag og 30 dage frem kan du finde ud af, om Plusbogs tilbud om streaming af lydbøger og e-bøger matcher dine ønsker og behov. Gør det mod forventning ikke det, så kan du blot stoppe dit medlemskab. På den måde har du ikke noget at miste.

Det vides ikke, hvor længe Plusbog vil fortsætte med at tilbyde den 30 dages gratis prøveperiode, så sørg for at slå til, inden det evt. er for sent.

I næste afsnit vil vi kigge lidt på, hvad man kan forvente sig af Plusbogs udvalg af lydbøger og e-bøger.

Din genvej til tusindvis af lydbøger og e-bøger

Plusbog er din genvej til et utal af (ja, faktisk flere tusinde) lydbøger og e-bøger.

Det er muligt, at Plusbog ikke tilbyder lydbøgerne og e-bøgerne via deres egen app, men derimod via Bookmate, men det ændrer ikke på, at du får adgang til en masse godt indhold.

Bookmate og Plusbog tilbyder ubegrænset streaming af indholdet i app’en. Det betyder, at du kan lytte til lige så mange lydbøger og læse lige så mange e-bøger, som du orker. Dermed er der heller ingen risiko for, at du løber tør for underholdning på rejsen e.l.

Indholdet hos Plusbog / Bookmate fordeler sig bl.a. på følgende genrer:

 • Fiktion
 • Faglitteratur
 • Børn
 • Romantik
 • Ungdomsbøger
 • Personlig udvikling
 • Poesi
 • … og meget, meget andet!

Med Bookmate har du mulighed for at læse både bestsellers, krimier og nye udgivelser på dine vilkår. Det kan du ikke kun gøre på dansk og engelsk, men også på 10+ andre sprog. Desuden bliver du en del af et kæmpe fællesskab, når du bliver bruger af Bookmate – denne tjeneste har nemlig over en million abonnenter på verdensplan.

Nævneværdige funktioner ved Bookmate / Plusbog

Plusbog (eller rettere sagt Bookmate) har et unikt og alsidigt udvalg af lydbøger og e-bøger, men fordelene stopper ikke her. Bookmate app’en byder også på en verden af fede features, som vi selvfølgelig gerne vil fremhæve.

De bedste funktioner tæller bl.a. følgende:

 • Du kan tilpasse dine præferencer i forhold til baggrundsfarve, skrifttype, hastighed m.v.
 • Der er mulighed for at oprette en personlig boghylde med et tema
 • Det er muligt at lytte offline (du gemmer blot lydbøgerne og e-bøgerne på din enhed)
 • Bøgerne synkroniserer mellem dine enheder (du ved derfor altid, hvor du er kommet til)
 • Du kan følge med i, hvad dine venner og kollegaer læser og lytter til
 • … og mange andre features!

Ønsker du at stifte bekendtskab med de øvrige features, så tegn et Plusbog Streaming medlemskab i dag og kom i gang med at bruge Bookmate tjenesten.

Spar op til 70 % på bøger, spil m.v. fra webshoppen

Der er rigtig mange gode grunde til at tegne et Plusbog Streaming medlemskab – foruden muligheden for at kunne lytte ubegrænset til lydbøger. Der er også mulighed for at opnå en masse attraktive rabatter.

Fordelene ved Plusbog Streaming tæller bl.a. følgende:

 • Store besparelser på bøger, spil og andre varer (op til 70 % rabat)
 • Fri streaming af lydbøger
 • Fri streaming af e-bøger
 • Fri fragt ved køb over 250 kr.
 • Særtilbud

Er det fordele, du gerne vil tage del i, så opret dit personlige medlemskab i dag. Prisen for alt dette præsenterer vi dig for lidt senere i anmeldelsen. Men bare rolig, den er ikke høj.

Kom i gang med at lytte og læse ved at følge tre trin

Vi har allerede præsenteret dig for den komplette guide til at komme i gang med Plusbog Streaming / Bookmate, og her kommer så den forenklede guide. Det forholder sig nemlig sådan, at du blot ved at følge tre trin kan komme i gang med at lytte til lydbøger og læse e-bøger.

I den komplette guide var der primært fokus på selve bestillingsprocessen. I dette afsnit vil vi komme ind på, hvordan du får hentet den app, der skal bruges for at få adgang til de mange tusinde lydbøger og e-bøger fra det store indholdsunivers.

Så let kan du komme i gang:

 1. Opret dig som Plusbog Streaming medlem (vi har forklaret, hvad du skal gøre i et tidligere afsnit)
 2. Søg på Bookmate i Google Play eller App Store og download app’en (den er selvfølgelig gratis)
 3. Log ind via app’en og start din første lydbog eller e-bog

Det tager ikke mere end et par minutter at downloade omtalte app, så læn dig tilbage og download den i dag. App’en har fået rigtig gode bedømmelser (over 4 ud af 5 stjerner) i både App Store og Google Play. Det vidner om, at brugerne er rigtig tilfredse med app’en. Dermed ikke sagt, at der ikke kan være tekniske udfordringer fra tid til anden.

Er du i læse- eller lyttehumør, så følg ovenstående guide og glæd dig til at blive underholdt gennem Bookmate.

Plusbog Streaming kommer med automatisk fornyelse

Inden du tegner et Plusbog Streaming medlemskab, bør du læse det med småt. Du bør bl.a. være bekendt med, at medlemskabet kommer med automatisk fornyelse. Det betyder helt konkret, at hvis du ikke aktivt går ind og stopper dit medlemskab, så vil medlemskabet fortsætte, og du vil skulle betale XX kr. måned efter måned.

Det kan være en ulempe, at der sker automatisk fornyelse, men det er positivt, at det er nemt at afmelde sit medlemskab, hvis ønsket skulle være der. For den aktive bruger af Plusbog, der ikke har intentioner om at opsige sit medlemskab, kan den automatiske fornyelse omvendt være en fordel. Har du brug for hjælp til at afmelde dit medlemskab, så se nedenfor.

Sådan afmelder du dit Plusbog (Streaming) medlemskab:

 1. Klik dig ind på www.plusbog.dk
 2. Klik på Mit Plusbog (øverst i højre hjørne)
 3. Log ind med din e-mailadresse og adgangskode
 4. Klik på Mit medlemskab
 5. Klik på Opsig mit medlemskab
 6. Din afmelding er nu registreret

Du kan altid tegne et Plusbog Streaming medlemskab igen på et senere tidspunkt, hvis du kommer til at savne de mange lydbøger og e-bøger.

Kunderne elsker Plusbog – og Plusbog elsker kunderne

Der findes vellidte udbydere, og så findes der ultrapopulære udbydere. Plusbog hører til blandt de sidstnævnte. Plusbog har nemlig en meget høj kundetilfredshed – en kundetilfredshed, som de færreste andre udbydere af lydbøger og e-bøger kan matche.

Flere steder kan du læse kundeanmeldelser af Plusbog. Det kan du bl.a. på Trustpilot. Plusbog gør en aktiv indsats for at indsamle kundeanmeldelser, og kunderne er tilsyneladende flittige til at give deres mening til kende. På Trustpilot er der i hvert fald foreløbigt blevet indsendt mere end 15.000 kundebedømmelser. Og lige nu har det givet en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5. Det er meget tæt på at være perfekt.

Kærligheden fra kunderne til Plusbog er desuden gengældt. Plusbog sætter stor pris på deres kunder / brugere, og derfor arbejder de konstant på at forbedre deres services på forskellige parametre. Plusbog byder bl.a. på USP’er som altid billige bøger, 90 dages returret og meget andet.

Sådan er Plusbog Streaming medlemskabet prissat

Nu kommer vi til endnu et spændende emne – det skal nemlig handle om priser… for hvad koster Plusbog Streaming medlemskabet?

Skal du have adgang til ubegrænset streaming af lydbøger og e-bøger, så skal du have medlemskabet Plusbog Streaming, og det koster i skrivende stund 99 kr. om måneden. De første 30 dage kan du dog få til 0 kr., hvis du gør brug af tidligere omtalte kampagne.

Med en pris på 99 kr. om måneden ligger Plusbog Streaming på nogenlunde samme niveau som andre udbydere af lydbøger og e-bøger. Prisen er ikke alt, men det er om ikke andet positivt, at prisen befinder sig på et niveau, hvor de fleste kan være med.

Sådan kommer du i kontakt med Plusbog

Har du brug for at komme i kontakt med Plusbog af den ene eller anden grund? I så fald kan du nemt og hurtigt få indfriet det ønske. Ja, faktisk kan du kontakte Plusbog på hele tre forskellige måder – via telefon, mail eller livechat.

Plusbog er generelt hurtige til at besvare kundehenvendelser, hvorfor du også kan forvente god og hurtig service. For akut brug for hjælp, kontakt da Plusbog telefonisk.

Du kan skrive til Plusbog via e-mailadressen support@plusbog.dk eller telefonisk via 70204230.

Konklusion

Som tidligere nævnt har Plusbog ikke har deres egen tjeneste til læsning af e-bøger og lytning af lydbøger. Til gengæld samarbejder de med Bookmate, der hører til blandt de bedre tjenester på markedet.

Det gode:

 • Fri streaming af tusindvis af lydbøger og e-bøger
 • Gratis prøveperiode (30 dage)
 • Høj kundetilfredshed
 • Spar op til 70 % på bøger m.m.
 • Overkommelig pris (99 kr. om måneden)
 • Det er let at afmelde sit medlemskab
 • Der er mulighed for offline lytning
 • Skræddersy og tilpas dine præferencer i app’en

Det dårlige:

 • Du skal indtaste dine kreditkortoplysninger trods brug af gratis prøveperiode
 • Der sker automatisk fornyelse (du kan glemme at afmelde dit medlemskab)
 • Plusbog har ikke deres egen, unikke tjeneste (giver til gengæld adgang til Bookmate)
0
DAGE GRATIS!

Prøv Plusbog Streaming i dag

Med BookBeat får du en imponerende 45 dage gratis prøveperiode.