Anmeldelse af Audible

Med Audible ser vi her på lydbogormen nærmere på det, der i dag er verdens største udbyder af elektroniske bøger med over 200000 bogtitler og andet materiale, man kan lytte til eller læse. Audible er ejet af amerikanske Amazon og har derfor et solidt og stærkt fundament, hvilket betyder, at de har alt det nyeste i deres sortiment. De kan i bund og grund også mange ting, men er ikke stærke på dansk materiale.

Audible har selvfølgelig også en app med masser af funktioner, men om du bør vælge Audible som din lydbogstjeneste, kommer meget an på dit behov, så læs med herunder.

 • Gratis prøveperiode: Ja

 • Pris: ca. 70,-/md.

 • Apps: Apple, Android og Windows

 • Vores vurdering: 3 Stjerner

I og med at Audible er verdens største udbyder af elektroniske bøger, er de rigtig stærke på udvalget, men da de ikke har sigtet specifikt mod det danske marked endnu, har de næsten heller ikke noget dansk indhold – og specielt ikke lydbøger. Hvis man ikke har behov for danske lydbøger, kan man dog være sikker på altid at have adgang til de nyeste bøger, hvilket er Audibles stærkeste side.

Audibles app til mobil og tablet har masser af funktioner, men sigter desværre også alt for bredt på funktionaliteten, hvilket gør den svær at finde rundt i. Det er heller ikke nemt at købe bøger, hvis man sammenligner med brugervenligheden i de skandinaviske lydbogstjenester.

Et plus ved Audible er deres 30 dages gratis prøveperiode, hvilket er ca. det dobbelte af andre store udbydere.

Audibles prismodel er lidt mere indviklet at finde ud af. Med et abonnement til £7.99 om måneden, hvilket svarer til ca. 67 kr., får du én “gratis” bog om måneden, og med abonnementet til 125 kr. (£14.99) får du to. Det store abonnement svarer til de andre udbydere, så dit valg kommer meget an på dit bogforbrug. Vil du læse bøger ud over det antal, der er inkluderet, skal du betale for hver bog. Der er dog også to andre muligheder:1. 12 bøger om året til £69.99 (ca. 49 kr. per bog)2. 24 bøger om året til £109.99 (ca. 38 kr. per bog)

Om Audible

Ved første øjekast har Audible en rigtig fin hjemmeside med god inspiration. De har også et Audible Original-koncept, ligesom det ses hos eksempelvis Storytel, hvilket består af eget produceret materiale og spændende historier specifikt skrevet til lydbogsformatet. Hjemmesiden er overskuelig, og det er nemt at finde frem til en masse spændende materiale.

Audible var nogle af dem, der var meget tidligt på markedet med sådan noget som lydbøger. De startede faktisk med et fysisk produkt i form af en lydafspiller, der udkom næsten fire år, før den første iPod kom på markedet. Derfor har Audible også været igennem en lang udviklingsproces, hvilket selvfølgelig gør, at man som udbyder er nødt til at gentænke sit koncept med tiden. Her halter de desværre på nogle områder, hvilket vi kommer nærmere ind på.

Hvis man ikke er så vant til digitale internet-baserede tjenester og måske heller ikke har brugerkonti her og der og alle vegne, så vil man nok synes, at det virker lidt omstændeligt at komme i gang med Audible. Her opretter du nemlig ikke en brugerkonto direkte hos Audible, men skal i stedet bruge en brugerkonto fra Amazon til at logge ind med. Den er lidt sværere at oprette end med de andre lydbogstjenester, men det forklarer vi længere nede.

Audibles mobile app fås til både iOS, Android og Windows-enheder, så her er man godt dækket ind. Et plus er også deres 30 dages gratis prøveperiode, hvilket er længere end ved de andre etablerede udbydere, så du får en god start herfra. Abonnementet kan frit og uden omkostninger opsiges, inden prøveperioden udløber.

Når du åbner Audibles app, ser den umiddelbart pæn ud og minder lidt om de andre. Desværre sker der det, at når du åbner menuen, præsenteres du for et væld af menupunkter og funktioner, som kan være svære at finde rundt i. App’en havde været fin med ca. halvdelen af alle de funktioner. Derudover kan man nemt være i tvivl om, hvor man lige skal starte, da logikken hos Audible er lidt anderledes.

Det er tydeligt at se, at Audible’s app er kraftigt inspireret af Amazon’s markedsplads, og kommer man bare for at høre lydbøger, så bliver man let irriteret over måden, det hele fungerer på. Det bunder simpelthen i, at man i konkurrerende apps som dem fra Storytel og Mofibo lynhurtigt kan gå ind og lytte til bøgerne, hvor man hos Audible først skal foretage et køb af en bog, før man kan lytte til den. Det lyder som en mindre ting, men betyder meget for brugere, der ikke er så vant til online-markedspladser som f.eks. Amazon.

App’en har lidt fejl, som man kan støde på, når man navigerer rundt i den. Vi fik en fejlmeddelelse ca. 30 sekunder efter, at vi startede med at bruge vores gratis prøveperiode. Tilbage-knappens funktion i Android fungerer desuden ikke som forventet, da man aldrig rigtig ved, hvor den fører én hen.

For lige at knytte et par sidste kommentarer til app’en skal det generelt nævnes, at app’en er rodet og mange steder minder lidt om en hjemmeside, man har forsøgt at lave om til en app – ikke helt godt nok. Her burde folkene fra Amazon have gentænkt konceptet eller simpelthen lave en app specifikt til lydbogsentusiasterne.

Overordnet set er Audible-app’en bare lidt mere omstændelig at bruge end de skandinaviske lydbogs-apps. De skandinaviske apps, specifikt Storytel og Mofibo, har virkelig brugervenligheden i centrum, hvor det at bruge Audible rent faktisk kræver, at du som bruger lærer at forstå deres app, der ikke er lige så intuitiv.

Det, der også gør app’en mindre intuitiv, er, at der er lidt for mange funktioner deri. Eksempelvis kan man se statistikker på, hvor mange bøger og hvor mange timer man får læst. Om man som bruger synes, at det er en brugbar funktion, vil vi nok lade være op til den enkelte. Umiddelbart vil vi mene, at det bare lægger endnu mere fyld i en allerede godt fyldt app.

Der er generelt et meget, meget bredt udvalg af indhold og genrer på Audible, og der tilbydes selvfølgelig også offline-lytning af bøger, hvor man downloader bøgerne til sin mobil eller tablet.

Audible har ligesom de andre udbydere en slags boghylde i app’en, som de kalder “My Library”. Den er enkel og giver mening. Her administrerer man både downloadede og ikke-downloadede lydbøger.

Kom godt i gang med Audible

For at starte din 30-dages prøveperiode hos Audible skal du oprette en brugerkonto hos Amazon, hvis du ikke allerede har en. Følg disse trin for at gøre dette:

 1. Hent app’en Audible til din smartphone eller tablet. App’en kan hentes via App Store, Google Play eller Windows Store. Gå herefter ind på Amazon.com (amerikansk), Amazon.co.uk (britisk) eller Amazon.de (tysk) med din computer.
 2. Gå ind under “Your Account” i højre hjørne og tryk “Start here” ved “New customer”. Opret en konto i formularen på siden med dit navn, din email og din ønskede kode.
 3. Tryk på “Audible Membership / 1 free audiobook / Try Audible free” og herefter “Get Started” efterfulgt af “Start your free trial”.
 4. Du bliver nu præsenteret for en login-side, hvor du skal indtaste en login-kode. Dog er det ikke den kode, du lige har valgt, der skal indtastes her. Du har i stedet modtaget en email på din angivne mailadresse. Deri står den kode, som du skal anvende her. Koden skal kun anvendes denne her gang. Vær opmærksom på, at koden SKAL anvendes inden for 10 minutter. Ellers bliver det lidt mere besværligt.
 5. På næste side, du kommer til, skal du indtaste dine betalingskort-informationer og trykke “Add your card”.
 6. Herefter skal du indtaste dit fulde navn, adresse, land og telefonnummer og klikke dig videre.
 7. På næste skærm trykker du “Start your free trial” i højre side, og så er du stort set i gang. Brug dit brugernavn og kode til Amazon til at logge ind i app’en. Når du logger ind første gang i app’en, får du også sådan en éngangs-kode på din email, som du skal bruge.
 8. Du kan nu læse og lytte til et kæmpe udvalg af bøger hos Audible.

Udvalget af lydbøger

Søger man dansksprogede lydbøger, kan man lige så godt droppe Audible, indtil de engang beslutter sig for at bevæge sig ind på det danske marked. Det geografisk nærmeste, vi kommer Danmark, er Tyskland, og Danmark er sandsynligvis ikke næste skridt fra deres side. Søger man engelske, tyske eller andre lydbøger, skal man nok kunne finde alt det, man leder efter, da det generelle udvalg af lydbøger er det største i verden.

Et plus ved Audible er, at de får bøger ind i sortimentet hurtigere end de andre udbydere af lydbøger, hvilket nok skyldes, at de ligger så tungt på markedet, samt at de har Amazon i ryggen. Derudover nok også fordi deres medlemsskab er mere baseret på en betaling per bog og ikke ubegrænset adgang, som de andre udbydere tilbyder. Så kan de ikke lige så nemt tabe penge på det.

Prisen på et Audible-abonnement

Audible har lidt forskellige prismodeller. For 67 kr./md. får du en enkelt bog om måneden, og for 125 kr./md. får du to. Hvis du binder dig for et helt år, kan du enten få en bog om måneden for 49 kr. eller to bøger for 76 kr. Prisen er helt fin og rimelig, hvis du ikke har brug for mere end den ene eller to bøger om måneden, men lytter du til mere derudover, kommer du til at betale for det.

Audible benytter sig af et betalingssystem med såkaldte “credits”. Så du har altså enten én eller to credits om måneden at bruge af. Alene det, at man skal tænke på andre betalingsformer, gør det lidt mere omstændeligt at bruge Audible, og den almindelige bruger i dag er jo bare kritisk – sådan er det. Det skal nævnes, at enkelte bogtitler koster to credits, men vi faldt ikke lige umiddelbart over en sådan titel.

Lær at bruge Audible

Sådan kommer du i gang

Som nævnt tidligere skal du oprettes som bruger hos Amazon, hvis du ikke allerede har gjort dette. Herefter logger du ind i Audible-app’en med din Amazon-bruger og kode.

App’en giver dig til at starte med nogle forslag som lidt inspiration til læsning og lytning. Det kan dog godt forvirre lidt, at i hvert fald Android-app’en starter i en sektion, der hedder “Shop”. Shop er den sektion, man altid havner i, når man vil købe en bog. Når man så trykker sig væk fra dette, så havner man i det, som man egentlig typisk vil se som det første, hver gang man starter app’en – nemlig den side der hedder “Home”. Lidt forvirrende i starten.

Modsat de andre lydbogstjenester giver app’en her ikke så meget inspiration på sin Home-side. Den nøjes som udgangspunkt med to rækker af forslag – “Great First Listens” (topforslag til førstegangslyttere) og “New Releases” (de nyeste udgivelser). Trykker man sig ind under en bogtitel, kan man høre en prøvebid af bogen ved at trykke på “Sample”-knappen.

Når du er i Shop-sektionen (samt et par andre tilfældige sider), vil du oppe i højre hjørne af skærmen kunne se, hvor mange credits du har tilbage til at købe bøger for.

Sådan finder du en bestemt bog

Der vil hele tiden være en række bøger, der er anbefalet til dig, så hvis du trykker dig ind under “Recommended”, vil du finde alle disse bogtitler. Dette er baseret på dine interesser, som Audible regner ud, efterhånden som du navigerer rundt og lytter til bøger i app’en.

Søger du noget mere specifikt, kan du enten søge efter bogen selv eller gå ind under “Categories”, hvor du kan kigge de overordnede bogkategorier igennem og finde noget spændende i din favoritgenre. Det skal dog siges, at Audibles kategori-oversigt ikke er så pænt opstillet, men den er let forståelig.

Søgefunktionen finder du oppe i højre hjørne, og her kan du enten vælge at søge i din egen digitale bogreol eller i Audible-butikken. Som nævnt er Audible ikke gået ind på det danske marked endnu og mangler derfor dansksproget materiale. Hvis du specifikt søger på “danske bøger”, dukker der på nuværende tidspunkt også kun 9 titler op. Da vi søgte på “dansk” eller “Danish”, kunne vi finde nogle enkelte andre bogtitler på dansk, men det er begrænset.

Hvis man til gengæld vil høre lydbøger på engelsk, tysk eller andre sprog, så er der garanti for markedets største udvalg og de nyeste udgivelser.

Sådan køber du en lydbog

Når du har fundet den bogtitel, du gerne vil lytte til, og har trykket dig ind under den, trykker du på knappen “Buy Now with 1 credit” efterfulgt af “Confirm Purchase”. Herefter kan du finde din bog under “Library”.

Offline-tilstand

Offline-tilstand er et andet ord for, at man henter lydbøgerne ned på sin smartphone eller tablet, således at man kan høre dem, selvom man ikke har adgang til internettet, eller hvis man er ude at rejse og ikke har nok data på mobilen. Eller hvis man sidder på et fly uden ordentligt internet. Så kan man i Audible, ligesom med de andre lydbogs-apps, downloade lydbøgerne, inden man tager ud at rejse.

Alle lydbøgerne, som du har købt, vil du kunne finde under “Library”, hvor du oppe i toppen kan vælge imellem “Cloud” og “Device”. Vælger du Cloud, vises alle de lydbøger, som du har købt, men ikke har downloadet. Vælger du Device, ser du de lydbøger, du har downloadet.

Sådan downloader du lydbøger til offline-tilstand

Audibles lydbøger fylder omkring 20 MB per times lyd, så hvis der er tale om større bøger, kan det være en fordel at koble mobilen på et WiFi-netværk, før du henter bøgerne til offline-tilstand.

Sådan gør du:

 1. For at downloade en lydbog til offline-tilstand skal du først købe bogen som beskrevet længere oppe.
 2. Herefter går du ind under “Library” og “Cloud” og trykker på de tre prikker til højre for din bogtitel.
 3. Ved at trykke på knappen er der en funktion: “Download”. Her starter du din download af bogen.

Når downloaden er færdig, kan du finde din offline-lydbog inde under “Library” og “Device”.

Lydbøger kan fjernes fra din smartphone eller tablet igen ved at trykke på de tre prikker og vælge “Remove from device”.

Problemer med at downloade en bestemt bog?

Hvis du har problemer med at downloade en bog, bør du selvfølgelig sikre dig, at du overhovedet har flere credits tilbage på kontoen. Hvis problemet skyldes noget andet, findes der en god Hjælp-sektion på Audibles hjemmeside, hvor du kan kontakte dem og få løst problemet. Den findes ved at trykke på linket “Contact Us” nede i bunden af hjemmesiden.

Inspiration til lydbøger

Audible inspirerer dig med forslag til lydbøger gennem deres “Recommended”-sektion, hvor de anbefaler bøger baseret på det, du tidligere har lyttet til eller set nærmere på. Derudover kan du selvfølgelig se under sektionen “Best Sellers”, hvor du finder de største og bedste titler på markedet.

Audible har desuden lidt andre blandede tiltag som f.eks. Reese’s Book Club, hvor Reese Witherspoon udvælger en bog hver måned som inspirationskilde til brugerne. Det er dog ikke altid, at du lige vil få denne inspirationskilde vist, for det skifter nemlig lidt, hvad der vises på skærmen. Om de danske boglyttere så er interesseret i at læse bøger anbefalet af en tilfældig Hollywood-kendis, skal vi ikke kunne sige noget om.

Ligesom Storytel har Audible deres eget brand af lydmateriale med det enslydende navn Audible Original. Her producerer de deres eget materiale, som nogle gange er gratis. Der er tale om en blanding af boganmeldelser, inspirerende indspark samt større lydbogsserier i forskellige genrer. Audible Original er en af de rigtig positive ting ved Audible, og kvaliteten lader til at være høj, men hvis du forventer at lytte til en rigtig god historie heriblandt, så koster det dig stadig penge eller credits.

Inspirér venner og familie

Mens du lytter til en lydbog, kan du fortælle en ven eller et familiemedlem, hvilken bog du sidder og lytter til. Dette gør du ved at trykke på den klassiske dele-knap oppe i højre hjørne, hvorefter du vælger “Share Progress”. Når du har valgt at dele det gennem enten email, SMS eller andre måder, vil modtageren få en besked om, hvilken bog du lytter til, samt hvor langt du er nået med bogen.

Personligt bibliotek – My Library

Ligesom det også ses i appsene fra Storytel og Mofibo, har Audible altså også en boghylde-funktion, hvor dine lydbøger kan genfindes. Boghylden i Audible hedder “Library” eller “My Library”, og herunder kan du finde de bogtitler, som du har købt for penge eller credits. Således kan du nemt komme i gang med at lytte til dine bøger.

Det, der er anderledes ved Audibles app, er, at sektionen “Library” er delt op i “Cloud” og “Device”. Cloud viser de lydbøger, du har købt, men ikke har downloadet til din smartphone eller tablet, mens Device er de lydbøger, som du har downloadet til offline-lytning.

Ønskeliste

Audible har en sektion, der hedder “Wish List”, hvilket er din personlige ønskeliste i app’en. En ønskeliste giver god mening at have, hvis det koster penge, når man køber en bog. I tjenester som Mofibo og Storytel med ubegrænset forbrug fylder man jo bare bøger på sin boghylde, men hos Audible har man ikke bøgerne, før man har investeret i dem. Derfor vil man nok typisk have et mere tomt bogskab, men i stedet en lang ønskeliste.

Byt en bog

En god funktion hos Audible er, at man kan bytte bøger, hvis man finder ud af, at man ikke synes om den bog, man har valgt. Dette er næsten også et “must have”, da Audible hurtigt kan blive dyrt, hvis man læser lidt mere end gennemsnittet. Så hvis man er træt af at have brugt sin sidste credit til betaling af en bog, har man trods alt denne her mulighed.

Skriv dine personlige anmeldelser

Audibles bogudvalg er pyntet med anmeldelser både fra andre brugere, men også fra officielle anmeldere og kritikere. For at se andre brugeres anmeldelser og bedømmelser trykker du dig ind på en bogtitel, hvorefter du trykker på teksten i parentes lige til højre for stjernerne. Officielle anmeldelser, hvis der er nogle, kan læses under overskriften “Critic Reviews”, når du går ind og kigger på en bogtitel. Det er dog langt fra altid, at der er skrevet sådan en.

Lydbøger i dit tempo – hjemme og på farten

Ligesom i andre apps kan du indstille hastigheden på oplæsningen af lydbøgerne i Audible. Du finder denne indstilling på knappen “Speed” nede i bunden, når du er i gang med at lytte til en bog. Her anbefaler vi som sædvanlig, at man lytter med en hastighed, der ligger fra 1.0x til max 1.25x, men det er selvfølgelig alt efter smag og behag.

Audibles app har en smart funktion, når du lytter til lydbøger. Her kan du skifte til bilformat, mens du kører bil. Dette gør du ved at starte lydbogen, hvorefter du trykker på bil-knappen oppe i hjørnet. Displayet skifter nu til en brugerflade med større knapper og kun det mest nødvendige, så der ikke er noget, der distraherer eller er besværligt under kørslen. Et plus fra Audibles side.

Et alternativ er et endnu mere bilvenligt format, som også kan tilgås, når man har startet afspilningen af lydbogen. Her trykker du på de tre prikker oppe i højre hjørne og vælger “Button-Free”. Dette er den mest enkle måde at bruge app’en på, og du starter og stopper nu afspilningen ved blot at trykke et hvilket som helst sted på skærmen. Samtidig kan du gå 30 sekunder frem og tilbage i historien ved at køre din finger (“swipe”) enten til venstre eller højre på skærmen.

Gavekort

Med Audible har du mulighed for at give gavekort til hhv. 3, 6 og 12 måneders medlemskab med adgang til en enkelt lydbog om måneden – altså én credit om måneden.

 • 3 måneder: 199,- kr.   (£23.99)
 • 6 måneder: 399,- kr.   (£47.99)
 • 12 måneder: 581,- kr.   (£69.99)

Aktivering af gavekort

Du aktiverer et gavekort ved at gå ind på gavekortsiden, hvor du i øvrigt også kan købe gavekort til andre.

Gå ned til overskriften “Need to redeem a gift?”, hvor du indtaster koden fra dit gavekort og trykker “Redeem”. Herefter følger du instruktionerne på hjemmesiden.

Det er bedst at oprette sin Amazon-konto (se længere oppe) først og fremmest, og herefter kan man så aktivere sit gavekort.

Support

Du kan til hver en tid kontakte Audible fra deres hjemmeside ved at trykke på “Contact Us” nede i bunden af hjemmesiden. Her kan du enten kontakte dem angående et problem på app’en, en bestemt bog du leder efter, eller hvis du blot har spørgsmål. I deres hjælpe-system kan du desuden finde svar på rigtig mange spørgsmål.

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål på Audibles hjemmeside, har du gennem “Contact Us” mulighed for at kontakte dem både via chatsystem, telefon og email.

Glemt adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode til den Amazon-brugerkonto, som du bruger til Audible, kan du få hjælp lige her. For at nulstille din adgangskode skal du gå ind på Amazon.co.uk eller Amazon.com, alt efter hvor du har oprettet din brugerkonto. Oppe i højre hjørne trykker du på “Your Account” efterfulgt af “Sign in”. Derefter trykker du på “Need help?” og “Forgot Password”, hvorefter du indtaster den email-adresse, som du oprettede brugeren med. Funktionen findes kun på Amazons hjemmeside og ikke i app’en.

Herefter vil du modtage en mail, hvori der findes et link. Ved at trykke på linket vil du have mulighed for at oprette en ny adgangskode til Amazon og Audible.

Betaling

Når du opretter din Amazon-konto, som du bruger til dit Audible-abonnement, tilmelder du samtidig et betalingskort. Opkrævningen for abonnementet vil fremover blive trukket fra det valgte kort. Du kan benytte dig af VISA, MasterCard og andre korttyper. Du kan altid ændre dine oplysninger, hvis du eksempelvis ønsker pengene trukket fra et andet betalingskort, men det kan godt være lidt mere omstændeligt end hos andre lydbogstjenester.

Opsig dit Audible-abonnement

Dit abonnement opsiges ved, at du går ind på Audible.com og logger ind på din brugerkonto ved at trykke på “Sign In” oppe i hjørnet. Herefter går du op i menuen, hvor der står “Hi” efterfulgt af dit navn, og trykker på “Account Details”. Midt på siden skulle der være et link, hvor der står “Cancel membership”. Her opsiger du abonnementet. Du kan også blot skifte til et andet abonnement ved at trykke på “Switch Membership”.

Bemærk, at abonnementet ikke opsiges ved, at du sletter app’en. Det er vigtigt, at du benytter ovennævnte metode, hvis du vil opsige abonnementet.

Rod i opsigelsen trækker ned

Jeg oplevede desværre efter opsigelsen af to Audible-abonnementer, at de senere fortsatte med at trække penge fra min konto, og jeg måtte kontakte deres kundesupport for at få beløbene refunderet. Det er ikke helt godt nok, men det fik de dog styr på. Dog skete der så det, at jeg et stykke tid senere fik trukket penge fra bankkontoen igen, så de fik det åbenbart ikke ordnet helt første gang. Nu satser jeg så på, at de endelig har fået styr på det!

En sådan oplevelse gør desværre, at man heller ikke som det første foreslår Audible til andre. Her skal de simpelthen stramme op. Den gode tone i kundesupporten hjælper dog lidt på det.

Du beholder lydbøgerne

Når du opsiger dit abonnement hos Audible, beholder du heldigvis lydbøgerne. Og det giver egentlig meget god mening, når du nu har betalt for dem.

Konklusion

Der, hvor Audible står stærkest, er på mængden af lydbøger, samt hvor hurtigt de får nye bogtitler ind hos sig. Det skyldes deres størrelse, samt at de har den verdensomspændende online markedsplads Amazon i ryggen.

Desværre lider Audible under, at deres app er bygget op ligesom Amazons markedsplads, hvilket er fuldstændig unødvendigt, hvis man bare vil lade folk lytte til lydbøger og blive inspireret. Bevares, Audible-app’en har masser af inspirerende og fornuftige elementer – eksempelvis deres bilvenlige format – men overordnet drukner det i rod og alt for mange funktioner.

Hvis man kan klare sig med max. to bøger om måneden – og desuden kun lytter til engelske eller udenlandske bøger – og desuden ikke går så meget op i brugervenlighed – så fungerer Audible fint til formålet. De fleste andre bør benytte sig af en anden udbyder af lydbøger.

Derfor slipper Audible endnu ikke afsted med mere end 3 stjerner herfra. At de er verdens største udbyder af elektroniske bøger, er nok det, der trækker mest op. Hvis Audible også sigtede mod det danske marked og havde et dansk udvalg, så ville karakteren kunne strække sig til 3,5 eller 4. Men vi anmelder dem nu en gang på baggrund af deres danske udbud, samt med udgangspunkt i lydbøger og ikke e-bøger.

Det gode:

 • Kæmpestort udvalg
 • Godt originalt indhold
 • Tilgængelig offline
 • Bilvenligt format

Det dårlige

 • Mangler dansk indhold
 • Forvirrende app
 • Besværligt konto- og betalingssystem
 • Problemer med opsigelsen
0
DAGE GRATIS!

Lyt gratis til lydbøger

Se alle de lydbogstjenester, du kan lytte til kvit og frit. Få op til 45 dage gratis!