Prøv Mofibo lydbøger gratis i 30 dage

Mofibos kampagne på 30 dage gratis er tilbage! Selvfølgelig uden bindingsperiode.

Mofibo lydbøger

Den hurtige konklusion

Mofibo er et godt produkt. Ingen tvivl om det. Prisen på 129,-/md. er fair. Den gratis prøveperiode giver dig rigeligt med tid til at tænke over, om du vil fortsætte, og deres gode Apps til Apple og Android er prikken over i’et.

Dette kombineret med det store udvalg betyder, at Mofibo får en klar anbefaling herfra!

Nedenfor kan du læse vores komplette gennemgang af Mofibo.

App

Ja, Apple og Android

Gratis?

Ja. 30 dage

Vurdering

4 stjerner anmeldelse

Kort om Mofibo

Mofibo er ejet af Storytel Sweden AB, som er stiftet i 2005 af Jonas Tellander. Det er en stor virksomhed, som på sin rejse blandet andet har opkøbt lydbogsforlagene Storyside og Earbooks, samt selvfølgelig danske Mofibo.

På Mofibo finder du et kæmpe udvalg af lydbøger. Det hele styres gennem deres brugervenlige App. Det er super nemt at komme i gang. Der er ingen rabatkode så du skal blot tilmelde dig her for at få de 30 dage gratis.

Rabatkode til Mofibo

Desværre. De rabatkoder til både 2 og 3 måneder gratis hos Mofibo, man kan læse om rundt omkring på nettet, findes ikke. I juli 2018 fyldte Mofibo 5 år, tilbød derfor 2 måneder gratis i en kort kampagne. Men den er for længst stoppet, så lige nu er det deres 30 dage gratis kampagne, som gælder.

Prøv Mofibo gratis

Mofibo kører som nævnt lige nu med en 30 dages gratis prøveperiode uden binding. Og det er et godt tilbud!

Du slipper for at skulle finde et indtastningsfelt til rabatkoder, og kan i stedet tilmelde dig med det samme ganske simpelt. Derefter er det lynhurtigt at hente App’en og komme i gang. 2 minutter – så er du kørende!

Mofibo gratis

Anmeldelse af Mofibo

Nyt: Denne artikel er opdateret med nyt indhold, da Mofibo har lanceret ny hjemmeside og ny app, der adskiller sig meget fra tidligere. Nogle funktioner fra deres brugerunivers er udgået, mens andre interessante funktioner er blevet introduceret. Kort opsummeret:

 • Ny hjemmeside og ny app
 • Nye abonnementstyper til hele familien
 • En Kids Mode-funktion så appen egner sig perfekt til børn

Mofibo stræber mod at sikre dig en god bogoplevelse. Det gør de blandt andet ved at interessere sig for lige netop dig. Når du tilmelder dig Mofibo, får du vist en liste af genrer, hvoraf du kan krydse dem af, der har din interesse. Herefter vil du få de bedst mulige forslag fra Mofibo ud fra de genrer, du kan lide.

Mofibo har hele tiden et vågent øje på de bøger, som de tilbyder, samt på om brugerne læser dem eller ej. Det gør de kun i din interesse, så siden kan tilbyde de bedste bøger.

Hos Mofibo kan du både anvende din smartphone og din tablet – du skal blot hente app’en. App’en er så smart, at den husker, hvortil du er nået i din bog – uanset om du logger på fra din smartphone eller tablet.

Bemærk: Mofibos app kan hentes til både Android og iOS.

Kom godt i gang

For at starte din gratis prøveperiode hos Mofibo skal du blot følge disse simple trin:

 1. Gå til Mofibo.com eller hent app’en Mofibo til din smartphone eller tablet. App’en kan hentes via App Store og Google Play.
 2. Opret en konto i formularen på siden med din email og din ønskede kode, eller opret dig med Facebook.
 3. Indtast dine betalingsoplysninger.
 4. Du kan nu læse og lytte til alverdens bøger hos Mofibo.

Udvalget af lydbøger

Udvalget af lydbøger er stort, hvilket også gør, at Mofibo er for alle. Der skal dog tages forbehold for, at der går et vist tidsinterval, før nye bøger kommer ind på Mofibo, da det ikke skal påvirke det faktiske salg på fysiske hardcopy-bøger.

Mofibo samarbejder på nuværende tidspunkt med mange danske forlag, blandt andet Gyldendal, Politikens Forlag og Tellerup. Med så mange forlag i baghånden gør Mofibo det muligt for brugerne at vælge mellem tusindvis af bøger.

Hop ind på Mofibo.com og se det store udvalg af e-bøger og lydbøger. Husk, der er en gratis prøveperiode uden binding. Du kan læse og/eller lytte til alle de bøger, du har lyst til, og have 10 aktive bøger på én gang, hvilket giver dig rig mulighed for at skifte mellem flere bøger.

Udvalget af lydbøger er stort

Pris på Mofibo Unlimited

Mofibo arbejder med tre abonnementer i forskellige prisklasser. I alle abonnementer får du ubegrænset adgang til hele Mofibos katalog. Mofibo gør det derfor muligt at have en fyldt bogreol uden at skulle tørre støv af eller tænke på vægten i kufferten på vej til Spanien.

Mofibos standardabonnement, som de kalder Mofibo Unlimited, koster månedligt 129 kr. Mofibo Unlimited skal ses som en form for frihed. I stedet for at leje en bog på det lokale bibliotek, hvor du hele tiden bliver mindet om, at du skal aflevere bogen igen, har Mofibo ikke en frist for, hvornår du skal være færdig med bogen. Du bestemmer altså selv tempoet.

Den månedlige pris indebærer også, at du til hver en tid kan lytte til/læse de bøger, du ønsker, både online og offline, samt lytte til bøger i dine høretelefoner, på højttalerne, i bilen og meget mere.

Pris på Mofibo Family og Family+

Mofibo tilbyder to andre abonnementstyper, nemlig Mofibo Family og Mofibo Family+ til hhv. 159 og 189 kr. om måneden. Mofibo Family abonnementet giver mulighed for, at to personer kan bruge abonnementet på hver deres smartphone, hvilket er virkelig smart, fordi I dermed slipper for at betale fuld pris for to abonnementer. I princippet vil abonnementet her koste ca. 80 kr. per person.

Mofibo Family+ fungerer på samme måde, men her er det i stedet op til tre personer, der kan spare endnu flere penge ved at bruge abonnementet samtidig. Så er der vel omtrent til at dække familiens behov, og det synes vi er fantastisk.

Lær at bruge Mofibo

Sådan kommer du i gang

For at kunne lytte til lydbøger på Mofibo skal du først og fremmest finde den lydbog, som du ønsker at lytte til. Derefter skal du tilføje den til din boghylde ved at trykke på “Gem i boghylden”. Bogen vil herefter være at finde på din “Boghylde”, hvor du kan begynde at lytte til den og altid kan finde den igen, når du har lagt den fra dig.

Sådan finder du en bestemt bog

Mofibo har tusindvis af bøger, hvilket kan gøre det svært og tidskrævende at finde en bestemt bog uden at skulle gå alle lister igennem. Men fortvivl ej – du kan søge efter bøger på mange forskellige måder.

Du kan nemlig både søge efter titel, forfatter og dele af navnet på titlen og forfatteren. Derudover har du også mulighed for at lede på Mofibos inspirationsside, hvilket du finder i menupunktet “Søg”.

Hvis du stadig ikke kan finde den bog, som du leder efter, er der også mulighed for at kontakte Mofibo direkte på support.dk@mofibo.com, hvor medarbejderne vil prøve at være behjælpelige med at finde bogen til dig.

Mofibos App har en rigtig god måde at sortere i resultaterne på, når du søger efter bøger eller kigger på boglister. Her kan du trykke på den diskrete knap “Sortér” over listen, og så får du mulighed for at sortere efter eksempelvis “Mest læste nogensinde”, “Mest læste seneste uge”, “Højeste karakter øverst” eller “Nyheder øverst”. Du kan også filtrere e-bøger eller sågar lydbøger fra i resultaterne.

Offline-tilstand

Du kan til hver en tid, med internetforbindelse, downloade en lydbog, hvorefter du til hver en tid kan afspille den – selvfølgelig uden brug af internet. Offline-tilstanden giver dig rig mulighed for at tage dine lydbøger med på farten.

Dette er smart, hvis du vil undgå at bruge for meget mobildata. Du kan på denne måde undgå at få gebyrer fra din internetudbyder, hvis du bruger Mofibo i udlandet. Når du har downloadet en bog, vil der være et lille grønt ikon ud for bogen.

OBS: Det er kun enheder, der indeholder et SIM-kort, såsom din smartphone, som kan benytte mobildata. Enheder, som ikke har et SIM-kort, såsom din tablet, vil derfor kun benytte WiFi/internet.

Sådan downloader du lydbøger til offline-tilstand

En lydbog fylder ca. 20 MB pr. time, du aflytter, så hvis du er meget på farten eller skal på ferie, og du ikke har adgang til data, kan det være en fordel at downloade en eller flere lydbøger fra dit eget WiFi-netværk.

Sådan gør du:

 1. Find en bog, du ønsker at downloade.
 2. Under bogens beskrivelse er der en knap til højre, som ligner tre små prikker.
 3. Ved at trykke på denne knap er der en funktion: “Download til offline”. Her starter du din download af bogen.

Lydbogen, du downloader til offline-tilstand, vil automatisk blive tilføjet til din Boghylde, så du altid kan finde den frem.

Problemer med at downloade en bestemt bog?

Mofibos app er velkygget og har mange forskellige lydbøger til et hvilket som helst humør.

App’en er dog ikke perfekt, og der kan godt findes fejl i nogle få af lydbøgerne, hvilket altså ikke skyldes en fejl i din app eller i din smartphone/tablet.

Dette er blot en fejl i selve bogen, som du forsøger at downloade. Der vil oftest komme en besked på app’en om, at “Hentning af bog fejlede” eller “Downloading af bog fejlede”.

Her skal du igen kontakte support.dk@mofibo.com – så arbejder de hurtigst muligt på at rette fejlen, så du kan downloade bogen.

Det skal siges, at ovenstående kun er noget, vi har oplevet et eksempel på i den tidligere app fra Mofibo.

Mofibo er for alle

Mofibo er for alle sjæle, der elsker at lytte til eller læse en god bog. App’en er fyldt til randen med forskellige genrer, lige fra krimi og spænding til business, klassikere og lydbøger til børn – læs mere om dem her.

Udvalget er meget bredt, og det er nemt at finde en god lydbog. Du går blot ind på app’en og under menupunktet “Søg”, hvorefter du søger på den bog, du gerne vil lytte til.

Du kan se forskel på lyd- og e-bøger ved, at der under titlen enten vil stå “Lydbog”, “E-bog” eller begge dele. I andre oversigter vises det med hhv. et brille-ikon eller et sæt høretelefoner oppe i hjørnet af coverbilledet.

På nuværende tidspunkt kan man finde lydbøger på både dansk og engelsk på Mofibo, men ønsker man kun at finde lydbøger på eksempelvis dansk, kan man gå ind under menupunktet “Indstillinger” og herefter “Appindstillinger” efterfulgt af “Sprog”. Således kan du her sætte flueben ved de sprog, du ønsker. Du kan samtidig her vælge, om du vil se e-bøger i appen. Hvis du fravælger dette, får du fremover kun vist lydbøger, men du kan altid skifte mening senere, hvis du har lyst.

Kids Mode – Mofibo er også for børn

Med deres nye app har Mofibo også introduceret en funktion, der specielt har betydning for børnefamilier. En ret fin og nyttig funktion hvis du spørger os. Går du ind under menupunktet “Indstillinger”, finder du funktionen “Kids Mode”. Denne funktion dækker over, at du som forælder kan låse appen, så den kun viser lydbøger og e-bøger til børn. Dermed kan du trygt overlade appen til dit barn, velvidende at man nu kun kan finde indhold, der er passende for børn.

Kids Mode er selvfølgelig udstyret med en kodelås, således at du som forælder selv bestemmer en pinkode, der kan låse appen op igen, så du selv kan nyde dine egne lydbøger. Børn ville altså skulle kende denne pinkode for at låse appen op.

Få inspiration til lydbøger

Det kan være svært at finde den helt rigtige lydbog, og derfor kan det være godt at søge inspiration hos andre.

Tidligere hos Mofibo fandt vi funktionen til at følge andre brugere, forfattere og oplæsere. Dette er så vidt vi ved ikke længere muligt, men du kan hos Mofibo trykke på forfatternavne for at finde andre af deres bøger – eller på oplæsernavnet for at finde bøger, som lige netop har denne person som oplæser. På denne måde kan du få inspiration til mere boglytning, hvad end din interesse følger det skrevne ord eller en bestemt oplæsers måde at betone ordene på.

Mofibo har i det hele taget tidligere haft en slags brugerunivers til inspiration gennem deling af bogaktiviteter og personlige anmeldelser, men dette findes ikke længere, og det skyldes sandsynligvis, at det ikke har været noget, som brugerne har efterspurgt eller brugt i særlig stort omfang. På den måde kan man sige, at de har skåret det overflødige fra og i stedet valgt en enklere tilgang til at inspirere brugeren, og det synes vi fungerer fint.

Lydbøgerne kan brugeren dog bedømme med et antal stjerner, så det giver andre brugere en fornemmelse af bogens kvalitet og indhold.

Brug Mofibo som personligt bibliotek

Hos Mofibo har du en boghylde, som fungerer som dit personlige bibliotek. Denne kan du finde i menuen i venstre hjørne, hvor der vil være en liste med de bøger, som du ønsker at læse, og de bøger som du i forvejen har læst.

Her kan du tilføje alle dine yndlingsbøger eller gemme bøger til senere brug.

Du kan have lige så mange bøger her, som du ønsker, og du kan til hver en tid tilføje og fjerne bøger fra denne liste.

Du bestemmer tempoet

Hos Mofibo bestemmer DU tempoet. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil benytte dig af Mofibos udvalg af lyd- og e-bøger.

Fordi Mofibo appellerer til mange mennesker, skal læsningen kunne tilpasses efter dine behov, så læsningen bliver så optimal som muligt.

Du kan ændre baggrundsfarven og skriftstørrelsen på e-bøger, så det er behageligt for dig at læse. Du kan smide dine gamle og brugte bogmærker ud, for hos Mofibo behøver du ikke at tænke over, hvor du er kommet til.

Luk app’en ned, når du er færdig med dagens læsningen, og Mofibo husker for dig, hvor du er kommet til, om du så læser eller lytter til en lydbog på enten din tablet eller smartphone.

Sæt tempoet efter dit behov. Mofibo har en funktion, der gør, at du selv kan indstille afspilningshastigheden.

Som udgangspunkt er afspilningshastigheden på 1x. Det vil sige den hastighed, som oplæseren læser i, i realtid. Hastigheden kan sættes op eller ned, så det passer til lige netop dig og dit humør. En personlig anbefaling herfra er dog at sætte tempoet til max. 1,25x, for at man får alt med, når man lytter – men det er selvfølgelig op til den enkelte.

Slap af, Mofibo løber ingen vegne. Sæt “sleep timer” på din lydbog og bestem selv, hvornår lydbogen skal stoppe med at afspille. Lydbogen kan nemlig indstilles til at stoppe efter 10, 30 eller 60 minutter. Så sæt sleep timer på – så stopper afspilningen på det pågældende tidspunkt, du har valgt.

Gavekort til Mofibo

Don’t settle for less. Hvorfor nøjes med at give én bog, når du kan give tusindvis af bøger på én gang. Du kan enten vælge mellem at forkæle med et 1, 3, 6 eller 12 måneders abonnement til Mofibo.

 • 1 måned: 129,- kr.
 • 3 måneder: 387,- kr.
 • 6 måneder: 774,- kr.
 • 12 måneder: 1548,- kr.

Aktivering af gavekort for nye kunder

Hvis du har modtaget et gavekort i gave, betyder det ikke, at abonnementsperioden startede fra den dag, det blev købt – perioden starter først den dag, du benytter dig af det.

Når du opretter dig som kunde hos Mofibo, kan du indtaste koden, som findes på gavekortet, under menuen “Gavekort” på deres hjemmeside. Tryk på menupunktet “Indløs gavekort” og herefter “Jeg er ny hos Mofibo”.

Selvom du opretter dig som kunde hos Mofibo med et gavekort, skal du dog stadig tilknytte et betalingskort som betalingsform. Mofibo trækker ingen penge fra kortet, så længe gavekortet stadig er i brug. Der bliver dog trukket penge, når der ikke er flere måneder tilbage på dit gavekort.

Aktivering af gavekort – eksisterende kunde

På Mofibo.com kan du selvfølgelig også indløse dit gavekort, selvom du er eksisterende kunde. Dette gør du på samme måde som ovenover, men i stedet trykker du på knappen “Jeg er medlem”.

Support

Du kan til hver en tid kontakte Mofibo på deres e-mail; support.dk@mofibo.com – her kan du enten kontakte dem angående et problem på app’en, et ønske til en ny bog, eller hvis du blot har spørgsmål.

Det er også muligt at kontakte Mofibos support over Facebook Messenger. Dette finder du inde på deres Facebook-side, hvor du kan skrive en besked til dem.

Glemt adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode til Mofibo, kan du få hjælp lige her. For at nulstille din adgangskode skal du trykke på “Log ind” efterfulgt af “Glemt din adgangskode?”. Funktionen kan både findes i app’en og på Mofibos hjemmeside.

Herefter vil du modtage en mail, hvori der findes et link. Ved at trykke på linket vil du have mulighed for at oprette en ny adgangskode til app’en.

Betaling

Du kan betale for Mofibo på forskellige måder.

Når du opretter dig hos Mofibo, tilmelder du dig via et betalingskort. Opkrævningen vil fremover blive trukket fra det valgte kort. Du kan benytte dig af VISA, MasterCard, Maestro, DK, VISA DK og American Express. Du kan altid ændre dine oplysninger, hvis du eksempelvis ønsker pengene trukket fra et andet betalingskort.

Hvis du har modtaget et gavekort, kan du sagtens benytte det som betalingsform – dog skal du stadig oprettes med et betalingskort, da Mofibo blot begynder at trække penge, når der ikke er flere måneder tilbage på dit gavekort.

Opkrævningen vil vises som “MOFIBO.COM” på dit kontoudtog.

Opsig dit Mofibo-abonnement

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab hos Mofibo, er der også forskellige måder at gøre dette på.

Du kan eksempelvis gøre det på www.mofibo.com under din personlige side. Her går du ind under menuen “Mine sider” og menupunktet “Min konto”, hvor du finder knappen “Annuller abonnement” i højre side. Her kan du evt. vælge at give en begrundelse til opsigelsen, hvorefter du opsiger dit abonnement ved at trykke på “Bekræft opsigelsen”.

Du kan også gøre det ved at sende en e-mail til support.dk@mofibo.com, hvori du skriver, at du ønsker at opsige dit abonnement.

Du mister din prøveperiode

Det er vigtigt at påpege, at hvis du opsiger dit abonnement hos Mofibo, mens du er i gang med din prøveperiode, mister du med det samme din adgang til tjenesten.

Konklusion

Som nævnt er Mofibo et godt produkt. Det store udvalg og den gratis prøveperiode betyder, at Mofibo får en klar anbefaling herfra.

At man mister sine resterende gratis dage, hvis man opsiger abonnementet midt i prøveperioden, er ikke nok til at fravriste Mofibo en topkarakter.

Det gode:

 • Stort udvalg
 • God, brugervenlig app
 • Tilgængelig offline

Det dårlige

 • Prøveperiode mistes ved opsigelse
0
DAGE GRATIS!

Lyt gratis til lydbøger

Se alle de lydbogstjenester, du kan lytte til kvit og frit. Få op til 45 dage gratis!