fbpx

Bedste Mofibo kampagne lige nu (august 2019):

14 dage gratis

Mofibos seneste kampagne med 30 dage gratis udløb 21. juli. Bedste kampagne nu er derfor 14 dage gratis adgang til nye kunder.
Selvfølgelig uden bindingsperiode.

Prøv Mofibo gratis 14 dage

Og nu videre til anmeldelsen…

Mofibo 14 dage gratis forår 2019

Anmeldelse af Mofibo

Mofibo har et kæmpe udvalg af e- og lydbøger. Det hele styres gennem deres brugervenlige App.

Det er super nemt at komme i gang. Der er ingen rabatkode så du skal blot tilmelde dig deres 14 dages gratis prøveperiode og kaste dig ud i det.

Nedenfor har vi anmeldt og gennemgået alt, du skal vide om Mofibo.

App

Ja, Apple og Android

Gratis?

Ja. 14 dage

Vurdering

Prøv Mofibo gratis

Rabatkode til Mofibo

Desværre. De rabatkoder til både 2 og 3 måneder gratis hos Mofibo, man kan læse om rundt omkring på nettet, findes ikke.

I juli 2018 fyldte Mofibo 5 år, tilbød derfor 2 måneder gratis i en kort kampagne. Men den er for længst stoppet, så nu er det kun deres 14 dage gratis prøveperiode, som gælder.

Prøv Mofibo gratis

Mofibo kører som nævnt med en standard 14 dages gratis prøveperiode uden binding som eneste tilbud. Og det er et godt tilbud!

Du slipper for at skulle finde et indtastningsfelt til rabatkoder, og kan i stedet tilmelde dig med det samme ganske simpelt. Derefter er det lynhurtigt at hente App’en og komme i gang. 2 minutter – så er du kørende!

Samlet vurdering

Mofibo er et godt produkt. Ingen tvivl om det. Prisen på 129,-/md. er fair. Den gratis prøveperiode giver dig rigeligt med tid til at tænke over, om du vil fortsætte, og deres gode Apps til Apple og Android er prikken over i’et.

Dette kombineret med det store udvalg betyder, at Mofibo får en klar anbefaling herfra!

PRØV 14 DAGE GRATIS

Komplet gennemgang

Mofibo stræber mod at sikre dig en god bogoplevelse. Det gør de blandt andet ved at interessere sig for lige netop dig. Når du tilmelder dig Mofibo, får du vist en liste af genrer, hvoraf du kan krydse dem af, der har din interesse. Herefter vil du få de bedst mulige forslag fra Mofibo ud fra de genrer, du kan lide.

Mofibo har hele tiden et vågent øje på de bøger, som de tilbyder, samt på om brugerne læser dem eller ej. Det gør de kun i din interesse, så siden kan tilbyde de bedste bøger.

Hos Mofibo kan du både anvende din smartphone og din tablet – du skal blot hente app’en. App’en er så smart, at den husker, hvortil du er nået i din bog – uanset om du logger på fra din smartphone eller tablet.

Bemærk: Mofibos app kan hentes til både Android og iOS.

Kom godt i gang hos Mofibo

For at starte din 14-dages prøveperiode hos Mofibo skal du blot følge disse simple trin:

 1. Gå til Mofibo.com eller hent app’en Mofibo til din smartphone eller tablet. App’en kan hentes via App Store og Google Play.
 2. Opret en konto i formularen på siden med din email og din ønskede kode, eller opret dig med Facebook.
 3. Indtast dine betalingsoplysninger.
 4. Du kan nu læse og lytte til alverdens bøger hos Mofibo.

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med Mofibo

Udvalget af lydbøger

Udvalget af lydbøger er stort, hvilket også gør, at Mofibo er for alle. Der skal dog tages forbehold for, at der går et vist tidsinterval, før nye bøger kommer ind på Mofibo, da det ikke skal påvirke det faktiske salg på fysiske hardcopy-bøger.

Mofibo samarbejder på nuværende tidspunkt med mange danske forlag, blandt andet Gyldendal, Politikens Forlag og Tellerup. Med så mange forlag i baghånden gør Mofibo det muligt for brugerne at vælge mellem tusindvis af bøger.

Hop ind på Mofibo.com og se det store udvalg af e-bøger og lydbøger. Husk, der er en gratis prøveperiode i 14 dage, uden binding. Du kan læse og/eller lytte til alle de bøger, du har lyst til, og have 10 aktive bøger på én gang, hvilket giver dig rig mulighed for at skifte mellem flere bøger.

Udvalget af lydbøger er stort

Hvad koster Mofibo?

Et abonnement hos Mofibo koster månedligt 129 kr.

I abonnementet får du ubegrænset adgang til hele Mofibos katalog. Prisen må siges at være lav, hvis man ellers har et højt læseforbrug og køber bøger hos boghandleren. Her fås alle bøger til blot 129 kr. om måneden.

Mofibo gør det derfor muligt at have en fyldt bogreol uden at skulle tørre støv af eller tænke på vægten i kufferten på vej til Spanien.

Prisen er herunder også langt lavere, end hvad mange lyd- og e-bøger sælges for andre steder, hvilket blandt andet skyldes, at forlagene får betaling pr. udlån.

Mofibo skal ses som en form for frihed. I stedet for at leje en bog på det lokale bibliotek, hvor du hele tiden bliver mindet om, at du skal aflevere bogen igen, har Mofibo ikke en frist for, hvornår du skal være færdig med bogen. Du bestemmer altså selv tempoet.

Den månedlige pris indebærer også, at du til hver en tid kan lytte til/læse de bøger, du ønsker, både online og offline, samt lytte til bøger i dine høretelefoner, på højttalerne, i bilen og meget mere.

Lær at bruge Mofibo

Sådan kommer du i gang

For at kunne lytte til lydbøger på Mofibo skal du først og fremmest finde den lydbog, som du ønsker at lytte til. Derefter skal du trykke på funktionen “Lyt”. Bogen vil herefter blive afspillet og være at finde på din “Læseliste”, hvis du ikke lytter til hele bogen i et rap.

Sådan finder du en bestemt bog

Mofibo har tusindvis af bøger, hvilket kan gøre det svært og tidskrævende at finde en bestemt bog uden at skulle gå alle lister igennem. Men fortvivl ej – du kan søge efter bøger på mange forskellige måder.

Du kan nemlig både søge efter titel, forfatter og dele af navnet på titlen og forfatteren. Derudover har du også mulighed for at lede på Mofibos inspirationsside, hvilket du finder i menupunktet “Søg”.

Hvis du stadig ikke kan finde den bog, som du leder efter, er der også mulighed for at kontakte Mofibo direkte på support.dk@mofibo.com, hvor medarbejderne vil prøve at være behjælpelige med at finde bogen til dig.

Offline-tilstand

Du kan til hver en tid, med internetforbindelse, downloade en lydbog, hvorefter du til hver en tid kan afspille den – selvfølgelig uden brug af internet. Offline-tilstanden giver dig rig mulighed for at tage dine lydbøger med på farten.

Dette er smart, hvis du vil undgå at bruge for meget mobildata. Du kan på denne måde undgå at få gebyrer fra din internetudbyder, hvis du bruger Mofibo i udlandet. Når du har downloadet en bog, vil der være et lille grønt ikon ud for bogen.

OBS: Det er kun enheder, der indeholder et SIM-kort, såsom din smartphone, som kan benytte mobildata. Enheder, som ikke har et SIM-kort, såsom din tablet, vil derfor kun benytte WiFi/internet.

Sådan downloader du lydbøger til offline-tilstand

En lydbog fylder ca. 20 MB pr. time, du aflytter, så hvis du er meget på farten eller skal på ferie, og du ikke har adgang til data, kan det være en fordel at downloade en eller flere lydbøger fra dit eget WiFi-netværk.

Sådan gør du:

 1. Find en bog, du ønsker at downloade.
 2. Under bogens beskrivelse er der en Mere-knap, som ligner tre små prikker.
 3. Ved at trykke på Mere-knappen er der en funktion: “Gør tilgængelig offline”. Her starter du din download af bogen.

Lydbogen, du downloader til offline-tilstand, vil automatisk blive tilføjet til din Læseliste, så du altid kan finde den frem.

Problemer med at downloade en bestemt bog?

Mofibo er en stor app med mange forskellige bøger til et hvilket som helst humør.

App’en er dog ikke perfekt, og der kan godt findes fejl i nogle af bøgerne, hvilket altså ikke skyldes en fejl i din app eller i din smartphone/tablet.

Dette er blot en fejl i selve bogen, som du forsøger at downloade. Der vil oftest komme en besked på app’en om, at “Hentning af bog fejlede” eller “Downloading af bog fejlede”.

Her skal du igen kontakte support.dk@mofibo.com – så arbejder de hurtigst muligt på at rette fejlen, så du kan downloade bogen.

Mofibo er for alle

Mofibo er for alle sjæle, der elsker at lytte til eller læse en god bog. App’en er fyldt til randen med forskellige genrer, lige fra krimi og spænding til business, klassikere og lydbøger til børn – læs mer om dem her.

Udvalget er meget bredt, og det er nemt at finde en god lydbog. Du går blot ind på app’en og under menupunktet “Søg”, hvorefter du søger på den bog, du gerne vil lytte til.

Du kan se forskel på lyd- og e-bøger ved, at der enten vil stå “Lyt” eller “Læs” i bogbeskrivelsen.

Få inspiration til lydbøger

Det kan være svært at finde den helt rigtige lydbog, og derfor kan det være godt at søge inspiration hos andre.

Du kan hos Mofibo følge andre brugere, forfattere og oplæsere, hvoraf du kan få inspiration i deres boglister og deres aktiviteter på app’en. Du vil løbende få notifikationer om deres bogaktiviteter.

Hvis du følger forfattere eller oplæsere, vil du også få besked, hvis der tilføjes nye bøger på Mofibo med dem som forfatter eller oplæser.

Følg med herunder for at finde ud af, hvordan du følger andre brugere, forfattere og oplæsere.

Følg dine venner

Lad din profil være offentlig og lad dine venner følge dig og se, hvilke bøger der har haft din interesse, og som du har læst.

Derudover kan de også se, hvem du følger, og hvem du følges af. Din profil vil som udgangspunkt starte med at være offentlig, men hvis du ønsker at gøre den privat, så læs afsnittet under “Gør din profil privat”.

Find en af dine venner, som du ønsker at følge, gå ind på brugeren og tryk derefter på “Følg”-knappen under deres navn.

Følg dine yndlingsforfattere, oplæsere og andre brugere

Alle har præferencer. For nogle handler det om at finde den forfatter, som taler bedst til en igennem de skrevne ord.

For andre handler det om at finde en oplæser, som fortæller med den bedste og mest spændende fortællerstemme.

For nogle helt tredje betyder forfatteren eller oplæseren ikke så meget, så længe bogen er god, eller at bogen har fået en god anbefaling fra venner eller bekendte.

Hvis du kan nikke genkendende til noget af det ovenstående, skal du følge med her. Du kan nemlig følge dine yndlingsforfattere, oplæsere og andre brugere.

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på deres profil og trykke på “Følg”-knappen under deres navn. Fremover vil du kunne se deres aktiviteter og følge med i, hvilke spændende ting de foretager sig på app’en.

Det kan dog hænde, at brugeren har en privat profil, men tvivl ej. Anmod brugeren om at følge dem, så kan det være at din anmodning bliver accepteret og du alligevel kan få lov til at følge med i, hvad de laver på Mofibo.

Privatliv

Af og til kan det være praktisk at holde sin profil for sig selv.

Skjul bestemte bøger

Hvis du har en offentlig profil, kan du stadig skjule dine aktiviteter på enkelte bøger, hvis du ikke ønsker, at alle skal se, hvilke bøger du læser.

Her skal du blot tilvælge privat læsning i bogbeskrivelsen, inden du påbegynder en ny bog eller tilføjer den til senere brug, altså din “Vil læse”-liste.

Det vil herefter kun være dig selv, der kan se bogen og de aktiviteter, du har på den.

Gør din profil privat

Gå ind på din “Profil” i nederste højre hjørne og tryk “Rediger profil”. Her kan du afkrydse “Privat Profil”, hvis du ikke ønsker, at andre brugere kan se din bogreol og læsehistorik.

Når du har en privat profil, kan andre brugere stadig søge dig frem på dit navn. Dog kan de ikke se, hvilke bøger der er på din Læseliste, hvilke du ønsker at læse, og hvilke du har læst.

For at andre brugere skal kunne se din historik, skal brugerne anmode om at følge dig på app’en, hvor du aktivt skal gå ind og acceptere dem.

Læselisten

Hos Mofibo har du din egen litterære playliste, nemlig din “Læseliste”. Her har du mulighed for at have 10 bøger tilgængelige på din læseliste.

Hvis du herefter ønsker at tilføje nye bøger til din læseliste, skal du udskifte med nogle af de gamle.

Hvis du har brug for at fjerne en lydbog fra din læseliste, skal du gå ind på bogen og vælge “Afslut bog”, hvilket automatisk vil fjerne lydbogen fra læselisten.

Du kan også slette bøger direkte fra læselisten. Det gør du ved at trykke på Mere-knappen ud for den bestemte bog og vælge “Fjern fra liste”.

Hvis du i forvejen har 10 bøger på din læseliste og ønsker en ny bog, vil du blive bedt om at skifte den ud med én af de resterende 10 lydbøger.

Her vil der blot komme et vindue op, hvor du kan vælge, hvilken bog du ønsker at udskifte med.

Når du har fjernet en af de resterende 10 lydbøger, bliver den nye bog hentet til din læseliste, og du kan herefter gå i gang med at lytte til eller læse den.

På læselisten har du altid et overblik over de lydbøger, du er i gang med at lytte til

Skriv dine personlige anmeldelser

Du kan til enhver tid anmelde de bøger, du har læst og lyttet til gennem tiden hos Mofibo. Personlige anmeldelser bliver ofte brugt af andre brugere til at finde inspiration til en bog.

De personlige anmeldelser finder du i bogens beskrivelse under “Anmeldelser”, hvor der vises de 3 seneste anmeldelser. Klik på “Indlæs flere anmeldelser”, hvis du ønsker at læse flere.

Hvis du ønsker selv at anmelde en bog, gør du det ved at gå ind i bogbeskrivelsen og trykke “Anmeld”. Herefter vil der være en formular, som du skal udfylde.

Du skal forholde dig til, hvor mange hjerter du ønsker at give bogen fra 1 til 5 hjerter. Derefter kan du, efter eget ønske, skrive en lille anmeldelse.

Anmeldelsen gør det nemmere for andre brugere at forstå, hvorfor bogen lige netop skulle have det antal hjerter. Når din anmeldelse er færdig, trykker du på “Gem”.

Alle anmeldelserne vil blive vist i app’en og være tilgængelige for alle besøgende på hjemmesiden.

Ønsker du ikke, at dit fulde navn skal være på anmeldelsen, skal du gå ind på din profil og ændre dit navn. Her kan du enten skrive et fiktivt navn, initialer, eller blot dit fornavn.

Navnet vil herefter blive vist på alle tidligere og fremtidige anmeldelser skrevet af dig.

Brug Mofibo som personligt bibliotek

Hos Mofibo har du en bogreol, som fungerer som dit personlige bibliotek. Det hele kan du finde under din “Profil”, hvor der vil være en liste med de bøger, som du ønsker at læse, og de bøger som du i forvejen har læst.

Her kan du tilføje alle dine yndlingsbøger, gemme bøger til senere brug eller lade andre inspirere.

Du kan have lige så mange bøger her, som du ønsker, og du kan til hver en tid tilføje og fjerne bøger fra disse to lister.

Du bestemmer tempoet

Hos Mofibo bestemmer DU tempoet. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil benytte dig af Mofibos udvalg af lyd- og e-bøger.

Fordi Mofibo appellerer til mange mennesker, skal læsningen kunne tilpasses efter dine behov, så læsningen bliver så optimal som muligt.

Du kan ændre baggrundsfarven og skriftstørrelsen på e-bøger, så det er behageligt for dig at læse. Du kan smide dine gamle og brugte bogmærker ud, for hos Mofibo behøver du ikke at tænke over, hvor du er kommet til.

Luk app’en ned, når du er færdig med dagens læsningen, og Mofibo husker for dig, hvor du er kommet til, om du så læser eller lytter til en lydbog på enten din tablet eller smartphone.

Sæt tempoet efter dit behov. Mofibo har en funktion, der gør, at du selv kan indstille afspilningshastigheden.

Som udgangspunkt er afspilningshastigheden på 1x. Det vil sige den hastighed, som oplæseren læser i, i realtid. Hastigheden kan sættes op eller ned, så det passer til lige netop dig og dit humør. En personlig anbefaling herfra er dog at sætte tempoet til max. 1,25x, for at man får alt med, når man lytter – men det er selvfølgelig op til den enkelte.

Slap af, Mofibo løber ingen vegne. Sæt “sleep timer” på din lydbog og bestem selv, hvornår lydbogen skal stoppe med at afspille. Lydbogen kan nemlig indstilles til at stoppe efter 10, 30 eller 60 minutter. Så sæt sleep timer på – så stopper afspilningen på det pågældende tidspunkt, du har valgt.

Gavekort til Mofibo

Don’t settle for less. Hvorfor nøjes med at give én bog, når du kan give tusindvis af bøger på én gang. Du kan enten vælge mellem at forkæle med et 3, 6 eller 12 måneders abonnement til Mofibo.

 • 3 måneder (inkl. 14 dage gratis): 387,- kr.
 • 6 måneder (inkl. 14 dage gratis): 774,- kr.
 • 12 måneder (inkl. 14 dage gratis): 1548,- kr.

Aktivering af gavekort for nye kunder

Hvis du har modtaget et gavekort i gave, betyder det ikke, at abonnementsperioden startede fra den dag, det blev købt – perioden starter først den dag, du benytter dig af det.

Når du opretter dig som kunde hos Mofibo, kan du indtaste koden, som findes på gavekortet, under “Har du gavekort eller rabatkode?”. Hvis du afkrydser dette felt, vil der vises et felt, hvori du skriver koden. Herefter vil det fremgå, hvor mange måneder dit gavekort/værdikupon indeholder.

Selvom du opretter dig som kunde hos Mofibo med et gavekort, skal du dog stadig tilknytte et betalingskort som betalingsform. Mofibo trækker ingen penge fra kortet, så længe gavekortet stadig er i brug. Der bliver dog trukket penge, når der ikke er flere måneder tilbage på dit gavekort.

Aktivering af gavekort – eksisterende kunde

På Mofibo.com kan du selvfølgelig også indløse dit gavekort, selvom du er en eksisterende kunde. Når du er logget ind, kan du under “Abonnement” finde funktionen “Gavekort og rabatkoder”.

Hvis du klikker på “Indløs kode”, vil det være muligt at indtaste koden på gavekortet, og du vil herefter kunne se værdien på dit gavekort eller værdikupon. Perioden vil herefter blive aktiveret, og du vil ikke betale for de kommende måneder hos Mofibo.

Support

Du kan til hver en tid kontakte Mofibo på deres e-mail; support.dk@mofibo.com – her kan du enten kontakte dem angående et problem på app’en, et ønske til en ny bog, eller hvis du blot har spørgsmål.

Problemer med app’en?

På smartphones med iOS kan du under din profil, under “Rediger profil”, finde “Support” nederst på siden. Idet du trykker på support, åbnes en mail.

Mailen beskriver kort sagt, hvilke problemer du har haft på app’en, så det eneste, du skal gøre, er at sende mailen og derefter kontakte Mofibo på support.dk@mofibo.com med en kort beskrivelse af, hvad du har haft af problemer.

Glemt adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode til Mofibo, kan du få hjælp lige her. For at nulstille din adgangskode skal du trykke på “Glemt adgangskode?”. Funktionen kan både findes i app’en og på Mofibos hjemmeside.

Herefter vil du modtage en mail, hvori der findes et link. Ved at trykke på linket vil du have mulighed for at oprette en ny adgangskode til app’en.

Betaling

Du kan betale for Mofibo på forskellige måder.

Når du opretter dig hos Mofibo, tilmelder du dig via et betalingskort. Opkrævningen vil fremover blive trukket fra det valgte kort. Du kan benytte dig af VISA, MasterCard, Maestro, DK, VISA DK og American Express. Du kan altid ændre dine oplysninger, hvis du eksempelvis ønsker pengene trukket fra et andet betalingskort.

Hvis du har modtaget et gavekort, kan du sagtens benytte det som betalingsform – dog skal du stadig oprettes med et betalingskort, da Mofibo blot begynder at trække penge, når der ikke er flere måneder tilbage på dit gavekort.

Opkrævningen vil vises som “MOFIBO.COM” på dit kontoudtog.

Opsig dit Mofibo-abonnement

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab hos Mofibo, er der også forskellige måder at gøre dette på.

Du kan eksempelvis gøre det på www.mofibo.com under din personlige side. Her går du ind under “Abonnement” og finder “Abonnementsopsigelse”, hvorefter det vil fremgå, hvordan du opsiger dit abonnement.

Du kan også gøre det ved at sende en e-mail til support.dk@mofibo.com, hvori du skriver, at du ønsker at opsige dit abonnement.

En tredje mulighed er under “Hjælp” på Mofibos hjemmeside, hvorunder du kan sende en anmodning, hvor du skriver, at du ønsker at opsige dit abonnement.

Du mister din prøveperiode

Det er vigtigt at påpege, at hvis du opsiger dit abonnement hos Mofibo, mens du er i gang med din prøveperiode, mister du med det samme din adgang til tjenesten.

Konklusion

Som nævnt er Mofibo et godt produkt. Det store udvalg og den gratis 14-dages prøveperiode betyder, at Mofibo får en klar anbefaling herfra.

At man mister sine resterende gratis dage, hvis man opsiger abonnementet midt i prøveperioden, er ikke nok til at fravriste Mofibo en topkarakter.

Det gode:

 • Stort udvalg
 • God, brugervenlig app
 • Tilgængelig offline

Det dårlige

 • Prøveperiode mistes ved opsigelse
0
DAGE GRATIS!

Lydbogormen anbefaler Mofibo

Mofibo er i vores øjne den bedste udbyder af lydbøger i Danmark, skarpt efterfulgt af Storytel

PRØV MOFIBO 14 DAGE GRATIS
Vores vurdering
Dato for anmeldelse
Navn på tjeneste
Mofibo
Karaktér
51star1star1star1star1star
2019-08-02T21:21:03+00:00