BookBeat anmeldelse

Lyt til lydbøger med en 45 dages gratis prøveperiode!

Helt unikt kan vi her på Lydbogormen tilbyde en imponerende 45 dage gratis prøveperiode på vores topanmeldte tjeneste, BookBeat. Du får de 45 dage gratis, og selvfølgelig uden bindingsperiode.

BookBeat gratis anmeldelse

Den hurtige konklusion på Bookbeat lydbøger

BookBeat præsterer alt i alt rigtig fint på de mest afgørende parametre.

De udmærker sig ikke mindst i forhold til deres app og dens funktionalitet og design. App’en bærer i hvert fald præg af, at den er blevet udviklet med kærlighed og omtanke. Og med feedback fra de mange hundredetusinde brugere er den kun blevet bedre med årene.

Funktionsmæssigt er BookBeat også godt med – bl.a. med mulighed for at lytte offline, benytte sleeptimer-funktionen og meget mere. Det er også et stort plus, at det er så let at navigere i de mange lydbøger og e-bøger, som tæller over 100.000 samlet set.

Prismæssigt har BookBeat valgt at placere sig på et skarpt niveau. Med priser fra 79,- kan alle være med.

Med alt taget i betragtning, inkl. den ekstraordinære lange prøveperiode vil vi give BookBeat topkarakter.

App

Ja, Apple og Android

Gratis?

Ja. 45 dage

Vurdering

Kort om BookBeat

BookBeat er en svensk tjeneste, som efterhånden er kendt i store dele af Europa. Mange danskere har siden lanceringen stiftet bekendtskab med BookBeat, som vi placerer i toppen af de lydbogstjenester vi har anmeldt. BookBeat har en skarp abonnementspris og helt eksklusivt kan vi tilbyde en gratis prøveperiode på 45 dage!

Prøv BookBeat gratis i 45 dage

BookBeat er som nævnt en nyere abonnementstjeneste for lyd- og e-bøger, som fortsat skal vise sit værd over for danskere.

Mangler du gode argumenter for at vælge BookBeat til fordel for f.eks. Mofibo eller Chapter? Med BookBeats velkomsttilbud til nye brugere er det muligt at prøve tjenesten helt gratis og risikofrit. Det forholder sig nemlig sådan, at nye brugere lige nu kan få adgang i 45 dage uden at skulle betale en krone.

Du får adgang til den gratis prøveperiode ved at gøre følgende:

 1. Besøg BookBeat.dk
 2. Klik på knappen med teksten UDNYT TILBUDDET
 3. Gennemgå de 3 oprettelsestrin
 4. Download app’en (den er gratis)
 5. Nyd de mange lyd- og e-bøger
Bookbeat 45 dage gatis

Anmeldelse af BookBeat

Bonnier Books står bag den nye(re) lydbogstjeneste, og det er bestemt ikke en ubetydelig spiller. Bonnier Books drives nemlig af Bonnier Group, som er en stor svensk mediekoncern med over 150 selskaber under sig. Det er endvidere en virksomhed med flere hundrede år på bagen, og de har gang på gang vist, at de kan levere varen, når det kommer til bl.a. underholdning.

BookBeat har en stor kærlighed for gode fortællinger, så hvis du også nyder at lytte og læse gode historier, så skal du blive en del af rejsen.

BookBeat har brugt mange ressourcer på at indgå aftaler med nogle af de største danske forlag, ligesom der er brugt mange kræfter på at oversætte hele platformen. Det har utvivlsomt gjort tjenesten interessant for mange danske læsere og lyttere. Platformen er fortsat mest populær i landene Sverige, Tyskland og Finland, men Danmark bliver måske et af kernemarkederne i fremtiden.

BookBeat leverer mange unikke fordele

BookBeat er ikke nødvendigvis en bedre tjeneste, end den du bruger til at lytte til lydbøger i dag. Der skal dog ikke lægges skjul på, at du med denne tjeneste får rigtig mange unikke fordele. Om disse fordele er store nok til, at du vil overveje at udskifte din nuværende tjeneste, vil vi lade dig vurdere. Det er nemlig en smagssag.

Uden at gå for meget i dybden med de forskellige fordele i dette afsnit, så kan vi afsløre, at fordelene bl.a. omhandler udvalget, bindingsperioden, valgfriheden m.v. Du kan læse meget mere herunder.

Over 100.000 fantastiske lydbøger (og e-bøger)

Enhver passioneret lytter og / eller læser vil helt naturligt forlange et både stort og godt udvalg af lydbøger og e-bøger. Dette ønske får man indfriet hos BookBeat, som altid giver dig adgang til over 100.000 titler. De 100.000 titler består af både lydbøger og e-bøger, og der kan selvfølgelig findes både danske og engelske fortællinger i udvalget.

BookBeat har bl.a. masser af fantastiske lyd- og e-bøger inden for følgende kategorier:

 • Romaner
 • Krimi
 • Fantasy
 • Romantik
 • Comedy
 • Biografier
 • Faglitteratur
 • Business

Uanset hvad der tiltaler dig, og om du er mest til dansk eller engelsk, så venter dig en god oplevelse. Vi kan kun anbefale, at man benytter sig af søgefunktionen, hvis man har nogle konkrete ønsker. Du kan bl.a. sortere bøgerne efter format, sprog, bedømmelser, forfattere og meget andet. Derudover kan du naturligvis søge efter en specifik titel, hvis du ønsker det.

En lille ulempe mht. udvalget er, at udvalget af danske titler fortsat er ret begrænset. Der mangler mange af de klassiske titler og forfattere, hvilket er en skam, hvis man vel at bemærke er til danske klassikere.

Ingen binding

Selvom BookBeat på mange måder er en attraktiv lydbogstjeneste, så er det rart at vide, hvordan man opsiger sit abonnement, hvis man skulle ønske dette på et tidspunkt. Hvad angår binding, så er der intet at frygte; BookBeat har nemlig ingen bindingsperiode.

Og så er det en klar fordel, at man nemt og på ingen tid kan opsige.

Ønsker du ikke længere at bruge tjenesten, så kan du gøre følgende:

Hjemmeside:

 1. Log ind via bookbeat.dk/login
 2. Gå til din abonnementsside
 3. Klik på Opsig abonnement

App:

 1. Åbn app’en
 2. Vælg Profil i menuen
 3. Klik på Kontooplysninger
 4. Klik på Abonnement
 5. Klik på Opsig abonnement

Er du i gang med en gratis prøveperiode, så skal du være bekendt med, at du mister adgang til indholdet med det samme, at du opsiger dit gratis abonnement.

Fast lav medlemspris efter endt prøveperiode

For at få din gratis prøveperiode skal du vælge en pakke.

Du kan vælge mellem henholdsvis Basic, Standard og Premium. Efter endt prøveperiode vil du, alt efter hvilken pakke du har valgt, komme til at betale en fast lav pris på enten 79, 109 eller 149 kr. om måneden. Jo mere du forventer at komme til at lytte, desto større en pakke bør du vælge. Du har dog til hver en tid mulighed for at opgradere eller nedgradere din pakke, hvis dit behov ændrer sig.

Fra 79 kr. om måneden kan du altså lytte til mere end 100.000 lyd- og e-bøger. Til denne pris får du dog kun 20 timers lytning om måneden, hvilket ikke nødvendigvis er nok for dig. 20 timer går hurtigt, hvis man lytter hver dag eller næsten hver dag, så overvej dine behov nøje.

Velfungerende og pæn app

BookBeat har en pæn og brugervenlig hjemmeside, men hvad med app’en? Er den lige så intuitiv? App’en og dens funktionalitet er et af de vigtigste parametre, da det er denne, du bruger, når du lytter til lydbøger eller læser e-bøger via din smartphone eller tablet.

Og hvad kan vi så sige om app’en fra BookBeat?

Det første umiddelbare indtryk af app’en var godt, og da vi fik tid til at gå mere i dybden med applikationen, så blev vi bestemt ikke skuffet. Bag facaden gemmer der sig nemlig et pænt dashboard samt en masse uundværlige features og funktioner. App’en er på samme tid super simpel og let at gå til, hvorfor vi næsten ikke kan forestille os, at du vil miste overblikket.

Umiddelbart kan man godt tænke, at det er umuligt at navigere i et bogudvalg på mere end 100.000 titler, men med de mange sorteringsmuligheder går det hele lidt lettere.

App’en har bl.a. følgende features:

 • Bogmærk alle dine favoritter
 • Lyt offline
 • Lyt via CarPlay
 • Sov godt med sleeptimer

Let at tilføje nye brugere / familiemedlemmer

Lydbøger og e-bøger hitter hos både store og små, og det sker i mange tilfælde, at hele familien hopper med på bølgen. Er du og resten af familien også begejstrerede for denne underholdningsform, så kommer der her en god nyhed; via BookBeat app’en er det nemt at tilføje nye familiemedlemmer.

Er dit barn eller din bedre halvdel begyndt at vise interesse for lydbogsuniverset, så kan du med få klik tilføje ham eller hende. Det kan gøres med få klik, og det koster kun 49 kr. pr. bruger.

BookBeat og deres udvalg henvender sig primært til det voksne publikum, men der er efterhånden også mange lydbøger og e-bøger for børn. I kategorien børnebøger finder man bl.a. følgende populære titler:

 • Bubbi – Den talende hund
 • Farfars store flugt
 • Sigurd fortæller
 • Jul med Pippi og Lotte
 • Disney (Snehvide, Tornerose, Toy Story m.v.)

.. og mange andre skønne fortællinger for børn.

Mulighed for ubegrænset lytning og læsning

Vi skriver, at der er mulighed for ubegrænset lytning og læsning, og det gør vi, idet ubegrænset lytning / læsning ikke er nogen selvfølge. Du skal nemlig vælge det dyreste abonnement – Premium – for at kunne lytte og læse ubegrænset. Med de andre abonnementer kan du kun lytte i henholdsvis 20 og 100 timer pr. måned. Standard-pakken er det mest populære valg, idet man her får 100 timers lytning til en fair månedlig pris på 109 kr.

Erfarer du, at 100 timer om måneden ikke er tilstrækkeligt, så kan du nemt skifte fra Standard til Premium – og selvfølgelig den anden vej ved behov.

BookBeat skal i den anledning have stor ros for at tilbyde høj valgfrihed og fleksibilitet. I dette tilfælde slipper du nemlig for at betale for noget, som du alligevel ikke får fuld glæde af.

Lyt og læs offline

De fleste af os er online fra morgen til aften, hvorfor man ikke umiddelbart tænker, at det at kunne lytte og læse offline er væsentligt. I nogle situationer vil det dog være yderst praktisk at kunne nyde en god fortælling, uden at man skal være i nærheden af en router eller have adgang til WiFi på anden vis.

Med offline-muligheden vil du kunne lytte i hele verden, så hvis du ofte savner underholdning, når du ligger på stranden sydpå, så tag da din smartphone og lydbogstjeneste med. Du skal blot huske at downloade de ønskede lyd- og e-bøger, inden du går offline. Og så skal du selvfølgelig sørge for, at der er nok hukommelse og strøm på din enhed.

At lytte offline er fantastisk, hvad enten man er på farten, eller om man ligger på sofaen i ens eget hjem. Når du er offline, så forstyrres du ikke af f.eks. mails og sociale medier. Du kan derimod koncentrere dig 100 % om den valgte lydbog eller e-bog. Så er der lagt op til maksimal afslapning. BookBeat er en glimrende kilde til både afslapning og underholdning.

Vælg mellem 3 forskellige abonnementer hos BookBeat

Hos BookBeat henvender man sig til forskellige målgrupper (behov), som dog alle har det til fælles, at de elsker at underholde sig med lydbøger og e-bøger. For at imødekomme så mange forbrugere som muligt tilbyder de 3 forskellige abonnementer / pakker. Fælles for alle pakkerne er, at man har adgang til samtlige titler, at man kan skifte og opsige sit abonnement på ethvert tidspunkt, og at man kan tilføje ekstra brugere.

Vi har tidligere nævnt de 3 medlemskaber, som er navngivet Basic, Standard og Premium. Det vil dog være på sin plads med en kort opsummering af, hvad man får i de forskellige pakker. Se med nedenfor:

Basic:

 • Lyt 20 timer om måneden
 • Betal kun 79 kr. om måneden

Standard:

 • Lyt 100 timer om måneden
 • Betal kun 109 kr. om måneden

Premium:

 • Lyt ubegrænset
 • Betal kun 149 kr. om måneden

Du kan let finde den ideelle pakke, hvis du i forvejen har en idé om, hvor mange timer du lytter til lydbøger om måneden.

I kan også få en familiekonto

Ønsker du en konto, som du kan dele med hele familien, så skal du have en familiekonto. En familiekonto er praktisk, hvis man er flere i familien, der nyder lydbøger og e-bøger. I dette tilfælde vil man nemlig kunne nøjes med at foretage én betaling om måneden, og der er desuden penge at spare.

BookBeat har gjort det muligt for familier at få én konto, hvor op til 5 familiemedlemmer kan være tilknyttet. Man bruger én og samme konto, men man har selvfølgelig hver især en personlig profil, hvor man får adgang til sine favoritter, anbefalinger m.v. Det er også muligt at oprette børneprofiler, så de mindste også kan blive underholdt.

Uanset om man har valgt Basic, Standard eller Premium, så vil det være muligt at tilføje ekstra brugere for kun 49 kr. om måneden. Og bemærk i øvrigt, at det ér muligt at tilføje ekstra brugere i prøveperioden. Allerede i prøveperioden kan man altså få indfriet ønsket om en familiekonto.

BookBeat app’en kan downloades flere steder

BookBeat er en app-baseret løsning, så du skal naturligvis hente app’en ned på din(e) enhed(er), hvis du vil lytte til lydbøger og e-bøger. Her er der to muligheder; du kan downloade den via App Store eller Google Play.

Applikationen fra BookBeat er foreløbigt blevet downloadet mere end 500.000 gange, og den bliver jævnligt opdateret, så den altid fungerer til perfektion, eller tæt på, hvad angår brugervenlighed, sikkerhed, hastighed m.v.

App’en er 100 % gratis og vil kunne hentes ned på under 30 sekunder (alt efter din internethastighed).

Konklusion

Det gode:

 • Over 100.000 titler (både lydbøger og e-bøger)
 • 45 dages gratis prøveperiode
 • Ingen binding
 • Pæn og brugervenlig applikation
 • Lyt offline
 • Fald i søvn med en lydbog – med sleeptimer-funktionen
 • Mulighed for at tilføje nye brugere / familiemedlemmer billigt

Det dårlige:

 • En smule begrænset udvalg af dansk indhold
 • Prøveperiode stoppes straks ved opsigelse
0
DAGE GRATIS!

Prøv Bookbeat i dag

Med BookBeat får du en imponerende 45 dage gratis prøveperiode.